Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
wonderful spune:
Doua doamne tinere, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni..
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu chilotii si apoi ii arunc.
- Eu nu renunt la chiloti, dar o sa gasesc o solutie.
A doua zi se intalnesc barbatii.
- Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti.
- Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu!"
Intra o doamna blonda bine intr-un sex
> shop… se uita lung vreo
> jumate de ora prin tot magazinul apoi se apropie de
> vanzator si zice:
> – As dori va rog doua vibratoare,
> si aratand cu mana, pe acesta
> albastru si pe acesta rosu!
> Vanzatorul foarte amabil
> zice:
> – Doamna, pe acesta albastru vi-l
> impachetez imediat, cat despre
> extinctor ma duc sa-l intreb pe
> sefu’…
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slimatei spune:
am pus pozici daca vreti sa ne vedeti!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
iahim multumi mult ..returnam pupicii
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
MsLara spune:
Bonjour!
Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Ce-ati facut cat am lipsit, ati bagat strazile sub nameti!
M-am intors ieri din vacanta mea scurta,dar ma simt mai relaxata si odihnita, am facut bine ca am plecat un pic.
Iahim, am fost in vizita la o prietena care sta acum la Paris si m-a gazduit o saptamana. De fapt pot spune ca m-a rasfatat, m-a plimbat pe unde nu mai fusesem, am vizitat muzee, m-a dus la restaurante specifce, la magazine (am facut mai mult "window shopping" decat shopping dar tot a fost placut).
Stefi e mare si frumoasa domnisorica ta!
Wonderful ai gasit filmul?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
wonderful spune:
Lali,asta da prietena!!!E bine ca te-ai odihnit si nu oricum.
Nu,nu l-am gasit cum am vrut eu,adica free.Ei,asta e.
slimatei spune:
multumim de complimente wendi si lali
lali ma bucur ca ai reusit si ai auvut ocazia sa'ti odihnesti neuronul ..sa iei o pauza la viata cotidiana..uneori face asa de mult..sa-ti incarci bateriile.. mult succes la reluarea activitatilor cotidiene...cred ca ai mai mult avant..daca intre timp nu ai ramas cu gandul la vacanta.
noi suntem relativ spre bine..am inceput bine anul...
zapada inca n-am reusit sa o vedem..cine stie ce reactie va avea stefi cand o va vedea pt prima data..noi de 8 ani n-am mai vazut-o imi e asa de dor de'o tavaleala in zapada... poate reusim in cele din urma sa o punem si noi de'o vacanta...cine stie?
va pup pe toate
o seara placuta!
papa buuun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iahim/iahim.jpg)
iahim spune:
Adina,cred ca te-ai bronzat suficient!Ai facut cumva bataturi?De-atatea plimbari,cred si eu...Cand te intorci pune si tu niste poze de pe unde "te-ai umblat'!