Ingineri fosti, viitori...(32)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Avem si noi cateva poze de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2440231170101626593TKqqQd si 2 filmulete
http://good-times.webshots.com/video/3021044300101626593QwYTHV
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
xerxe2005 spune:
La noi sunt acum -26 de grade Celsius.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Pisicuta spune:
Morning, fete dragi, oriunde v-ati afla!
Intru in viteza maxima sa va servesc o tare si aromata (ca de pregatit micul dejun n-am avut vreme ) si sa va spun ca am fost vineri cu Vladut la doctor si ne-am lipit de-o programare la internare pentru perioada 3-4 februarie, timp in care trebuie facute analize specifice la sange in anumite momente ale zilei. Vineri mi-a facut si febra. O sa credeti ca-i de-a dreptul ciudat, dat fiind faptul ca toata saptamana a stat acasa si-a iesit afara doar pentru antrenamentele la karate, insa cand va voi explica de unde i se trage minunea, veti vedea ca la niste copii turbo cum am eu, nimic nu-i imposibil. Asadar, miercurea trecuta, pe intervalul orar in care eu am fost la dintzolog, cipandeii au stat acasa cu sotul din dotare. Si-au alergat si-au zburdat prin casa pana au transpirat intr-un mare fel! Nemaisuportand galagia si agitatia, al meu le-a dat "la loc comanda" si i-a comasat pe amandoi la ei in camera. Copiii s-au executat in secunda 2, lucru care pe al meu l-a incantat teribil, gandindu-se ca are asa un efect instant asupra pruncilor si s-a culcat pe o ureche ca-i grozav si s-a pus relax la tembelizor. Ce credeti ca faceau copiii in camera lor in tot acest timp cat al meu statea si se zgaia la programele tv??? Au decis ca le este foarte cald si s-au hotarat sa ia masuri urgente, asa ca, in urma ideii absolut fabuloase nascuta din mintea ilustra a ganditorului Radu, Vladut a deschis larg fereastra si-au stat in fata ei pana li s-au congelat obrajii si-au facut promoroaca la mustati. Cand au fost bine congelati, Ducu s-a dus sa se laude la tata-su cat de cool este el! ... Si-uite asa, in urma acestei bravuri, Vladi s-a ales cu febra de vineri seara si Ducu numai cu mustrare scrisa caci el inca mai era pe tratament cu antibiotic si cred ca de-aia a scapat ...
Nico, sunt topita dupa copiii tai! Sunt atata de frumosi, de zici ca-s artisti de la Holywood! ... Sa nu zic ca si pisicutele mi-au topit inimioara, data fiind slabiciunea mea pentru aceste animalute!
Ioana, bine ai revenit!
Elena, m-am gandit la tine de cate ori au anuntat temperaturile de la Iasi! Nu stiu cum rezistati, dat fiind faptul ca minimele se inregistreaza, in general, dimineata, tocmai cand voi plecati catre serviciu ... Brrrrrr. La noi n-au fost mai putin de -7 grd si-am tremurat din toate incheieturile, desi eu merg cu masina la lucru...
AncaD, din pacate, n-am apucat sa vad pozutele tale, dar imediat ce voi reusi, am sa fac si-un comentariu! Oricum, cred ca-s foarte frumoase!
No, trebuie sa inchei, sa ma apuc si eu de treaba...
Va doresc o zi minunata tuturor!
fetele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
Otiliav spune:
Neata!
Multumim de Pisi, ma duc repede sa iau si eu una calda. Nu inainte sa va salut.
Elena, dar stiu ca sunteti rezistenti nu gluma. La noi au fost maxim -15 grade, ne-ati luat.
Pisi,ce baieti plini de initiativa si curajosi aveti.
AncaD ce se reasfata Maria cu biberonul. Am remarcat scaunul vostru de masina, interesant imprimeul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
hcclara spune:
Salutare! ce faceti?
Oti felicitari, sarcina usoara!
Anca ma bucur pt mama ta! sanatate in continuare!
Pisi ce m-am ddistrat de cipandeii tai, parca ii vedeam stand la ferestra si facand turtzuri, dragii de ei! da-le cate un pupic!
Nico ce au mai crescut copii tai, si ce frumosi sunt amandoi!am stat si m-am minunat la ei, nu demult erai gravida . ce trece timpul asta, nu?
noi suntem bine, ocupati cu activitatile zilnice.
Ioana spor la facut bebei!
pupici la toate, ma duc sa strig umpic la copii ca ma damblagesc acusi
de-a binelea!
tuinea spune:
Buna fetelor!
stiu ca m-ati dat disparuta dar intru si acum el fugitivo sa va zic ca sunt bine dar cu 1000 de probleme ca incerc sa termin experimentele saptamana asta.
Pupici fetelor si sa auzim numai de bine!
nma spune:
Buna dimineata!
si ceai fierbinte. Inca e rece tare afara.
AncaD scumpa tare printesa ta . Trebuie sa faceti repede si un baietel, vad ca va ies bine . Imi plac tare ochisorii albastrii.
Cristina spor la traba .
Claudia ceva poza nu ne arati si tu?
Pisi tare imi plac mesajele astea pline de haz. Ar trebui sa postezi mai des, sa incepem ziua zambind. Sunt super puiutii tai. Alex deocamdata nu are voie sa deschida geamul.
Otilia ai mai mers la birou pe frigul asta? ACand mergi la ecograf?
Elena nu stiu cum ati rezistat la frig. Eu am mers marti pe teren pt un releveu (undeva in camp, pe malul Oltului). Dupa 15 min nici pixul in mana nu puteam sa il mai tin. Pana la urma am facut cateva poze si am fugit la birou. Nici pixul nu mai scria.
Vad ca s-a facut tarziu, ma apuc de treaba, dar mai intru .
Nico
Otiliav spune:
Neata!
Nico, frig nu-i exagerat, dar e un ghetus. dupa ce ca n-au curatat zapada, s-a facut gheata, ieri a plouat si s-a mai topit, acum a inghetat si mai rau. Maine merg la eco, screning pentru Sindromul Down.
Ioana, ei mai sti cand te stresam ca tu ai probleme si nu-i cazul sa te protejezi exagerat. Eu zic sa munciti in continuare ca altfel chiar ca nu are cum sa vina. Asa ca spor la bb si la aranjat apartamentul. Sau la voi asteapta sa treaca criza, sa fie gata camera lui, pretentios domne.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
iepumic spune:
Salutare natiune si scuze de indelungata absenta!
Ioana, de cand ma tot intreb ce mai faci, ca nu te-am mai citit de nu mai tin minte! Ma bucur ca sunteti bine si ca Vladi se reface dupa accidentare. Eu nu stiu cum faci fata la atatea mutari, ca ultima data cand te-am citit tot asa erai cu mutatul. Ceea ce mi-as dori si mie dar din pacate am ajuns la concluzia ca nu ne permitem sa ne mutam la 4 camere asa ca stam pe "butoi", cuminti.
Ca sa va dau si o veste buna, azi am facut HSG si rezultatul este ca am trompele permeabile si uterul e ok. Partea mai putin buna din toate astea este ca nu stiu de unde sa mai apuc problema, ca absolut toate analizele si investigatiile de pana acum sunt perfecte (cu exceptia tiroidei dar aia n-ar trebui sa fie cauza, deoarece fac tratament). Asa ca pe de o parte ma bucur iar pe de alta am un mare semn de intrebare.
Nu am apucat sa va spun ca vineri dimineata in drum spre servici a intrat un nene cu un Touareg in mine (eu fiind in masina, ca altfel nu mai scriam acum) in timp ce statea la semafor si mi-a zdruncinat creierii si tot ce se mai putea zdruncina. M-am speriat destul de rau dar am realizat abia mai tarziu. Bine ca n-a patit nimeni nimic.
Va pup pe toate, ma duc sa ma intind in pat ca ma cam doare burta de la HSG-ul asta.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
hcclara spune:
Salutare! ma doare gatul de mor.
Nico uite ca va arat cateva poze ca le-am pus aseara aici:http://family.webshots.com/photo/2484450620101370997GdtXgW
Ioana c-am uitat sa-ti spun...imi pare rau ca si-a spart caputzul Vla, e nazdravan tare, ma bucur ca e bine acum.
Anca ma bucur ca esti bine, deci pe treaba acum. iar in privinta cealalta, slava d-lui ca nu ai patit nimica. si eu am alunecat ieri pe gheata cu masina, am avut noroc ca nu era nimica in fata mea si s-a oprit masina pana la urma, ca incepusera deja sa vina masinile din partea cealalta. doamne ajuta ca azi a fost cald si s-a topit zapada ca tare m-am saturat de ea.
Oti cum a fost la eco? e numai un bebeu sau sunt gemeni?
ma duc ca mi-a venit sotul acasa, sa stau putin si cu el ca apoi bag copii in pat si ma uit la serial.
va pup pe toate.