Bazar pentru Robi (3)
Raspunsuri - Pagina 14
cosminiq spune:
Catalina,sigur de la vreme..Dimineta ploua,acum e un pui de ger...cred ca sigur vine zapada
Multi
madalina84 spune:
PISELINO ti-am transferat bani prin internet banking ca i-am activat iarasi cardul lui tata caci la banca nu am ajuns astazi.O sa-ti dau pm cu numele lui ca sa sti tu de la cine sunt.Te pup si sper ca Robi sa-si revina la starea dinainte
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
pisellino spune:
cosminiq si eu speram sa fie de la vreme, din pacate tocmai a facut o criza lunga si urata de m-am speriat toata, nu putea sa respire ca a vomitat in timpul crizei si i-am bagat iar pompita pe gat, groaznic, nu mai poate saracul de el, doarme incontinuu.incerc sa vad partea frumoasa, spre exemplu bine ca a inceput acum si nu in drum spre italia, sau bine ca macar de sarbatori a fost vesel, dar e tot greu. noroc de sot si de voi ca ma sustineti altfel o luam razna de mult
mada multumim pt bani, ai luat coletul? te tot sacai la cap cu coletul dar i-am mai pus si ceva in plus lui irinel si vroiam sa vad daca ii plac.
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
madalina84 spune:
PISELINO sarumana esti o draguta,nu am ajuns inca sa-l ridic ca nu am iesit din casa dar ma duc maine,tocmai am sunat la posta sa vad cat il tine si e inca acolo
Imi pare rau ca Robi a avut iarasi o criza ,insanatosire grabnica
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
LoraG76 spune:
Multa sanatate lui Robi!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
preety spune:
Buna dimineata si de la noi!
Pisellino sanatate multa ptr Robi si multa incredere! Daca a fost sa va duceti mai devreme inseamna ca asa trebuie!
Ref vaccin gripa... eu si sotul meu ne-am vaccinat... si nu avem nici o problema (cel putin pana acuma). Sper sa fi fost decizia cea buna.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
pisellino spune:
fetelor multumesc de incurajari, eu nu prea mai pot intra pe forum ca sunt obosita, stau toata noaptea sa-l pazesc pe robi si daca atipesc ma trezesc la orice zgomot asa ca sunt terminata.robi e rau, a facut crize, saracutul de el nu mai poate. dimineata incerca sa stea in fund si nu isi dadea seama de ce nu poate si iar incerca si iar cadea, e rau de tot.
va pupam
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
ellinia spune:
Piseliono, imi pare rau ca Robi nu se simte bine. Sper sa-si revina cat de curand! Am pus azi la posta pachetul pentru tine.
Lora, te rog sa scoti hainutele de 3-4 ani puse de mine la bazar, le-am trimis la piselino.
Laura25 spune:
Catalina, sanatate si putere multa!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me