Jocul cu filme reloaded (2)
Raspunsuri - Pagina 13
mara03 spune:
super jack nickolson in filmuletul asta
ea-chelnerita (ca tot va plac ccc chelneritele :-))) se indragosteste de el-aventurier venit din...lumea filmului
Kehleyr spune:
Nurse Betty?
If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.
3500+ km prin Norvegia
mara03 spune:
nu e nurse betty.
povestea de iubire se consuma in lumea reala. personajul din film iese efectiv de pe ecran in lumea reala
mara03 spune:
urmandu-i exemplul, si alti actori "evadeaza" de pe ecrane provocand o adevarata agitatie in lumea filmului.
adevaratul actor care-l interpreteaza pe personajul "evadat" si producatorul filmului merg sa-l convinga pe indragostit sa se intoarca pe ecrane. insa si adevaratul actor se indragosteste de chelnerita. :-)
complicat, dar super frumos filmul. sper ca ati inteles ceva din descrierea mea...
lilanda spune:
Haha, asta suna a film de Woody Allen Nu-mi amintesc prea multe amanunte, dar cred ca e Trandafirul rosu din Cairo, nu?
mara03 spune:
da, e woody allen, trandafirul rosu din cairo. o nebunie de film
eu am dat peste el intamplator pe un post de televiziune. m-a captivat de la primele secvente. l-am savurat pur si simplu.
lilanda spune:
I-o l-am vazut la cinema acu' 100 de ani si nu-mi aminteam deloc daca Mia Farrow era chelnerita ori nu. Insa, oricum, a fost prima mea intilnire cu Woody Allen :))
Un cartier mizer de periferie, personaje mizere: saraci, betivi, tirfe si un baiat care face ca tramvaiul.