schimb Bucuresti cu...
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cora2010 spune:
mi se pare extraordinar si te inteleg perfect. asa este, bucurestiul e bun sa lucrezi in el, nu si sa locuiesti. totul este prea agresiv pentru viata, pur si simplu, oamenii sunt f crispati... si se pierd lucruri esentiale pe drum, din cauza asta... de aici si foarte multa superficialitate, cum zici, despre moldoveni. tine minte, cei care te-au facut sa suferi, aveau sigur niste frustrari nedepasite. ca sa te conving de contrariul, aproape toti directorii pe unde am lucrat erau moldoveni... asta nu spune ceva?
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei_19 Am locuit acum cred vreo 12 ani in Bucuresti pentru 2 ani. Chiar dac-am trait toata viata pana atunci intr-un oras (Piatra Neamt), nu m-am putut deloc obisnui in Bucuresti. M-am simtit tot timpul nesigura si ura asta pentru moldoveni m-a terminat. La serviciu nu avaem probleme, lucram intr-o companie internationala foarte mare si colegii erau ok, in rest insa nu stiu, am avut o groaza de evenimente neplacute: mi-au furat portmoneul din geanta, mi s-a spart locuinta, am fost de x ori injurata pe strada de necunoscuti, etc. Si acum cand trec prin Bucuresti in drum spre Piatra Neamt am asa un sentiment de teama. Imi pare rau, dar asta e. Am avut si momente frumoase, dpdv cultural exista o oferta intr-adevar pe gustul fiecaruia, in magazine gasesti lucruri foarte frumoasa, dar... nu ma simt sigura. Din fericire am cateva prietene in Bucuresti care imi indulcesc tranzitul si carora le sunt tare recunoscatoare. Una dintre ele am cunoscut-o pe DC ![]() Acum locuiesc intr-un satuc mic si e foarte bine. Poate daca n-as lucra in oras, mi-ar fi dor de aglomeratie, de magazine, de tot, dar asa e perfect. Dupa o zi plina de agitatie savurez linistea de-acasa. |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alessia2005 spune:
Da..interesant topicul..eu..una..nu m-as muta niciunde in Romania...ci..la Las Vegas....lumea cazinourilor..poate castig ceva pe criza asta..
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
katalyna spune:
eu nu m-as muta din bucuresti in alt oras tot din romania, macar aici am mai multe optiuni, am de unde alege, gasesc un medic bun pentru copii, aici m-am nascut si m-as enerva sa stiu ca in orasul meu nu se gaseste ceva ce in altele se nu ma refer la cine stie ce ci la lucruri simple. iubesc bucurestiul
si nu l-as da pe alt oras din romania. daca as avea bani mi-as lua o garsoniera la munte si una la mare si cam atat
nici nu sunt pretentioasa, nu?
imi place cand trec tramvaiele prin fata blocului cate 5 in 10 minute, cum oamenii alearga pe strazi sa intre la gurile de metrou, nebunia din piete, agitatia de pe strazi, aici m-am nascut si in ardeal sigur m-as plictisi
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
unombun spune:
daca as putea m-as duce undeva in Scandinavia-in Suedia,Norvegia,Finlanda.La noi...greu.Poate Oradea,Alba Iulia,undeva bine in Ardeal.