Bazar pentru Robi (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

aurora multumim
cosminiq 19 crize sunt putine, avea cicluri de crize mult mult mai numeroase asa ca acum pot sa spun ca e super bine
ellinia multumim pt produse adaugate si hainutele pe care ni le-ai trimis ii vin toate lui robi, ma gandeam ca o sa-i fie umpic mari da de unde ca e inalt ratzoiu si ii vin numai bine
va pupam fetelor noapte buna

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Licitez si eu de la LoraG76 , categoria 3-4 ani:
8. fusta 10 lei,
12. pulover 12 lei,
13. tricou 5 lei
Licitez, de asemenea, de la carmenstefi, la categoria 2-3 ani, jacheta cu dungi roz si lila de la pozitia 3, 10 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumim valenita

noi vineri sau cel tarziu martea viitoare plecam, ne-am hotarat sa nu ii facem toate examenele lui robi, am exclus punctia lombara ca am facut si eu o data si e dureroasa rau de tot, plus ca a facut-o si robi la 8 luni si era limpede lichidul deci nu are nimic. am exclus si tomograful ca oricum face rezonanta si acolo se vede mai bine deci probabil scapam cu 4 zile de internare.au ramas deci: rezonanta, electroencefalograma, analize sange, control gastroenterolog(robi a avut reflux gastroesofagian), control neuropsihiatru, screen metabolic(din nou pt a 3a oara) si cam atat.
pana atunci am sa trimit toate coletele care sunt de la mine

o zi frumoasa fetelor!

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

pisselino, cu mare drag...
as vrea sa adaug si eu niste produse in bazar, cum fac?
am mai pus si in alte bazaruri, dar nu stiu daca e userul si parola sunt aceleasi
Multa sanatate lui Robi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

valenita, multumim pt intentie! Pai ar fi 2 variante: pui pozele intr-un album de-al tau personal si in descrierea pozei spui si caracteristici+pret, pui aici apoi link si punem noi pe prima pagina. Sau iti trimit pe PM user si parola de la contul de poze comun folosit de noi pana acum si le pui direct acolo, cu explicatii in 'caption' la fiecare, apoi le punem noi pe prima pagina. Zi cum vrei si asa facem

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, mi-ar fi mai la indemana userul si parola comune.
Astept sa mi le trimiti, intre timp ma mai uit dupa hainute ramase mici si le trag in poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Laura, mi-ar fi mai la indemana userul si parola comune.
Astept sa mi le trimiti, intre timp ma mai uit dupa hainute ramase mici si le trag in poza.

Activeaza-ti mesageria privata, ca sa-ti pot trimite.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Eu stiam ca e activata, am mai primit PMuri de la persoane care au licitat pt hainutele puse de mine la alte bazaruri.
Scuza-mi ignoranta, dar cum fac s-o (re)activez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

In meniul din stanga, in link-ul 'Mesaje Private' intri si ai undeva 'Options' (langa Inbox, Outbox...). intri acolo si vezi la prima optiune sa ai bifat ' Activeaza mesajele private'. Apei apoi 'Trimite modificarile' si gata.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Licitez pozitia 38 colierul crem si pozitia 41 geantuta de cosmetice

Mergi la inceput