Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)
Raspunsuri - Pagina 21
cami_antonia spune:
JESIKA
nu ma supar deloc
doar ca
nu fac luatul motului pt ce cred unii si altii
ci pt petrecerea propriu zisa si intalnirea cu nasii unii fiind de departe
si dau dreptate intru totul articolului doar ca asta ar presupune ca tu
crestin adevarat
sa nu serbezi nici 1 martie
nici 8 martie
nici 14 febr ziua indragostitilor etc
noi nu serbam nimic
din toate aceste cu adevarat bazaconii
dar pt placerea de a fi cu nasii care vin de departe
si de a sufla in lumanare antonia
facem o petrecere
noi insa ne petrecem f mult si la biserica
dupa cum am precizat
si de sf ion si acum duminica
vom face prinos de vii
vom canta la multi ani
si vom imparti de toate celor din biserica
stai linistita ca doar sunt preoteasa
si inteleg ce spui
dar de dragul proieteniilor faci ceva care nu neaparat au sensul explicatiilor de mai sus
adica nu cred ca daca va fi pusa sa aleaga ceva gata ala e destinul ei
nicidecum
nici nu ma intereseaza
decat de amuzament
multumesc oricum de atentionare
desi stiam aceste lucruri
voi fetele restul ce ati mai facut????
eu ma pregatesc cu sarg de sfantul antonie
o voi pomeni la morti sio pe bunica mea a carui nume il poarta antonia
va fi o zi minunata
ioanact sarbatorire placuta si vouaaaaaaa
va pup pe toate
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
housepocket480 spune:
Doamne ajuta
Intru sa spun ca si noi i-am facut petrecere cu luatul motului lui Matei si ne-am distrat, desi si eu sunt preoteasa si sotul preot.
Desi nu-mi mai aduc aminte ce a luat dupa tavita, a fost distractiv.
Parul i-l tin amintire. Este primul lui par si pana atunci nu-l tunsesem.
Eu, personal, nu agreez ideea ca daca esti un om credincios sau preot sau preoteasa trebuie sa stai suparat toata ziua, sa nu zambesti, sa nu te bucuri si de alte lucruri care ne fac sa ne unim cum sunt petrecerile de mot, de botez, de zi de nastere, etc. Nu a spus nimeni ca cu acestea trebuie sa incalcam si randuielile bisericesti, dar nici sa ne refuzam acele bucurii care vin din traditie, din popor, din obisnuinta, sau pur si simplu din sufletul nostru.
Intradevar, nu sarbatorim Valentine's day, dar decand ma stiu eu in biserica (inainte sa devin preoteasa), de 8 Martie toti preotii spuneau La multi ani doamenlor si domnisoarelor, ba mai mult, la biserica de langa noi se dadea si cate o floare, dupa miruit.
Acum am mai auzit discutii si despre prezenta bradului de Craciun in biserica. Unii oameni vor sa-l bage in biserica sa-l impodobeasca, altii sa-l scoata ca nu e crestineste, deci.....
Hai ca m-am intins ca o placinta...
Doamne ajuta
Mama lui Matei Alexandru
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi......iertati-ma pt. intarziere, dar am avut teren de dimineata (registrul comertului, politie).....dar acum am ajuns la birou si m-am postat in fata calculatorului sa va scriu cateva randuri......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie15.htm
Livsy spune:
Buna tuturor,
Sa ma iertati ca am disparut si eu!
Am avut o vreme mai incarcata sau pur si simplu nu am reusit sa ma descurc. Vom schimba si capitolul. Daca doreste cineva, pana ma mobilizez eu... 
Personal, sunt intru totul de acord si cu articolul postat de Jesika, si cu comentariile lui Cami si Housepocket. Nu ca ar conta musai parerea mea... ![]()
Cami, multumim de link!! Abia astept sa ma uit. Va zic, am avut cateva zile mai grele si nu m-am mobilizat la absolut nimic
. Sper sa fie mai bine zilele urmatoare. Sa te ajute Dumnezeu in toata munca pe care o depui si o vei depune pentru zilele de Sarbatoare care urmeaza 

Va imbratisez cu drag pe toate!

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
cami_antonia multumim!
Noi nu i-am taiat 'motul Ioanei', doar i-am serbat ziua cu parintii, socrii si cativa prieteni.
Motul stiu ca se taie la botez..
Nu vreau sa intelegeti gresit, noi asa am procedat.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
26+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Livsy spune:
Buna seara, va spun cu drag. 
Va invit sa ianuguram un nou capitol si primul deschis pe anul 2010. Sa dea Dumnezeu sa fie un capitol cu multe vesti bune, cu multe burtici noi si mamicute fericite cu copilasi sanatosi 
:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147314
Doamne Ajuta!