Jocul cu filme reloaded (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Kehleyr spune:
Printre personajele pitoresti ale acestui film se numara un pirat cu nume de mare scriitor caruia ii place sa se imbrace in haine de femeie
If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.
3500+ km prin Norvegia
Kehleyr spune:
Evident
ma asteptam sa fie supersimplu dar am revazut de curand filmul si mi-a placut mai mult decat prima oara asa ca trebuia neaparat sa pun ghicitoarea
If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.
3500+ km prin Norvegia
lilanda spune:
Robert de Niro in travesti e tot ceea ce-mi mai amintesc din filmul asta :))
Un accident de masina ii rapeste iubirea vietii lui, vederea si profesia. Acum scrie carti, ajutat fiind de o (alta) fosta iubita si de fiul ei (si-al lui, se dovedeste la final).
buli spune:
un cuplu de artisti se reuneste pt a-si promova cea mai recenta productie, sora ei face eforturi sa-i faca sa para uniti (pentru ca asta-i jobul ei).
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
lilanda spune:
Raminem tot la artisti, da?? :)
Un cuplu celebru de pictori: el bintuit de demoni, alcoolic, talentat, cu o tehnica ..aproape industriala. Ea, la fel de talentata, isi pune cariera pe hold, doar ca sa-l sustina. Reuseste pentru o perioada. (Muzeul Tate Modern are niste lucrari splendide de-ale lui!!)