Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Una calda si de la Matteo care continua sa traga de cablurile de la calculator.
Eu:Matteo te rog sa nu mai tragi de cablu....
Matt:veau sa schiu si eu mesaj...
Eu:uite daca o lasi pe mami 1 min. iti promit ca dupa aceea scrii si tu...
Matt:Auzi,cine comanda in casa asta?
Eu:(zimbind)...eu stiu cine comanda,dar vad ca tu nu prea stii..
Matt:ba stiu...Matteo comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu stiu inca. Cei mai mari specialisti pe Imuno sunt totusi la clinica universitara AKH. Dar e f posbil ca profesorul sa ma vada mai intai la clinica lui privata, care nu stiu care e, dupa care analizele sa le fac in spital. Merci de pontu cu hotelu.


Sabina, vezi pe-aici - am dat la vraja datele, a 3a sapt ian., DAR cartierul e cel corect: ALSERGRUND (poti incerca si in WÄHRING) - ca am verificat adresa lui AKH.
[ca link elegant nu merge (?!)- deci iau carnatzu' de-aici]

Noi mereu mergem cu booking.com sau cu venere.com:
Poti storna fara probleme, e garantata calitatea, stii exact ce primesti, + ca au referintze * - ce e booked e booked for sure... Niciodata nu am avut probleme.

* Vezi la Berwertung / Rating, ca la astea ce e peste 8 e f ok (depinde si din cate ratinguri! Ca una e sa ai 6 oameni zicand una, alta 30 sau 150...). 7,5 e limita inf., am zice noi.

Si potzi sa iei apartament sau pensiune/hotel doar cu mic dejun si restul de descurci tu. (Apropos: si la clinica sigur au cantina / restaurant unde SIGUR au mancare de dieta/e...! De avut in vedere pentru mai putin stress cu aprovizionare, gatit, samd.)

www.venere.com/austria/vienna/?sd=17&em=01&ey=2010&pval=2&sm=01&sy=2010&rval=1&ed=23#o=userRating&r=0&m=0&f=C000100000000200&checkin=2010-01-17&checkout=2010-01-23&pval=2&rval=1&sb=0" target="_blank">
Hoteluri si hotelase cu Venere
sau www.venere.com/austria/vienna/?sd=17&em=01&ey=2010&pval=2&sm=01&sy=2010&rval=1&ed=23#o=default&r=0&m=0&f=P000100000000200&checkin=2010-01-17&checkout=2010-01-23&pval=2&rval=1&sb=0" target="_blank">
Self-catering apartments...

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 3,5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ziceam ca va povestesc de o intalnire spectaculoasa...

Vinerea trecuta m-am hotarat sa merg intr-unul din parculetele Ploiestiului, unde se montase o amarata de sina de cale ferata cu un trenulet si un carusel prapadit care, ce-i drept, prindea o viteza marisoara pentru cum arata. Vladi era in extaz...ne bucuram de putinele spatii de joaca din oras. Dupa vreo cateva ture cu trenuletul (facusem si afaceri cu "seful" cu 3 curse la pret de doua), il mut pe Vladi in carusel. Nu mai stiu la a cata tura eram, cand aud o voce: Curajos baiatul asta mai Andreea! Eu arunc peste umar un "Acum" gandindu-ma la episodul de asta vara de la mare cand mi-a plans in carusel de a trebuit sa ma dau cu el in brate. Realizez apoi ca nu cunosc vocea si zic: Dar stai ca nu stiu de unde te stiu. Vine si raspunsul: Ei, mai gandeste-te! Pret de vreo 20 de secunde m-am simtit ca la scoala cand mi se mai acorda o sansa...cand m-am luminat si am exclamat un: Nu se poate!
Intr-adevar, era Carpatina pe care nu aveam nici o sansa in 1000 de ani sa o recunosc pt ca intotdeauna a fost foarte "zgarcita" cu pozele ei pe forum.
Nu pot sa va spun decat ca regret ca n-am mai apucat sa ne mai intalnim, eu cazandu-ma la "Plapumioara". Ioana e cu adevarat un trandafiras careia, dupa spusele mamei, ii pria viata de Romanica iar Carpatina la fel de tonica cum o stim de pe forum. Vladi cu Ioana s-au dat ulterior in trenulet (pana a cazut de pe sine) si am plecat acasa infometati dar bucurosi de intalnire.

Mi-a venit masa de seara la pat , revin.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor

Una calda si de la Matteo care continua sa traga de cablurile de la calculator.
Eu:Matteo te rog sa nu mai tragi de cablu....
Matt:veau sa schiu si eu mesaj...
Eu:uite daca o lasi pe mami 1 min. iti promit ca dupa aceea scrii si tu...
Matt:Auzi,cine comanda in casa asta?
Eu:(zimbind)...eu stiu cine comanda,dar vad ca tu nu prea stii..
Matt:ba stiu...Matteo comanda

Picca si Matteo rasfatatul (2.09.2007)




Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea, ai scris cam multe mesaje azi....mai scurteaza-l pe ultimul ca s-a latit pagina....a nu se intelege ca nu ma bucur ca te-ai intalnit cu trandafirasul si D-na C....ba chiar sunt invidioasa....la cat mai multe intalniri

Picca ce scump este Matteo.......pai se lasa el mai prejos decat Gheo

Legat de astfel de discutiii.....Cristi mai are obiceiul sa caute tatziiiii, daca il ignor spune:
Cristi: ce e atolo?
Eu: ....nu raspund
Cristi: mamiiiii, ce e atolo?
Eu: nu stiu, ce este?
Cristi: un solicel(soricel)
Eu: si ce face acolo?
Cristi: se ascunde
Eu: De ce?
El sa pape titza lui Cristi
Eu: pai tu...ce ai papat un an?
El: Titza mamiiiii

Nu ma intrebati care este treaba cu solicelul...chiar nu stiu....am o idee , dar nu sunt sigura, cand am renuntat la bibe, i-am spus ca l-a papat soricelul....acum ma gandesc la aceasta legatura


nu pot sa merg la culcare fara sa va spun ca am cand m-am uitat la niste poze de la Craciunul trecut,(noroc cu albumele Picassa, ca altfel pas poze) avea inaltimea biroului ....acum este cu un cap mai mare......nu pot sa cred, ca de realizat ca a crescut e si mai dificil....pt mine e tot mic





Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

ce latimeee.............

noapte buna



Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pica, Cecilia,
O sa vedeti voi ce mai urmeaza, ce de conversatii spumoase:)

Andreea, te invidiez pt intalnirea cu Carpatina....

Picio, multam frumos! O sa studiez pe indelete. Am gasit si eu un super studio de 40 de m in centru la pret f bun pt o saptamana, vis a vis de casa lui Schubert
Eu nu prea cunosc Viena, asa ca trebuie sa ma uit pe harta sa vad cam cat fac dintr-un loc in altul, centrul (intre ringuri) e f clar si usor de de strabatut.
dar mai intai sa aflu eu unde ma duc exact. Si sa stii ca m-am gandit si eu la varianta cu masa de spital pt cortizonici:))

Am nevoie de ganduri bune, sa reusesc maine sa fac testele.Sau macar sa ma vada o imunoloaga de la Colentina. Deci na, e marti...:)



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii


Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina


Am nevoie de ganduri bune, sa reusesc maine sa fac testele.Sau macar sa ma vada o imunoloaga de la Colentina. Deci na, e marti...:)




Pentru tine se face o exceptie de la regula. Fii sigura ca incepand cu prima ora a dimineatii, mii de ganduri bune se vor indreapta spre tine. Iti tin pumnii stransi, sa reusesti sa-ti rezolvi toate problemele. Asteptam si vesti. Mii de pupici si o imbratisare, stransa, stransa.


Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.


Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara daca pot sa zic asa la ora asta

am reusit sa ma asez si eu de cand am plecat de la serviciu, azi am facut cumparaturile aproape toate , ce am uitat se mai duce sotul dimineata ca e liber, desi azi la carrefoure era parcarea full, la case nu erau cozi ca in alti ani, am reusit sa termin si cu cadourile pentu restul lumii, le-am si impachetat frumos, sac Mosului treb sa ii mai fac , sa vad daca gasesc niste panza rosie, daca nu sac de rafie, costumatie avem , am tocmit si moshul (o ruda din vecini ) maine vin si ajutoarele , deci poate sa vina Craciunul si la noi, mai rau cu spatele asta ca sunt cam teapana , dar la dat indicatii nu ma doare , bine ca nu are fata mare lucru, de cap a uitat iar de la cazatura se vede o urma de vanatie la un picior

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina vezi ca la AKH este un medic f de treaba roman in cheama Marta Gabriel si daca ai vreo intrebare poti sa ii dai un mail , e f amabil mai ales cu romanii, multa sanatate si sa ai numai vesti bune

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput