Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Anda, mie articolu mi se pare SF. Nu zic ca nu is interese dar e prea tras de par, insa varianta a doua e
Spor la treburi.

Care aflati ceva despre Mihi, scrieti acilea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Pe fuga:Doris catrinta sau cotrinta este partea din fata de peste fusta alba.Uite aici un link da nu stiu sa scriu frumos
http://www.tomesti.ro/images/tomesti_portul.jpg
Au fetitele pe rosu.

Si opregul stii melodia aia cu "Asta-i nana de la Brebun care-si scutura opregu hop tupa tupa tupa=i tu.Au ce dor m-a luat de dansuri.Pacat ca nu mai merg.
Opregul este partea din spate dar formata din ate subitri de mai multe culori.Nu am gasit poza sa iti arat.
Mi se pare foarte putin 1milion.Stiu doar la Resita pe cineva care face.

Sunt costume populare cu 2 cotrinte acelasi model in fata si in spare sau costum populare cu cotrinta si opreg.Atele alea se invart frumos la piruete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Drajeelor nu nascui...fusai de dimi la dr...bebelina inca nu vrea sa vina...daca nu nasc atunci tre sa ma prezint iar marti la control...nu am net numa sara cand vine al meu...ca nu va mai tineam in suspans...o sa aflati sigur de la Ana ca-i colega cu Diana nasa Americanului...sau chiar de la ea...cand o fi momentul...

va pupacesc si multam de gandurile bune...asa m-am linistit cand m-o trimis acasa...ca-mi venea sa zburd...

Os...Mariuka...si noi avem maine test pt centura galbena...

Anduk...si mie mi se pare o tzara Sf...dar pot sa si admit asa ceva...gandindu-ma la ce D-zeu slujesc aia ...io zic ca-s de vina zoofilii...mama lor ...

va pup angro si in parte

mihi40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

huhhh, Mihule, mi-ai dat emotii ca ai venit sa editezi ca ai nascut

OS bine ca stiu la cine pot sa apelez pentru sfaturi

noapte buna si vise faine si mai ales senine ca si cantecul fatucii asteia...
http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/supertalent/supertalent-shows/halbfinale-2.html?startid=181742&set_id=36945

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Subiect inchis. Poftiti la urmatoruuul.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput