Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Ely, felicitari pentru !!!!

Sper ca vestea buna sa pastreze atmosfera frumoasa ce domneste acum in familia voastra!

Corina 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtuci,
Puteti arunca cu bulgari de zapada in mine, dar eu chiar ma bucur ca se incalzeste afara ca in curand imi scot si eu masina din nameti. Nu mai pot circula cu toti care tusesc, se smiorcaie si stranuta la 30 cm distanta. Iar cu masca de-a dreptul ma sufoc.
Io acum am venit de la si de ciuda ca am vazit ca am pus un kg in 2 zile(incredibil!!!), m-am apucat de niste bomboane cu martipan. Iau de 5 zile Elevit, o fi de la ele?!

Pun niste poze fresh, fresh de la .

Andrada, da pentru ce iti trebuie stetoscop, doar cu el nu poti auzi bataile inimii al bebelusului, sau esti doctorita?
Si io mi-am dorit o fetita doar sanatoasa, ca ma gandeam ca doar e fata si tre sa fie cumintica, da e mai zvapaiata ca un baiat.
Arturica, mey, ce mi-as dori sa ma joc si eu pe acolo prin village,tare dragut.
Cusa, calatorie placuta!
Onana, e trist ce s-a intamplat in familia voastra. Dar asta e viata, si dupa cum zici, copilul nu trebuie privat de sarbatori. Imi aduc aminte ca bunica mea a murit chiar inainte de ziua mea si in anul ala nu am avut aniversare de 10 ani.
Elybub, felicitari pentru fetita. Eu am Rh neg (sotul poz.), n-are nimic asta cu contractiile. Mai e cineva din fete cu RH neg si soti poz.?!
Virgi, n-are de aface parametrii copilului cu ovulatia. Fiecare copil creste in ritmul lui, unul se naste la termen de 56 cm, altul de 48 cm. De Cami mereu imi ziceau ca e cu 2 saptamani mai mica, asta nu inseamna ca am conceput-o pe ciclu.
Merg sa-mi iau bombonica de la gradi.
Pup.

Vroiam sa va mai intreb. Da voi ce faceti echo in fiecare luna?!!! Eu am facut una la 10 sapt. si urmatoarea mi-a spus ca e necesara la 20-22 sapt. - morfoftala.. Si parca mai e una obligatorie. Asta in caz ca totul e bine. In sarcina cu Cami parca facusem 4.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 15+

Mergi la inceput

Am pus si eu poze pe cont comun.
Mira, frumos cantecelu, pacat ca nu cunosc melodia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna ziua burtici,

Am intrat sa va urez Sarbatori fericite la toate, familiile voastre si la puiutii din burtica. Eu o sa fiu in concediu pana in 4 Ian si acasa nu prea intru pe net. Asa va urez si un An nou fericit cu puiuti sanatosi.

Monika 19+

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ceva. Azi vorbeam la aerobik cu o graviduta si are acelasi DPN ca si mine, zi in zi. Ce coincidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sorana, condoleante sincere pentru pierderea suferita. Sa-i fie tarana usoara . Intr-adevar, din pacate e nevoie de momente de genul asta in viata pentru a realiza ce pretioasa e...

Daca aveti chef si timp, uitati aici 2 scurtmetraje foarte dragute, mie mi-au placut mult. Sunt subtitrate in engelza pentru cei care nu stiu greaca... ca si mine, de altfel Vizionare placuta. Sper sa pot posta link-urile.

http://www.youtube.com/watch?v=flkFW5E0XcM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o&feature=related

Mira fericita 18+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati
Mai e cineva din fete cu RH neg si soti poz.?!

Nati, si eu sunt in acceasi situatie, insa cum e prima sarcina, dr m-a asigurat ca nu reprezinta o problema deocamdata.
Cred ca mi-a recomandat un test de prezenta de anticorpi(parca?) candva in trimestru 2 sau 3, doar ca sa fim siguri 100% ca nu e nici un pericol.

Eu fac front comun cu tine in asteptarea topirii zapezii
Poate-poate ajungem si noi in Md de revelion, ca tare mi-e dor de ai mei..
Planificasem revelion cu familia extinsa, cu tot cu socrii, pe 1 ian e si ziua mamei.. ehh.. inca mai sper ca va fi posibil. Insa daca va fi gheata, nu ma aventurez nicaieri cu masina.
Asa ca eu tin pumnii sa iasa asa cum zici tu

Corina 13+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui mamanati
Mai e cineva din fete cu RH neg si soti poz.?!

Nati, si eu sunt in acceasi situatie, insa cum e prima sarcina, dr m-a asigurat ca nu reprezinta o problema deocamdata.
Cred ca mi-a recomandat un test de prezenta de anticorpi(parca?) candva in trimestru 2 sau 3, doar ca sa fim siguri 100% ca nu e nici un pericol.

Eu fac front comun cu tine in asteptarea topirii zapezii
Poate-poate ajungem si noi in Md de revelion, ca tare mi-e dor de ai mei..
Planificasem revelion cu familia extinsa, cu tot cu socrii, pe 1 ian e si ziua mamei.. ehh.. inca mai sper ca va fi posibil. Insa daca va fi gheata, nu ma aventurez nicaieri cu masina.
Asa ca eu tin pumnii sa iasa asa cum zici tu

Corina 13+ cu

Corina, tu esti din RM?! Daca vii de Revelion poate ne intalnim, daca stati in Chisinau.
Da, la prima sarcina e ok, dar timp de 72 ore dupa nastere trebuie neaparat sa-ti administreze imunoglobulin in cazul in care bebe are RH poz. Testul de prezenta a anticorpilor il fac in fiecare luna, sper sa fie bine. Dupa fiecare nastere am avut grija sa-mi faca injectia respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Intru si eu sa va urez Un Craciun Fericit, plin de daruri cu multe bucurii. Sa fiti sanatoase voi si bebeii din burtica.

Va pup.

Sabina 22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Sorana condoleante. Sa ii fie tarana usoara. Sa aveti putere sa treceti peste aceasta pierdere.

Mira drum bun acasa. Sa va distrati.

Sabina 22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput