Ingineri fosti, viitori...(32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Eu sunt dupa un WE de planton, in care Ducu mi-a facut rosu in gat cu febra, scaune diareice, vome si maraieli de mare spectacol, drept pentru care a trebuit sa-l cocoloshesc asemeni oului sub closhca. Datorita acestei "surprize" neplacute pe care mi-a facut-o vineri, sambata n-am mai mers la Arad ci am stat cu el acasa, in timp ce al meu si Vladi au plecat la soacra-mea, sa nu se supere madama ca ne-am anulat cu totul vizita la 'mneaei. Ieri mi s-a parut ca si Vladut arde un pica in zona gatului si-am observat ca-i cam rosu pe bolta, de-a stanga si de-a dreapta omuletului, asa ca l-am trecut rapid pe bioparox si azi i-am lasat pe amandoi acasa.

Otilia, semne bune anul are! Nu-mi vine sa cred ce-am citit! Felicitari draga mea si sa-ti dea Dumnezeu sa ai o sarcina super-usoara la capatul careia sa te intalnesti cu cel mai frumos, mai cuminte si mai inzestrat copil din lume, cu ochii albastri si par balaior, ca si surorile lui mai mari. Daca ar fi sa ma intrebi pe mine, eu mi-as dori ca si al treilea copil (daca l-as avea) sa aibe acelasi sex ca si predecesorii, caci ar fi mult mai simplu, deaorece drumul este batatorit, as sti exact cu ce se mananca iar el ar avea multe puncte comune cu fratii cei mari. ... Dar nu este dupa cum vrem noi, ci dupa cum le randuie bunul Dumnezeu! Eu nu-ti pot dori decat sa fiti sanatosi, voiosi, voinici si tot ce va doriti sa se izbandeasca, fara prea mari eforturi!... Aproape ca-mi doresc si eu un nr. 3... Daca n-as fi asa de batrana si daca as fi sigura ca-mi iese tot baiat, m-as mai risca inca o tura

Cristina, draga mea, tu ce-ai patit, ce probleme ai avut cat timp ai fost acasa??? ... Eu am pierdut multe in perioada dintre Sarbatori si dupa si nici timp sa recuperez n-am prea avut???... Sper ca-s toate bune acasa ....

Ancuta, felicitari pentru promovare si pentru intalnirea cu doctora gineco! Sa dea Domnul sa fie toate intr-un ceas bun, desi ascederea intr-un post, cu reducerile din jur, nu prea cred ca te lasa sa te odihnesti, ceea ce nu prea-i bine pentru bebe. Dar, nu se stie niciodata de unde sare iepurele! In alta ordine de idei, sa sti ca ma pentru mama ta si sper ca toate sa fie in limite normale la controlul de azi! Doamne ajuta si te asteptam cu vesti!

Nico, tu vad ca ai planuri marete pentru anul asta: sa renunti la bona, after school si gradinita private ... esti tare! Eu iti tin pumnii stransi sa iasa toate asa cum iti doresti, poate chiar mai bine si sa faci cea mai inspirata alegere privind scoala si invatatoarea lui Alex, desi sti bine ca totu-i loterie aici, ca si-n casatorie, doar ca la alta scara!

Elena, ma incanta mesajele tale si abnegatia cu care te dedici acestei minunate meserii de administrare a bunului public! ... Eu nu prea simtzesc asa inaltator, dar asta nu inseamna ca nu-i apreciez pe cei care-s asa de dedicati!
Razvanel ce minuni a mai facut???

fetele si va las sa va delectati cu cateva instantanee din timpul intalnirii de gradul "0" dintre cipandeii din dotare si Mos Craciun si cateva poze din vacanta la munte!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare,
am revenit sa va dau si vestea cea buna: mami se pare ca este bine! Nu mai trebuie sa faca chimio, tumora a dat inapoi fff mult (aproape de tot), acum trebuie sa mearga la controale din 3 in 3 luni si speram sa nu fie nici o recidiva.
Multumesc lui Dumnezeu si tuturor celor care s-au rugat pentru ea si pentru noi si va multumesc voua pentru ca ati fost, ca de obicei, alaturi de mine! si toate fetele-cucuietele.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Ancuta am intrat special sa vad daca ne spui ceva de mami tau. Doamne ajuta ca este mai bine. Trebuie sa aiba grija de dumneaei acum iar voi sa nu o lasati sa ii scada moralul. Ce recidiva? Nici o recidiva. Va fi totul bine.
Pisi bine ai revenit. Imi pare rau sa aud ca flacaii tai au fost bolnavi. mama bolnaviorii si pe mamica curajoasa. cat despre mine ce sa zic mi-a taiat asa tot elanul situatiune de acasa si ca atare imi transportez familionul de pe 6 martie pentru o luna si un pic aici sa vad cum se adapteaza.
Anca bine ai revenit!
Pup toate feteleQ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ancuta ce ma bucur. Ai fi zis ca-s complet deplasata daca scriam de ieri ca stiu eu ca va veni cu vesti bune. Iti spuneam de mama prieteni mele ca a fost fix inainte de mama ta la Cluj, si ea a venit cu vesti bune. Si se vede ca se simte bine, saptamana trecuta ea m-a ajutat, a stat cu Elisa 2 zile pana a venit mama in Norvegia. Pfui ce ma bucur!
Cristina, poate ti se pare cate stresez dar pana la urma nu ne-ai zis ce te doare.
Dorina, nu-mi vine sa cred ce constanta esti, zici ca tot baiat vrei. Avem atatia umeri pe aici si tu vrei sa tii totul pe ai tai.
Elena, multumesc de urari. Ma bucur cand citesc ca cineva e asa de multumit de servici. Sa inteleg ca ati scapat de carcotasul care va punea bete in roate la acel raport.
AncaD, te primim dar numai daca esti fata de gasca si vii cu mine la odisee. Ca-s cam singura pe acolo si n-am avut inca chef sa ma inscriu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Otilia am scapat de carcotas in sensul ca s-a decisa sa il ignoram si sa trimitem documentatia la Bucuresti fara semnatura lui. Asteptam sa fie analizata.
Anca, sanatate mamei!
Dorina

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Anca ma bucur ffff tare ca mamaica ta este bine,Doamne ajuta sa fie bine de acum incolo
Otilia felicitariu pentru sarcina esti curajoasa rau...acum pe loc as merge cu tine la odisee dar se pare ca la mine mai dureaza,am descoperit o chestie hormonala pe care trebuie sa o tratez si dupa asta facem bb
Va multumesc pentru primire si promit sa raman in zona

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Intru decat rapid asa ca sa va zic ca sunt bine, ca prezentarea de ieri a iesit bine. Eu az\i sunt cu capsa pusa dar sper sa-mi treaca....
Otilia ce sa spun mai mult decat ca soata mea in fiecare luna din octombrie incoace este platita decat pentru 3 saptamani, in fiecare luna li se ia o saptamana de la plata ca nu sunt bani la buget dar pretentii sunt sa se l;ucreze chiar si peste program...
Ce sa zic mai mult de atat. Dupa ce ca estwe salariul ca vai mama lui mai il si ciumpavesti si ei sunt 3 care fac toata treaba in departament. Au facut angajari pretioase anul trecut ca sa ii ajute printre care si un preot...
Asta este Romania...Noi sa fim sanatosi ca sa putem fugi cat mai departe. Na ca am zis-o dupa atatea ani in care am zis ca ma intorc sa fac ceva praf...
Va pupic si sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Otilia draga sarcina usoara fara greturi, fara stres . La o asa veste chiar nu ma asteptam dar ma bucur pt voi. Cum a primit Ana vestea? Alex al meu ar fi tare fericit sa mai vina un bb dar deocamdata nu e in plan.
Anca ce ma bucur ca e bine mama ta. Doamne ajuta sa uitati de episodul asta cat mai repede.
Pisi ne cam lasi pe uscat .
Sanatate multa puiutilor, sa scape repede de medicamente.
Legat de bb 3, nu sti ce pierzi. Si eu ma gandeam ca daca am doi baieti imi va fi mai usor dar .....domnisoara e o strangarita care face cat 10 baieti (vezi ce cioara sunt ). In fiecare dimineata la ora 5 domnisoara vine la noi in pat, ma pupa si se face ghemotoc. Pe la ora 6 apare si Alex. Mai atipesc pana la ora 6.30 apoi incepe joaca. Deci in fiecare dimineata imi iau doza de buna dispozitie sa imi ajunga toata ziulica.
Cu scoala nu stiu ce sa spun. Nu prea am variante.
Mi-am deschis albumele dar sigur o sa le vad in pauza de pranz.
Elena mia placut tare mesajul tau. Ma bucur ca e ok la birou. O sa il duci pe Razvan la gradinita? Cu casa in ce stadiu sunteti?
Cristina din pacate situatia nu e tare roz in tara. Si pe noi ne platesc cu 85%. Lucrarile in privat sunt din ce in ce mai putine, firme mari se inchid .... Noi ne-am facut niste calcule cand am inceput actiunea casa, calcule care s-au dus pe apa sambetei, dar macar nu mi-am pierdut optimismul.
Legat de programul la birou nici o sansa de program mai flexibil. Sunt zile cand asi putea sa lucrez de casa dar conducerea nu e de acord. Singura varianta ar fi un job in oras dar e destul de greu in perioada asta. Aici e ok, in principiu lucrez 8 ore, rar stau peste program.
Felicitari pt prezentare .
AncaD ceva povesti despre Maria??? Te tot citesc pe la umanitare .
Voi cum stati cu lucrarile?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Cristina, pai atunci nu pot decat sa va tin pumnii sa gasiti ceva amandoi in strainatate ca nu va fi deloc usor. Acum toti incearca sa-si protejeze conationalii, de fapt in Irlanda nu-i ceva nou. Ti-am povestit ca am o prietena care a renuntat sa mai caute dupa 5 ani, a plecat cu sotul in SUA. Roxi ce mai face? Inteleg ca veti fi de paste impreuna in afara tarii?
Nico, nu i-am zis inca. Am fost suparata, bolnava, ceva greturi si nu se vede nimic inca desi sunt la 12s. Ma bucur ca esti optimista in legatura cu casa, s-or rezolva toate problemele mai mici sau mai mari aparute.
Pisi daca te mai citesc ca te dai batrana zau ca vin pana la Timisoara sa ma razboiesc cu tine. Si asa e un oras in care tot zic ca vreau sa merg. Esti frumoasa si sanatoasa tun, asa ceva conteaza mai mult decat buletinul, da?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput