Jocul cu filme reloaded (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

about schmidt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

DA

Mergi la inceput

super jack nickolson in filmuletul asta

ea-chelnerita (ca tot va plac ccc chelneritele :-))) se indragosteste de el-aventurier venit din...lumea filmului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nurse Betty?

If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

nu e nurse betty.

povestea de iubire se consuma in lumea reala. personajul din film iese efectiv de pe ecran in lumea reala

Mergi la inceput

urmandu-i exemplul, si alti actori "evadeaza" de pe ecrane provocand o adevarata agitatie in lumea filmului.
adevaratul actor care-l interpreteaza pe personajul "evadat" si producatorul filmului merg sa-l convinga pe indragostit sa se intoarca pe ecrane. insa si adevaratul actor se indragosteste de chelnerita. :-)

complicat, dar super frumos filmul. sper ca ati inteles ceva din descrierea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Haha, asta suna a film de Woody Allen Nu-mi amintesc prea multe amanunte, dar cred ca e Trandafirul rosu din Cairo, nu?

Mergi la inceput

da, e woody allen, trandafirul rosu din cairo. o nebunie de film

eu am dat peste el intamplator pe un post de televiziune. m-a captivat de la primele secvente. l-am savurat pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

I-o l-am vazut la cinema acu' 100 de ani si nu-mi aminteam deloc daca Mia Farrow era chelnerita ori nu. Insa, oricum, a fost prima mea intilnire cu Woody Allen :))

Un cartier mizer de periferie, personaje mizere: saraci, betivi, tirfe si un baiat care face ca tramvaiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Un tramvai numit dorinta?

Mergi la inceput