sucul de fructe si supa de legume

sucul de fructe si supa de legume | Autor: gabrielastanciu

Link direct la acest mesaj

Cunosc de la doctori, carti si prietene o groaza de retete.
Baietelul meu are trei luni si o saptamana. Pentru moment suntem la a patra lingurita de suc de mere. Ce as putea sa mai introduc ca fructe la acest suc?
Cand incep sa-i dau supa de legume si cum suna reteta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Din pacate, ma tem ca aici nu vei primi raspunsurile asteptate. In caz ca moderatorii nu-ti vor muta subiectul, posteaza din nou, dar la rubrica "parintii intreaba, parintii raspund".

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Poti sa ii mai dai suculet de morcovi. Cu supica cred ca e mai bine sa mai astepti mai ales daca alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Lasa-l Gabi pe suc de fructe:mar morcov,porovala! Dacă alaptezi nu te grabi cu diversificarea...daca il alimentezi artificial poti incepe de la 4 luni cu supa de zarzavat...si apoi cu mar cu biscuite si incet, incet pe la 5 luni cu pireu de cartofi cu carnita!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna!
Nu te supara, dar eu nu inteleg ce-i cu graba asta in a-i introduce mancare suplimentara. Lapticul e fff bun pt bebei. Nu degeaba e indicat sa-l alaptezi pe copil cat mai mult posibil. Daca deja ii dai lapte preparat, citeste pe cutie si vezi ce contine si apoi gandeste-te daca mancare pe care vrei tu sa i-o dai ii furnizeaza copilului ceea ce ii da lapticul. Mai asteapta putin, macar pana la 4 luni, ca doar n-au intrat zilele in sac.
Imi cer scuze daca te-am suparat (nu asta era intentia), dar trebuie sa accept ca tu esti mama piticaniei tale si sti stii mai bine, asa ca daca tot vrei tu sa-i dai ceva in plus, eu zic ca doar suc de fructe e suficient pe aceasta varsta. Ai grija sa nu-i provoace diaree unele fructe (sucul de morcovi cruzi s-ar putea).
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-maria spune:

Salutare Gabi!

Ghici cine iti scrie?
Te-ai prins, nu-i asa?
Sint Ana-Maria de la Cluj.
Sint la servici si am acces la internet, iar pe acest site sint de mult inscrisa, dar foarte putin activa- mai mult citesc dar nu prea scriu.
Noi am inceput diversificare pe la 4 luni jumate, cu supa de zarzavaturi si in completare sin, iar dupa citeva zile am renuntat la completarea cu sin si am trecut pe zarzavaturi pasate -piure(morcov, patrunjel, cartof, gulie, gogosar si putina ceapa_compozitia de azi dimineata). Rares maninca cca 250 ml piure la masa de la 12-13:00. Si de atunci o tinem tot asa. Ar fi trebuit zilele astea sa bagam carnita in supica, dar am aminat din ... comoditate, dar de miine bagam si pieptul de pui.
Al meu Rares din prima zi mi-a mincat 20 ml din supa in primele minute, a facut o pauza (cred ca pina si-a dat seama de gust) dupa care a mai mincat inca 100 ml. Deci pot zice ca am facut un pas mare de la inceput.
Cam asa am inceput noi diversificarea.
Te pup, si astept vesti de la voi. Vreau sa va vad in poze.
Ana-Maria si Rares (5 luni pe 6.10.03)

Mergi la inceput