Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-16
Raspunsuri - Pagina 17
ducky spune:
Joklk, bine ai venit !!!
Regulamentul este pe pagina intai, precum si lista celor care au nevoie de ajutor.
O saptamana frumoasa fetelor !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cozmaf "pisellino" ma bucur ca iti place si sper sa-i placa si lui robi sa stea in el (al meu nu a vrut sa stea deloc, doar cand il vedea incepea sa planga). laura, daniela am citit anuntul lui "elyda", daca mai este valabil si daca am si acordul vostru ar fi bune pt baietelul meu cel mare. multumesc anticipat. |
As dori sa stiu ce varsta are baiatul cel mare pentru care o sa trimit hainele , pentru ca am haine de diferite marimi si sa le pot pune pe categorii. Mai am fete care mi-au cerut si sa nu trimit haine cu marimi nepotrivite care nu ar folosi copiilor.
Dana
ginnette spune:
Ciao,
Am hainute ramase de la fetita mea (sunt pt primavara - vara), 'marimea' de 1an - 1an juma'te.
Sunt purtate, dar sunt in stare foarte buna.
Daca intereseaza pe cineva, nu ezitati si scrieti-mi pe PM.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
pisellino spune:
buna ziua fetelor!
selene nu a ajuns carutul?
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Pisik06 spune:
Buna fetelor,
Sunt noua la capitolul Ajutor umanitar si sper sa ma descurc. Am citit pe prima pagina si am inteles ca trebuie sa facem lista cu ce avem de daruit.
Deocamdata trec asa:
- 1 cutie lapte NAN 1 (expira in mai 2011)
- 1 cutie lapte HUMANA antireflux (pentru bebelusi cu probleme de reflux; expira in august 2010)
- 2 sticle Lotiune de ingrijire de la Sanosan, una de 200 ml si una de 500 ml
- 1 biberon Tomee Tipee de 150 ml cu tetina pt 0 luni, sigilat
Astept PM in caz ca exista doritori. Va multumesc
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Buna fetelor, Sunt noua la capitolul Ajutor umanitar si sper sa ma descurc. Am citit pe prima pagina si am inteles ca trebuie sa facem lista cu ce avem de daruit. Deocamdata trec asa: - 1 cutie lapte NAN 1 (expira in mai 2011) - 1 cutie lapte HUMANA antireflux (pentru bebelusi cu probleme de reflux; expira in august 2010) - 2 sticle Lotiune de ingrijire de la Sanosan, una de 200 ml si una de 500 ml - 1 biberon Tomee Tipee de 150 ml cu tetina pt 0 luni, sigilat Astept PM in caz ca exista doritori. Va multumesc Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Buna!
Daca nu doreste altcineva aceste produse oferite de tine si daca danielac si LauraNicole sunt de acord, ma ofer sa le preiau eu, pentru copiii de la Spitalul Judetean Buzau, sectia de Pediatrie 1, cazul prezentat de ade_. Spun ca le-as prelua eu pentru ca mai am si eu niste lucrusoare pentru ei si as face colet comun, mai ales ca tare as vrea sa ma prezint personal acolo, sa vad si eu ce si cum.
pisellino, o sa intreb, este posibil sa vina mai greu, la noi e zapada, se circula cu greutate si cu intarzieri, judetul Braila era cu cod galben.
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
ancadragoman spune:
Vreau eu cutia de lapte nan 1 si biberonul pentru Patrik.
mersi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
danielac spune:
citat din mesajul lui ginnette Ciao, Am hainute ramase de la fetita mea (sunt pt primavara - vara), 'marimea' de 1an - 1an juma'te. Sunt purtate, dar sunt in stare foarte buna. Daca intereseaza pe cineva, nu ezitati si scrieti-mi pe PM. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Bine ai venit alaturi de noi, te trec pe lista!
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
danielac spune:
Selene eu nu as avea nimic impotriva dar vad ca la topicul ei ea nu a mai scris din noiembrie 2009... si in plus asa cum ai remarcat si tu:
"In revista IOANA din 14.01.2010, a aparut, in sfarsit, articolul despre Citadela Albastra. Ce m-a deranjat este faptul ca, la rubrica "Maini intinse", nu apare niciun cuvintel despre sprijinul, moral si nu numai, acordat de desprecopii, prin intermediul unora dintre utilizatoare.
Da, m-am simtit jignita, cu atat mai mult cu cat eu inca "militez" pentru intrajutorarea acestor copii."
iar eu m-am uitat pe site-ul asociatiei si la colaboratori nu mentioneaza nimic de DC...
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!