Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-16
Raspunsuri - Pagina 23
mariutza_mea spune:
Selene acum 5 min am citit si am si raspuns.
ps: gata ca ne penalizeaza fetele ca suntem total off topic
Neli felicitari! sunteti o familie superba. ma bucur ca invingeti toate greutatile impreuna! Sa auzim numai de bine!
Neli_ra spune:
Ionik, Mariutza_mea , multumim mult pt felicitari si aprecieri, da, am o familie minunata, iubesc viata asa cum e si tot ceea ce se afla in viata mea acum , nici ca-mi trebuie ceva mai mult, Dzeu a adus minuni in viata mea si sunt recunoscatoare,nu vreau nimic mai mult decat sanatate si fericire alaturi de puii mei dragi.
Va pupam , noapte buna tuturor !
Noi trei,Anastasia , mami si tati.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Neli ra eu nu am incaltari de bb asa mic dar am un fas roz de iarna din ala cu totul la care nu iti trebuie papauci . El e de 6 luni, nu stiu daca te ajuta, ma tem sa nu ii fie cam mic. L-am masurat si are de la varf pana la cap cam 70 cm. Daca il vrei ti-l trimit si daca nu e bun il dai si tu altcuiva. Criss de Alessia si Andrada |
Bey,ce-i aicea?Bar de negrii?Va faceti de cap huh?Va dau io batai la kr gol de numa numa!Va betiviti de aniversari?Fara noi?Bueeei,io-s mai batrana si Dani un picut da nu va spui cat!Iete-ashe sa nu stiti!
Crissule,ai deja adresa lui Neli sau ti-o mai trimit?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Neli_ra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Bey,ce-i aicea?Bar de negrii?Va faceti de cap huh?Va dau io batai la kr gol de numa numa!Va betiviti de aniversari?Fara noi?Bueeei,io-s mai batrana si Dani un picut da nu va spui cat!Iete-ashe sa nu stiti! Crissule,ai deja adresa lui Neli sau ti-o mai trimit? Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Niet, nu batrana, facuta mai demult
Da, se pare ca am pus-o de-un chef virtual,sa te tii distractie pe cinste.
Multam fain tare pt ca ne sprijini .
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui crissandrada Si eu 30 pe 15 februarie. Tre' sa fac petrecere mare ca schimb prefixul . Danielac sau LauraNicole trebuie sa mai astept vreo confirmare, aprobare sau pot sa trimit pachetelul lui Neli ra? Criss de Alessia si Andrada |
Da, aniversarea asta cere chef mare si tare ,nu gluma , la multi ani inca de pe acum , ma straduiesc sa nu uit nici in ziua aceea sa te felicit pt aniversare.
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Laura nu am adresa,poti sa mi-o trimiti.
Criss de Alessia si Andrada
joklk spune:
Fetelor, revin si eu cu lista lucrurilor pe care momentan le am de dat, asa cum am vazut ca face toata lumea.
Hainite fetita marimi 56-68 (noi fiind mici):
- 2 pijamale
- 2 body (unul cu gat)
- 3 pantaloni cu picior (din care doua tip salopeta)
- 4 pantaloni fara picior (din care doua tip salopeta)
- 2 bluze
- 1 haina
- 1 stampi
Sper sa gasiti pe cineva care are nevoie de asa ceva. Pe parcurs o sa mai revin cu tot ce ne mai ramane mic. Eu aici chiar nu am cui sa le dau persoanele din jurul nostru avand copii mai mari decat noi.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
arwen92 spune:
citat din mesajul lui Neli_ra Esti varsatoare Diana, ca mine si sotul meu? Noi avem pe 30 si 31 ianuarie, eu si sotul. La multi ani, sa fii mereu sanatoasa,iubita si fericita alaturi de familia ta ! |
si noi sarbatorim pe 30ianuarie
eu fac 18ani,"sotul" face 31ani si cumnatul meu (cel mic)24ani...
iar pe 10febr cumnatul cel mare face 35(parca)
suntem 4varsatori in casa
scuze de off-topic dar sunt in culmea fericirii ca mai am 5zile si scap de anumite probleme(laura tu sti)
arwen9235+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
Neli_ra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arwen92
si noi sarbatorim pe 30ianuarie eu fac 18ani,"sotul" face 31ani si cumnatul meu (cel mic)24ani... iar pe 10febr cumnatul cel mare face 35(parca) suntem 4varsatori in casa scuze de off-topic dar sunt in culmea fericirii ca mai am 5zile si scap de anumite probleme(laura tu sti) arwen9235+s cu Darius-Matei(mai negociem) Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! |
Ohohoho, ce chef mare la voi acolo, sa fie cu sanatate la voi toti !
Sarcina usoara si linistita pana la capat !
ginnette spune:
Neata fetelor,
Am pus coletele pt mariutza mea si ducky.
Sper s-ajunga pana vineri (le-am pus cu posta romana).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela