Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-16
Raspunsuri - Pagina 20
crissandrada spune:
Cryss fata mea are 2 ani si 1 saptamana si poarta marimea 22. Asa ca voi sunteti mai ok decat noi.
Criss de Alessia si Andrada
crissandrada spune:
Mai am si eu de oferit pentru cine are nevoie: 2 biberoane Chicco si un set de tetine (2 buc) tot Chicco inceput dar nefolosit cu gaura in forma de stea pentru mancare mai groasa, un costumas/pijama subtirica,dintr-o bucata cu tot cu picior, body-uri cu maneca scurta sau tip maieu, o pereche ciorapei albi, 2 bluze si o pereche de pantaloni de treining. Toate hainutele sunt cam pentru 1 an.
Criss de Alessia si Andrada
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc Vreau sa mi cer scuze catre Neli ca nu am reusit sa pun coletul la posta din multe motive mai ales banutii dar promit sa ii pun curand mai am si hainute de vara multe rochite si as vrea sa i le trimit pe toate o data si in al doilea rand vin cu o mare rugaminte nu mai am cu ce sa o incalt pe rebeca ia crescut piciorusul si o chinui cu singurele cizmulite care le am ca abea merge ca o strang are nevoie de nr 23-24 cred are 14,5 piciorusul poate ne poate ajuta cineva cu ceva sa nu se ude la picioruse ca momentan chiar nu mi permit sa dau 30-50 ron pe unele noi va rog mult sa ma ajutati mai ales daca e cineva din bucuresti ca nu stiu la cine sa mai apelez..va multumesc mult. |
Consider ca cineva care isi permite sa cumpere camioane copilului in valoare de 70 de roni de pe alt forum pentru copii (detalii pe PM daca e nevoie ) si etc in loc sa ii cumpere de incaltat NU ARE NEVOIE de ajutor .Multumesc !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
pisellino spune:
selene nici acu nu a ajuns carutul? chiar is ingrijorata am sunat la posta si mi-au zis ca a plecat coletul de aici fara intarziere deci trebuia sa fie ajuns. sper sa nu mi-l returneze astia sau ce stiu eu, oi fi gresit ceva in adresa
scrie-me te rog
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
pisellino spune:
cozmaf la tine a ajuns pachetul? iti plac hainutele?
laura dani pup noapte buna
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui ducky As dori eu din hainutele oferite de Ginnette, daca este posibil. Multumesc mult Am o salopeta grosuta de 9 luni fetite. Va rog sa-mi spuneti cui s-o trimit. Azi nu pot ca e ziua mea, dar luni pot s-o pun deja la posta. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Esti varsatoare Diana, ca mine si sotul meu?
Noi avem pe 30 si 31 ianuarie, eu si sotul.
La multi ani, sa fii mereu sanatoasa,iubita si fericita alaturi de familia ta !
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui cryss26buc Vreau sa mi cer scuze catre Neli ca nu am reusit sa pun coletul la posta din multe motive mai ales banutii dar promit sa ii pun curand mai am si hainute de vara multe rochite si as vrea sa i le trimit pe toate o data si in al doilea rand vin cu o mare rugaminte nu mai am cu ce sa o incalt pe rebeca ia crescut piciorusul si o chinui cu singurele cizmulite care le am ca abea merge ca o strang are nevoie de nr 23-24 cred are 14,5 piciorusul poate ne poate ajuta cineva cu ceva sa nu se ude la picioruse ca momentan chiar nu mi permit sa dau 30-50 ron pe unele noi va rog mult sa ma ajutati mai ales daca e cineva din bucuresti ca nu stiu la cine sa mai apelez..va multumesc mult. |
Cryss,nu trebuie sa te scuzi deloc, tu trimiti ceva daca poti si daca iti permiti sau ai timp,altfel, nu . Daca totusi trimiti ceva, multumim mult, oricand o vei face.
O zi buna, nu te agita , fa-ti treburile tale cele mai urgente intai.
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui crissandrada Mai am si eu de oferit pentru cine are nevoie: 2 biberoane Chicco si un set de tetine (2 buc) tot Chicco inceput dar nefolosit cu gaura in forma de stea pentru mancare mai groasa, un costumas/pijama subtirica,dintr-o bucata cu tot cu picior, body-uri cu maneca scurta sau tip maieu, o pereche ciorapei albi, 2 bluze si o pereche de pantaloni de treining. Toate hainutele sunt cam pentru 1 an. Criss de Alessia si Andrada |
Daca nu e vreo problema, le cerem noi, in caz ca fetele sunt de acord,ne intereseaza in ultima perioada mai ales achizitionarea de noi biberoane ,am inceput diversificarea,orice considerati ca suntem potriviti sau nu sa primim,daca nu se poate , ok.
Multumim mult.
cryss26buc spune:
Selene nu mi am permis nasa fetei a vrut sa i ia camion pt ca stie cat ii plac masinile de Mos Nicolae ea a platit nu noi..mi a dat 1 mil am luat camioanele si cizmulitele pe care le avem si ii sunt mici...asta e realitatea.
ducky spune:
Multumesc mult de urari, Neli!!
Da, sunt varsator. Azi am facut 29 de ani.
Un weekend frumos fetelor !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA