Locul fetelor Nou-Venite (54)
Raspunsuri - Pagina 19
babiela spune:
flori ai scris fercita la semnatura
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela flori ai scris fercita la semnatura -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Offf...emotiile astea sunt de vina.
Merci ca m-ai anuntat. Modific.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fercita 4+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Florentina_C spune:
Gata.
fericita 4+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
babiela spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Gata. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 4+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
asa mai mami
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babiela
asa mai mami -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Babi ca tot am ramas singure : am citit ca bb al tau are acum aproximativ 6 mm, cam cat un sambure de mar. Al meu e putin mai mic, dar ajungem si noi acolo saptamana viitoare.
***Bebelul meu mic***
***Poze***
babiela spune:
da asa am citit si eu, si deja ii bate inimioara , dar inca n-o pot auzi.
am o revista super bebe din mai 2007, am cumparat-o cand am ramas gravida prima data si da pe saptamani, cum creste bebe si cum se schimba corpul mamei
bebe tau are 1,5-2,5 mm , dar vorba ta creste el mare
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui babiela da asa am citit si eu, si deja ii bate inimioara , dar inca n-o pot auzi. am o revista super bebe din mai 2007, am cumparat-o cand am ramas gravida prima data si da pe saptamani, cum creste bebe si cum se schimba corpul mamei bebe tau are 1,5-2,5 mm , dar vorba ta creste el mare -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Tare ...avem si noi 1,5 -2,5 mm. Ce frumosss...Abia astept sa crestem mari.
Eu am citit in cartea "Mama si copilul" care e pusa pe mail-ul nostru de Jesia. Asa ca multumesc Jesia.
Vroiam sa te intreb la ce odisee te-ai inscris sau o sa te inscrii?
***Bebelul meu mic***
***Poze***
babiela spune:
nu m-am inscris inca, dar o sa ma inscriu la delfinasi de iulie-august 2010, acolo te inscrii si tu, nu?
eu astept primul ecograf sapt viitoare si apoi ma inscriu
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui babiela nu m-am inscris inca, dar o sa ma inscriu la delfinasi de iulie-august 2010, acolo te inscrii si tu, nu? eu astept primul ecograf sapt viitoare si apoi ma inscriu -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Ok... Ne gasim la delfinasi de iulie-august 2010. Bafta saptamana viitoare la ecograf. Te
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Dragaica spune:
Neata fetelor........cum deja plecati la odisee,
la noi ninge, mama ce Craciun o sa avem
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+