*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
buna seara!
curajosul Stefanut si felicitari pt mers!
Si Arianna a inceput pe 19 decembrie sa mearga singura bine. De 2 zile face ture prin toata casa, fara s amai cada. S-a dus fericirea mea
alerg toata ziua dupa ea.
Azi am fost la ginec. Mi-a dat sa-mi fac analizele preconceptie. Deci ne punem pe treaba 

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
aleinad.g spune:
Neatza, mamici!
Astazi si cel mai mic cozonacel implineste un anisor. La multi ani, Cristian de madutza_bra, sa cresti mare, cuminte si sa-ti bucuri parintii ia fiecare zi! 
Gynie, La multi ani (scuze pentru intarziere) lui Stefanutz pentru ziua numelui.
mannuta sa nu doara si baietelul sa nu aiba reactii. Felicitari pentru trecerea la categoria "avansat" la mers. 
Noi am avut un Craciun cu extreme. La cea buna a fost bucuria sarbatorii, intalnirile cu cei dragi, Teodora tipand de fericire la descoperirea darurilor de la o multime de Mosi, parinti, fratior (deh avantajul fratelui mare care stie ce si cum si mai are si bani
), DC (
), bunici, prieteni. La extrema cealalta ... Teodora a avut puseuri de febra si-n ajun, si a treia zi si ceva ieri, nici nu stiu de la ce i se trage, ori reactie post priorix (desi e cam tarziu), ori dintii (desi a fost cam maricica) ori vreun pui de viroza.
Iar a doua zi ce Craciun am petrecut-o pe langa masina ca s-a gandit si ea sa ne faca figuri. 
Legat de febra am si eu o intrebare. Ce termonetre folositi? Eu am avut unul electronic, nu cine stie ce marca dar era exact, batea cu cel clasic cu mercur. Din pacate, l-am trantit si s-a dus. Acum am luat alte 2 si diferenta dintre ele a fost la un moment dat de 1 grad.
Teodora nu are rabdare sa-i iau temperatura cu cel clasic asa ca mi-ar trebui un termometru pe care sa ma pot baza. Deci, pareri, opinii? 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Amalia, ma bucur ca ati avut parte de bucurii, liniste si relaxare. Va doresc un Revelion la fel de reusit. 
Alra, bafta la control.
Sa ne tii la curent cu analizele pe care le faci. In curand cred ca va trebui sa trec si eu la astfel de actiuni. Teodora a mancat mai bine luna asta cu cateva exceptii (in perioada vaccinelor), se si vede ca a pus vreo 400g, daarrrr .... i-am dat constant sanzyme. Asta ma duce cu gandul la faptul ca, in lipsa, are probleme de digestie si ar fi cazul sa aflu ce si cum.
Sorvint, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si voios! 
Corina, felicitari Ariannei pentru trecerea la "exploratori". Si voua multa bafta sa aveti parte de bebele dorit. 
Laura, Camelia, Ramo, eu cred ca somnul agitat din noptile astea se datoreaza si agitatie din timpul zilei, pentru ei cred ca e destul de stresant. Mie mi s-a oferit posibilitatea sa plec in noaptea de Revelion si sa las pitica cu ai mei si cu Bogdan. Dar nu ma hotarasc, parca mi-e greu sa plec de langa ea, ma gandesc la astfel de nopti agitate si la faptul ca ea e dependenta de mine in astfel de situatii. Nu as vrea sa sufere la trecerea dintre ani. Pe de alta parte, n-am mai iesit din casa de atata timp, ar fi o iesire care mi-ar incarca bateriile pentru anul urmator. Offf, e asa greu sa iau o decizie ...
Poze 1 an
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Bravegirl Aleinad multumim de urari! 
Bravegirl spor la...facut bebe! 

Aleinad eu folosesc termometrul clasic. Inca mai sta sa-i iau temperatura cu el. ![]()
Am avut o noapte f linistita, fara temp, plans sau alte minuni. S-a culcat la 11 aseara si s-a trezit la 8 dimi. 

Din ce in ce mai bine.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
Ramo2007 spune:
'neata,
Noi (eu si Sara) ne-am trezit la 10.15...ea s-a culcat aseara la 21.30 si n-a avut nicio trezire.Nu mi-a venit sa cred cand m-am uitat la ceas...
Ne jucam intr-o veselie..toata casa e plina de jucarii.
merg sa citesc din urma.
Ramo2007 spune:
Alenaid.g
Teodorei sa se faca bine.
Bravegirl
bafta la proiectul bb2...ce frumos...noi mai stam vreo 2 ani si apoi ne punem pe treaba.
Ginye
Stefanut intepat.
Olivia26 spune:
La multi ani, Cristian de madutza_bra!
Aleinad, noi avem unul digital Omron dar tot nu avea rabdare cu el sub brat si cum se foia mereu tot asa era diferenta daca ii masuram iar, dar daca reusesti sa nu se miste, e ok asta...intre timp ne-am luat un Braun cu infrarosu care masoara temp in ureche intr-o secunda
, asa i-au masurat-o cand am fost la urgente si ni s-a pus pata pe el cand am vazut ce rapid e![]()
Cand o fi trecut timpul asta? Niciun cozonacel nu mai e bebe
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Blogul meu

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Alexa toate bune pe la voi? ce ne zici de Dodo?
Cristian
Madutza sa-ti traiasca nazdravanul! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 [brAleinad, noi avem unul digital Omron dar tot nu avea rabdare cu el sub brat si cum se foia mereu tot asa era diferenta daca ii masuram iar, dar daca reusesti sa nu se miste, e ok asta...intre timp ne-am luat un Braun cu infrarosu care masoara temp in ureche intr-o secunda , asa i-au masurat-o cand am fost la urgente si ni s-a pus pata pe el cand am vazut ce rapid e |
Olivia, multumesc! Nici Teodora nu sta sa-i iau temperatura axilar ca vrea sa puna mana pe termometru sa-l manance.

Am mai studiat oferta pe net, maine vreau sa dau o tura prin oras sa vad ce gasesc.
Poze 1 an
Povestea nasterii

( cu intarziere