Locul fetelor Nou-Venite (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Salutare,
sunt noua pe forum.De vreo luna aspir si eu la titlul de viitoare mamica.Luna asta nu a fost sa fie.
Am 35 de ani si un pic.Nu curajul mi-a lipsist ,ci am asteptat sa gasesc un medic ce ar dori sa ma preia, avand in vedere riscurile mari pe care le am.
Saptamanile astea rezolv cu declaratia notariala si cu expertiza psihiatrica ce va arata ca sunt in deplinatatea facultatilor mintale cand decid sa fac bebe,chiar daca asta ma poate costa viata.Eu sunt atat de convinsa ca va fi bine,am luptat atat de mult si imi doresc atat de mult, incat nimeni si nimic nu ma vor convinge de contrariu.Sper ca bunul Dumnezeu ma va ajuta, pt ca ma iubeste f mult, pentru ca, pe cine iubeste Dumnezeu incearca.
Mai greu a fost cu refuzul medicilor, cu insistentele celor care ma iubesc pt a renunta.Eu si sotul meu ne dorim f mult acest copil si speram ca Domane, Doamne sa ni-l trimita cat mai repede.
Nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Negrese cu banane? Florentina rog reteta

"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"

Negresa cu banane
Ingrediente:
3 banane bine coapte
6 oua
240g unt
320g ciocolata ( eu am folosit Poiana amaruie)
200g faina
320g zahar tos
1 pliculet praf de copt
Sucul de la ½ lamaie
Unt si faina pentru tapetat tava
Zahar pudra pentru pudrat deasupra
Mod de preparare:
Curatam bananele si le taiem cubulete marunte, dupa care le punem intr-un bol si le stropim cu sucul de la jumatate de lamaie pentru a nu oxida.
Intr-un alt bol amestecam faina cu 1 pliculet de praf de copt.
Taiem untul cubulete si il punem intr-o cratita. Peste cubuletele de unt adaugam patratelele de ciocolata si punem totul la topit la foc mic, amestecand incontinu.
Dupa ce s-au topit atat untul cat si ciocolata, stingem focul, adaugam zaharul tos si amestecam fara foc, pana se topeste zaharul.
Dupa ce zaharul s-a topit, lasam compozitia la racit, pana devine calduta.
Dupa racire, incepem sa adaugam ouale in compozitie, rand pe rand, amestecand dupa fiecare ou pana se incorporeaza complet, de preferat este sa folositi telul pentru amestecat, merge foarte repede si usor.
Cand toate ouale au fost incorporate, adaugam faina in ploaie si amestecam cu telul, pana la omogenizare.
Ungem cu unt o tava de 20/30cm, o tapetam cu faina si turnam ½ din compozitia obtinuta in tava.
Peste compozitia din tava presaram jumatate din cubuletele de banane.
Peste cubuletele de banana presarate, adaugam restul de compozitie, astfel incat sa fie distribuita uniform peste toata suprafata.
Apoi adaugam deasupra, uniform, restul de cubulete de banana, dupa care punem prajitura in cuptorul preincalzit si o lasam la copt pentru 55-60 minute. Timpul de coacere este relativ, fiecare poate face testul cu scobitoarea si poate scoate prajitura din cuptor cand considera ca este indeajuns de coapta.
Si, iata, asa arata Negresa cu banane, proaspat scoasa din cuptor. DELICIOASA!!! Lasati prajitura la racit si o puteti servi pudrata cu zahar pudra.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 4+. sa am un bb sanatos si la termen"
***Poze***

Multumesc Florentina pt. reteta. Cred ca incerc sa o fac maine si sper sa-mi iasa. Nu e asa de complicata cum credeam.
Stiu ca par insistenta dar pe o scara de la 1-10 ce nota i-ai da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Anamira si pe la noi tot asa se gateste,nebuneste,fara limite,doar e Craciunul,parca dau turcii prin magazine
Eu nu fac decat sarmalute si putin caltabos pentru sot,iar ca desert un tort si gata,restul fructe
Maine face mama cozonaci,a facut leber,toba ,carnati,nebunie,cine o manca atatea sortimente

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Alemamica si baiatul
Flori cred ca voi incerca si eu reteta ta ,dar dupa sarbatori

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

te pupam si noi Cora
ce imi place asta

asa creste bebicu
alein 16 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

multumesc frumos
daca as fi asa durdulie ce bine ar fi...de cand am ramas gravida tot la aceleasi kg sunt.....asimileaza fimiu tot

Citat:
citat din mesajul lui anamira

O Ale ce buticoasa esti? Sa-ti traiasca bebelu si sa se faca frumos ca maica-sa

asa creste bebicu
alein 16 sapt

Ale e super ca nu te-ai ingrasat deloc.Bine ca n-ai slabit asa ca finutza mea care tipm de 3 luni a varsat aproape tot timpul (sarcina toxica) si a stat tot prin spital. Era groaznic pt. ea ca pana la 4 luni nu s-a putut bucura de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Anamira a fost preferata familiei. Soacra-mea m-a rugat sa o fac acum. Ce nu a mers la mine e ca intr-o mica parte a ramas putin necoapta si asta pt ca am uitat sa intorc tava in cuptor si pe partea cealalta. Cred ca asta e secretul. In rest a fost ok.
I-as da 9.

***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Anamira a fost preferata familiei. Soacra-mea m-a rugat sa o fac acum. Ce nu a mers la mine e ca intr-o mica parte a ramas putin necoapta si asta pt ca am uitat sa intorc tava in cuptor si pe partea cealalta. Cred ca asta e secretul. In rest a fost ok.
I-as da 9.

***Poze***

O da e buna rau daca a primit 9
Gata m-am hotarat. Maine o fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Alee eu am dat jos 2 kg. nu am pofta de mancare, parca nu-i place nimic, ciorbele imi plac in schimb.
Hai ca-mi schimb si eu semnatura

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai stii care e treaba anamira ca parca as fi somaleza cu burta si cu 2 fuse de picioare parca mi-au fugit din cutia cu sticsuri
deja sunt in luna a 4a si am 46 d kg..dr.mi a zis ca am analizele super ok....nu am lipsa de nimic....si ca bebe e ok...deci eu n am ce face....important e sa fie el bn

asa creste bebicu
alein 16 sapt

Mergi la inceput