Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_09 spune:
Bine v-am regasit!!
Oficial...sunt rupta de oboseala!!!
Am fost si la shopping
,mi-am luat o bluzitza mov pentru revelion
;apoi am fost la super-market sa mai iau ce imi trebuia pentru "bucatareala"...si dupa da-i cu salata de boeuf,saratele..am facut si o ciorbitza...am gatit pentru tot cartierul
Acum il astept pe domnul sot cu gumitza
sa mergem si pana la socrela...Cred ca voi dormi neintoarsa,chiar dc va avea bebicu iar chef de tzopaituri
Apropo de asta,Mira nu simt ca face presiune pe organele interne,chiar ma miram ca Sabina zicea ca simte cum se joaca cu ficatul...hmm..eu nu-mi dau seama...simt cum se plimba prin burtica,din stanga in dreapta..de sus se duce pana jos,jos,jos...si de cele mai multe ori,face "box"cu burtica mea
;dar nu imi dau seama dc se joaca cu vreun organ
.Ma mai doare "pe colo,pe colo"dar nu stiu daca e el
.E si prima sarcina...Oricum mereu e localizat pe stanga..acolo ii place sa se cuibareasca..si mi se pare k am si burta stramba![]()
Multumim de urari Andradap,toate cele bune si tie
Am fugit sa strang dezastrul din bucatarie...k dupa ce gatesc eu zici k a fost taifunul

poze
Cristina
cu Seby21+
arturicii spune:
Neata!
Nana
Felicitari pentru cele 20 de sapt! Inca pe atatea!
Cristina, felicitari pentru bucatareli. Eu de-abia am inceput si ma rog frumos de morcovi si de cartofi sa se fiarba ca tare greu se mai lasa.
Tare cu surprizele. Si eu as fi sugerat niste oua kinder. Insa cine stie ce te asteapta 
Deci bluza mov?!
Sa o porti sanatoasa. Ce fain ca ai chef de shopping; eu nu as iesi din casa; o sa dau o fuga la "alimentara" sa iau cate ceva insa.
Tu vorbesti aici de ziua ta de nastere? E azi?
Discordia, ce nasol cu raceala asta; mai ales ca nu esti singura bolnavioara din casa. Sanatate multa. Spor la pregatiri si un An Nou Bun!
Sabina, voi cu Wii, noi cu filmele, zici ca avem competitie,care vede mai multe. Sa stapaniti sanatosi cadoul si sa nu va bateti pe el.
Scuze cu ciresele insa eram asa de afundata in castron cand v-am scris...Scuze. Nu mai fac.
Bomboanele mele mov s-au dus cand am aflat ca este fetita.
Andrada, felicitari pentru reusita cu lucrarea! Eu nu am nici o treaba cu lucrari, conferinte, etc si mi se par niste chestii de domeniul fantasticului. Felicitari!
Si mie mi se pare ca Sabina alearga prin burta mea, atat de urgent o simt ba pe la stomac, ba jos de tot. Am citit azi ca ar avea cam 25 de cm, deci e ceva de ea.
F frumoasa felicitarea, Multumim!
Mira, nu stiu sa iti zic de Vibrocil. Insa mai bine e apa de mare.
Poate au totusi dreptate dr. Ti-au facut echo?
M-apuc de taiat legumele.
Spor la pregatiri!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 22+
cris_09 spune:
Gata treaba pe ziua de azi..e o mireasma in casa de la saratele..mmmm

Torul l-am lasat pentru maine![]()
Da,de ziua de nastere..e pe 1 ianuarie
..Eee,sotul obisnuieste sa faca surprize fara motiv,cand te astepti mai putin vine cu cate un cadou..dar la ocazii speciale nu se prea intrece pe sine..Nelipsitul "cadou" din fiecare an pe care mi-l face,este ca strange el dezastrul ramas dupa revelioane,ca sa nu fac nimic de ziua mea
...Sa vedem anul acum,va tin la curent,daca a gasit guma "turbo",sau kinder,cine stie?

Spor la treaba Ioana,de tine e bine ca ii ai pe arturici sa te ajute![]()
poze
Cristina
cu Seby21+
mommy_to_be spune:
Andrada, felicitari si din partea mea pentru participarea la conferinta din Martie si multumim de felicitarea frumoasa.
Cris, ce gospodina esti!!! Ma ling pe botic cand aud cate ai facut, insa ce folos ca si daca le-as putea manaca, nu am gust si miros, deci ar fi tot degeaba... Eu las urarile pentru ziua de 1, ca atunci au farmec![]()
Arturica, si pe mine m-ai dat gata cu ciresele

sunt fructele mele preferate, iar cand e sezon mananc cate un kg pe zi
Sa-ti fie de bine!!! Ma bucur ca cineva se poate bucura de aceste "delicatese"
Eu am vazut in Carrefour, erau 5 cirese in caserola si era 9 lei portia, deci am zis pas, ca numai ma starneam degeaba. Ecografie nu mi-a facut, ci doar control pe masa, iar doctorita era tare tinerica, si mi se parea ca nici ea nu e sigura pe ce zice... Spor mult si tie la gatit.
Eu am inceput sa transpir... Sotul mi-a administrat vreo trei lamai decojite de "pielita", numai pulpa (a efectuat operatiune manual, si s-a chinuit jumate de ora
) cu miere, iar acum munceste la un suc de portocale... Poate, poate, o sa ne simtim mai bine maine, de ziua lui.![]()
Va pup burtici!!! O seara frumoasa si cu spor in bucatarie, ca sa le terminati pe toate cat mai repede.
Mira
fericita 19+cu
Maya Alexandra
minunea mea
mamanati spune:
Buna fetele,
Intru pe fuga acum sa va urez si eu LA MULTI ANI!
UN AN NOU FERICIT CU BEBEI SANATOSI SI MULTE REALIZARI!
La solicitarile Arturicai am pus poze cu Cami pe contul comun de la serbarea de Revelion.
Multa sanatate burticilor bolnavioare, Mira, Discordia+fetita ta .
Vad ca deja vorbiti de burtici saltarete si miscatoare in toate partile! La mine bebe misca f discret, as zice mai mult se foieste sau se rostogoleste decat da din picioare. L-as compara cu un ursulet lenosel. Tot pe dreata s-a cuibarit si bebicul meu.
Anul asta sunt scutita de gateli multe, facem Revelionul la o matusa, merg doar cu cadouri si fac 2 salate.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
16+
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Gata treaba pe ziua de azi..e o mireasma in casa de la saratele..mmmm ![]() ![]() Torul l-am lasat pentru maineDa,de ziua de nastere..e pe 1 ianuarie ..Eee,sotul obisnuieste sa faca surprize fara motiv,cand te astepti mai putin vine cu cate un cadou..dar la ocazii speciale nu se prea intrece pe sine..Nelipsitul "cadou" din fiecare an pe care mi-l face,este ca strange el dezastrul ramas dupa revelioane,ca sa nu fac nimic de ziua mea![]() ![]() ![]() Spor la treaba Ioana,de tine e bine ca ii ai pe arturici sa te ajute poze Cristina cu Seby21+![]() |
Cris, da ce sunt alea saratele?! Am sot Roman si bucatar de profesie dar n-am auzit de asa mancaruri!
16+
Reallaura spune:
Neata devreme de la mine, iar insomnie! 
Ieri am fost suparata cu analizele lui Mirci, repetam urocultura, sper sa iasa ok ca ma duc cu capul.
Am fost si la shopping pentru o petrecere de copii, am luat niste lucruri f dragute din Kiabi si am luat si pentru Ilinca. I-am facut costumatie de iesit din spital, o rochita suuuuper roz pal nitel gogosar
. As mai da o tura azi, parca nu ma satur de hainute mici de fetitza. Am deja o punga intreaga!
Nati ce dulce e Cami, o papusica, iti vine s-o papi!
Arturica, Sabina nasol cu greturile astea revenite. Nici nu vreau sa ma gandesc!
Sabina 2 geci, nu una?? Bravo sotului! E f dragut!
Discordia sanatate si tie si fetii, esti curajoasa ca faceti Revul la voi, eu una sunt satula de atata strans si pregatit, nu mai vreau sa organizam la noi, dar sa vedem cum se lupta sotul cu prietenii 
Cris_09 mama ce de bucatareala...spor la treaba si maine, vad ca mai e tortul! La voi e din oficiu petrecerea, ha?, fiind si ziua ta!
Noroc cu sotul ca pune osul si face curat dimineata... Nu-l vad si pe al meu asa!!?? La multi ani pentru 1, sa vina sotul cu cadoul asteptat!.
Mira nu stiu ce sa zic de durerea respectiva. Mai am si eu asa, dar ma lasa in cateva secunde...Sper ca azi te simti mai bine!...
Andradap felicitari pentru lucrare si pentru miscarile lui bb! Dulce Antonio, cu susceptibiitatea lui!!"Asa?" Hihi, lasa ca vede el!
Hai sa va urez si eu "La multi ani!", un an minunat, copii sanatosi si papaciosi, la termen!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
23+
Ilinca Sabina
cris_09 spune:
Neatza!!!!!!!!!!!!
M-am trezit azi tare energica..am mers la bucatarie...si ce vad ochii mei?
Tava mea de saratele aproape goala
.A mancat sotul toata noaptea.Trebuie sa mai fac azi
.Noroc ca se fac usor.Apropo,Nati, uite reteta aici http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/saratele/index.html ,sigur stii despre ce e vorba,dar probabil te asteptai la alte delicatese.Nu sunt cine stie ce,dar noua ne place tare mult
.
Mira,am inteles eu bine sau si sotul tau e nascut tot pe 1?La multi ani,
daca e asa
Laura multa sanatate lui Mirci.Speram sa iasa bine urocultura.
Ma apuc de curatenie,si apoi iar "bucatareala",se anunta avalanse de invitati pe 1,cand toata lumea doarme
poze
Cristina
cu Seby21+
mamanati spune:
Neata fetelor!
De vreo 3-4 zile ma simt foarte... parca balonata, parca am niste crampe, nu pot intelege daca e din cauza ligamentelor sau e altceva. Definitiv, insa, nu sunt dureri ca de ciclu, care stiu ca nu sunt bune. Ma bate gandul sa merg la eco, dar pe cine gasesc acum de sarbatori?!
Am racit si noi cu Cami, a tusit toata noaptea, eu am dureri in gat. Frumos de tot incepem noul an. 
Reallaura, merci de complimente. Sper s aiasa bune analizele. Cami zice: "E dagalash baiatul!" Vad ca are o pasiune deosebita pentru baieti de pe acum, la gradi doar baietii sunt amicii cei mai buni. Si culmea... ei asculta de tot ce zice ea.
Of, Cristina ce pofta mi-ai facut de saratele! Eu toata sarcina sunt cu muraturile si tot ce e sarat. Neaparat o sa coc si eu dupa sarbatori. Eu stiam de ele dar nu am copt niciodata. Mereu le cumparam la o bere.
16+