Bazar pentru Robi (3)
Raspunsuri - Pagina 7
cosminiq spune:
Salut fetele!Am intrat numai un pic ca tr sa plec la cumparaturiVa pup
Mada si Mistral cu multa placere
Cata sper ca te simti mai bine...si daca o fi cu ochisori!!!!sa fie intr-un ceas cu noroc!!!!
Am plecat ca am trebusoara
Preety am votat.
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
cosminiq spune:
Catalina ceai de sunatoare si nospa!!!De la fiere si ficat ti se trage sigur!!!Cu mancarea de sarbatori si cu oboseala....
preety spune:
Cosminiq multumim ptr voturi!!! Desi nu stiu de unde mai putem aduna... ca sa iesim si noi pe locul 3... tre sa se voteze de pe cat mai multe nr. de tel...
Catalina si io cred ca de la "excesele" de sarbatori ... sa treaca!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
pisellino spune:
Multumesc fetelor, mie mi-a fost rau si ieri toata ziua, azi dimineata m-am trezit fresh, sper sa dureze...
robi e foarte bine e vioi si se joaca toata ziua
spor la treaba
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Catalina, multa sanatate si tie si lui Robi!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pisellino spune:
multumesc Lora
Nu cred ca o sa mai am timp sa intru pe net azi pentru PM-uri, asa ca scriu aici pentru toata lumea care ne-a ajutat si ne ajuta: Un An Nou plin de bucurii, sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi si fericiti!
Un pup mare de la cata si robi
LoraG76 spune:
Un an nou cu sanatate, bucurii si impliniri si de la noi!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madalina84 spune:
PRETY si eu am votat,sper sa castigati locul 3
PISELINO va doresc ca noul an sa va scape de toate grijile,sa va ofere sanatate multa pentru toata familia si sa aveti parte numai de bucurii
Fetele va doresc si voua un an cat mai bun,cu cat mai multe impliniri,dragoste si liniste
LA MULTI ANI !
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
preety spune:
Fetelor va multumim pentru voturi, va uram sanatate multa si toate cele bune pentru noul an! Sa ne auzim cu bine si cu mult mai multa darnicie si implicare!!!
Va si va cu drag!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
cosminiq spune:
Buna dimineata!!!IN 2010
LA MULTI ANI!!!
Un calduros LA MULTI ANI !!!si pentru cei ce poarta numele de Vasile,Vasilica....
Noi am avut un revelion super fain pt ca a fost prima data cand a iesit si Cosmin in centru la artificii
Aseara pe la 18 ma intreba ce inseamna Revelion.Acum stie!!!!si mai vrea....
Va doresc toate cele bune in noul an!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq