Bazar pentru Robi (3)
Raspunsuri - Pagina 23
liliana83 spune:
Buna cred ca am castigat produsele licitate.Spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez acum? Lucrurile pe care le vreau eu(sandalele si blugii) sunt la pisselino sau la cele doua mamici trecute acolo? cui trebuie sa arat chitanta dupa ce depun banii?
pisellino spune:
liliana sunt la cele doua mamici, chitanta poti sa mi-o trimiti mie sau lor, e bine oricum. multumim
noapte buna fatelor
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
madalina84 spune:
PISELINO bani i-am pus pe contul de brd,o sa intu eu sa vad daca ia luat din contul meu.Daca ia luat o sa-i pun si pe cei 15 ron pt ultimul costumas licitat
LAURA am pus azi pachetul,sper sa-ti ajunga pana la sf saptamani,numai ca nu stiu cum sunt puse ca a facut tata pachetul,oricum hainutele noi au etichetele pe ele iar celelalte sunt intr-o punga separat.Vezi ca mai sunt si unele care nu sunt chiar in stare f buna(le-am primit si eu),nu le pui sau vezi tu
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
pisellino spune:
Neatza fetelor! voinicutzul meu s-a trezit de la 05:00 are treaba si eu dorm pe mine ca aseara am facut curat pana la 12-1
Unde e cosminiq cu cafeaua cand ai nevoie?
Madalina multumim mult de tot
Lora te simti mai bine?
o zi frumoasa tuturor
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
crissandrada spune:
Pisellino iti dau eu o cafea firbinte ca acum o beau si eu. Cum e la Bicaz? Frig, zapada multa? Am avut si eu o matusa care a stat in Bicaz. Acum s-a mutat in Tarcau. Tu esti chiar din Bicaz?
Criss de Alessia si Andrada
ellinia spune:
Liliana, da-mi un pm cu adresa ta si iti trimit blugii. Piselino verifica daca au intrat banutii.
bb_yasmini, am sa masor fusta cand ajung acasa. Masura cred ca e un 40 dar oricum se muleaza pe talie si se aseaza bine pe corp. Mie imi acopera genunchii si am 1,68. Iti spun diseara mai bine, exact.
pisellino spune:
da criss, nascuta si crescuta in bicaz, eu-s patrioata rau
e frig aici ninge viscolit robi face brum brum(sania adik) azi nu scap de iesitul cu sania
multumesc de cafea si eu o beau in timp ce tastez sper sa nu o vars pe tastatura
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia bb_yasmini, am sa masor fusta cand ajung acasa. Masura cred ca e un 40 dar oricum se muleaza pe talie si se aseaza bine pe corp. Mie imi acopera genunchii si am 1,68. Iti spun diseara mai bine, exact. |
multumesc frumos. probeaz-o tu te rog, si eu am 1,68 sa nu fie prea lunga, mai jos de genunchi. eu am 66,5 kg crezi ca e buna??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
cosminiq spune:
Neata!
Am servit cafelutaAcum va ofer un ceai
Cata e fain ca iesi cu saniuta.Cred ca si la voi e zapada mare
Si Cosmin voia asearadar nu poate iesi vreo cateva zile ca e racit.Dimineata deabia vorbea din cauza raguselii.
Va doresc o zi super frumoasa!!!
Ninge...ninge...
bb_yasmi spune:
ellinia mai e si un tricou "mulat sub talie" de la tine, dar e marimea S...cred ca e din material mai elastic, nu?? crezi ca o fi bun de mine?? eu port M.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee