Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-16

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui gilly

vreau sa dau pentru baietel de 4-5 anisori hainute vara, primavara-toamna, sandalute mar.32, pantofiori mar.31, papucei mar.31, cateva jucarioare. multumesc.

bine ai venit gilly! ne bucuram ca esti alaturi de noi!

Ancadragoman, te rog trimite-mi prenumele celor 3 copii si datele lor de nastere, pentru a completa corect lista de pe prima pagina!

Laura sau Selene trimiteti-mi si mie adresa noua a mariutzei sa modific lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna seara,
Surprinzatoare -in mod placut- cum te stiu de obicei,Diana(Ducky), m-ai surprins si de data asta,am avut placuta surpriza azi sa ridic de la posta un colet de la tine,in care am gasit 1 bascuta, 1 caciulita, 1 sampon+1 balsam par,4 body, 1 flanelut,1 pantalonas scurt +1 lung,3 bluze.
Multumim mult, Anastasiei deja i-am facut poza cu bascuta pe cap,e o dulcica foc cu ea pe cap,toate lucrurile sunt dragute si utile,ne prind foarte bine.
Va doresc sarbatori fericite, un Craciun plin de farmec cu toti cei dragi si un An Nou imbelsugat !
Va pupam , sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

buna tuturor,

numele meu este irina constantin si as avea si eu de dat de la giulia mea doua perechi de ghetute nr.18 si 20,un costumas grosut grena pentru 1an-1an jumatate ,o rochita de catifea cu manecuta lunga si un costumas gros de iarna roz cu alb tot pentru aceeasi varsta

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaelena

buna tuturor,

numele meu este irina constantin si as avea si eu de dat de la giulia mea doua perechi de ghetute nr.18 si 20,un costumas grosut grena pentru 1an-1an jumatate ,o rochita de catifea cu manecuta lunga si un costumas gros de iarna roz cu alb tot pentru aceeasi varsta

irina constantin

Bine ai venit Irina!
multumim ca esti alaturi de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bun venit,Irina!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Robert Octavian din Mizil a primit ieri un pachet de la DanielaC plin cu lucrusoare bune bune ,multe pentru in casa ,care-i sunt numai bune piciului .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am reusit sa duc astazi la posta coletul pentru Anastasia.

Va doresc Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Am reusit sa duc astazi la posta coletul pentru Anastasia.

Va doresc Craciun fericit!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Multumim mult, il asteptam si vom anunta cand il vom primi.
Sarbatori fericite va dorim ,Anul Nou sa va aduca numai bucurii !
V-am pupat ,
Anastasia si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

sarut mana mult selene!
am primit ghetutele,sunt superbe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

am primit astazi avizul..yupppyyyyyyyy maine dimineata mergem la posta..chiar ma intrebam cand ajung..la noi s aincalzit vremea si e fleoscaiala..azi am fost afara si maria se udase la picioare...ce veselie pe capul nostru yuppppppppyyyyyyyyy multumim mult selene

Mergi la inceput