Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112
Raspunsuri - Pagina 14
wonderful spune:
Dodo,la Crastocea am fost si noi cu Cosmin cand a avut accidentul ala idiot la ochi
,cica-i cel mai bun.Unde s-au facut primele masuratori,mama lor de cretini?Bine ca-i totul ok ci Isabelle
.
Bunicaaa,e prea devreme,mai,da' mai stii,cand isi pune barza-n cap sa vina o face si cu aripile legate fedeles.![]()
Adin,decat sa mai fac un copkil mai bine-ti fac la alivenci pana 
![]()
wonderful spune:
Pensii in Romania
Hot#259;rārea de Guvern nr. 13/2010:
Datorit#259; cre#351;terii alarmante a num#259;rului de pensionari īn raport cu popula#355;ia activ#259;, precum #351;i insuficien#355;ei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul Romāniei hot#259;r#259;#351;te:
Art. 1.- Īncepānd cu data de 01.01.2010 pensionarii vor avea voie s#259; treac#259; pe culoarea ro#351;ie a semaforului.
Art. 2.- Dac#259; īn termen de #351;ase luni nu se ob#355;in rezultatele scontate, īncepānd cu data de 01.06.2010 trecerea pe culoarea ro#351;ie devine obligatorie.
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iahim Adina,tu nu vezi ca Wendyasteapta sa fie bunica?Daca si-a dat jos steriletul inseamna ca "si-a pus pofta-n cui"! |
Ce, tu n-ai mai vazut cazuri sa nasca mama si nora in acelasi timp? E mult mai bine asa, mai impartasesc din experiente si impresii etc. Eu zic s-o incurajam si s-o aplaudam pentru initiativa.
Uite,promit eu in locul lui Lali ca o sa-i faca si fetitei lui Wendy asa o bluzita peste 9 luni sau mai mult, cand o fi sa fie.
Hai Wendy nu te rusina, eu renunt cu draga inima la alivenci ca stiu ca nu ti-o fi usor sa-i faci cand dau greturile sarcinii peste tine.

Maadi,multam frumos de ideea de magician, este exact ce cautam
wonderful spune:
Adin,nu ma 'nerva,ca-mi bag la loc 2 sterilete!!!Io-s polite,asca ca te astept pe tine cu un
si dupa mai vedem.![]()
A_Iulia spune:
Wendy, pai cum asa tu la o femeie divortata, unica sursa de venit in familie, cu un copil si mama pensionara in intretinere ii ceri sa mai faca si alti copii? Mai mai mai ![]()
Mai, iar ninge
asa cevaaaaa
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Dodo,la Crastocea am fost si noi cu Cosmin cand a avut accidentul ala idiot la ochi ,cica-i cel mai bun.Unde s-au facut primele masuratori,mama lor de cretini?Bine ca-i totul ok ci Isabelle . |
Masuratorile ...Dr Nascutzi de la IOMC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
MIKYCRIS spune:
AIDA e tare scumpa FOCA ta

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

?