Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor,

acum am terminat ce am avut de facut dupa surpriza, care a fost asta:

,
am fost prima data in viata la Cirque du Soleil-acum a fost spectacolul Alegria. Nu am cuvinte cat de fain a fost.

Am preparat cateva salate ca noi nu le avem cu sarmalele si alte preparate din carne.

Va multumesc pentru info legate de sacul de dormit pentru bebe. O sa mai uit aici la Ikea si daca nu o sa vedem. De gasit gasim ca tare bine ne-a prins.

Sorana, . Sigur ca o sa va vegheze de acolo de sus.
Mira, drum bun si momente frumoase alaturi de cei dragi.
Virginia, felicitari pentru fetita! Si stai linistita ca o sa fiti ok. Nu te poti testa pentru toate cele. La mine scrie pe echo ca e placenta plaevia centrala; am mai cautat pe net si nu e prea ok... Sper sa fim ok.
Adinutza, pe aici nu se poarte bi-tri-etc teste. Nici in prima sarcina nu am facut.
Elybub, felicitari pentru fetita!
Nana, sa porti sanatoasa mov-ul! Eu inca in perioada lui sunt! Sa nu te apuci de treaba, stai cuminte!
Laurita, pozele nu-s cu ai nostri. A fost o coincidenta ca-s cate doi. si pentru Sabina ta!!

Vad ca voi sunteti puse pe urari, eu mai astept un picut

O zi tare frumoasa!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Burtici va doresc UN CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si de bebeii din burtica..sa va aduca numai lumina si pace in suflet..

SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU FERICIT

sa ne auzim cu bine..

elena14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor va urez cu drag: Craciun fericit si un An Nou Fericit, plin de impliniri sufletesti si materiale!
Aveti grija de voi de sarbatori!
Va pup!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Bun gasit dragele mele!

Va mai amintiti de mine?Am fost zi de zi langa voi ,v-am citit si am trait toate starile prin care ati trecut!
Sunt intr-o stare emotionala speciala pe care nu am trait-o de mult.
Arturicii am plans in dimineata de ajun,prima data acasa atunci cand am vorbit la telefon ,dupa mult timp,cu o persoana mult draga mie(matusa mea care mi-a fost ca si o mama),iar a doua oara atunci cand am vazut Cirque du Soleil!
Sa fie hormonii vinovati pentru starea mea de sensibilitate maxima sau Spiritul Craciunului?

Dragelor, va urez un Craciun frumos,cel mai frumos de pana acum,cu surprize multe,iar persoanele dragi voua sa va fie alaturi!
Iubiti si inconjurati-va de dragoste,fiti fericite si veti face si pe ceilalti fericiti!

Va pup si sa ne intalnim cu bine!

Mamica lui Radu si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Dragele mele burticici fericite, asa cum imi place mie sa va spun,

Eu sunt pe picior de plecare, insa nu am vrut sa plec fara a va ura Un Craciun Fericit alaturi de toti cei dragi voua. Iubirea sa fie cu voi in aceasta zi speciala si sa va bucurati de miracolul ei. Fie ca primul Craciun al bebeilor din burtica sa le aduca sanatate multa, pentru ca iubirea o vor simti cu siguranta.

Mira fericita 18+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna dimineata la Mos Ajun!

ne dati ori nu ne dati?
fetele vreau si eu sa va urez din tot sufletul un Craciun Fericit, plin de bucurii si sa dea Dzeu ca prin aceasta sfanta sarbatoare sa le dea puiutilor nostri sanatate multa si sa ne umple casa si viata numai de fericire

asa creste bebicu
alein 16 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sa aveti parte de un Craciun magic alaturi de cei dragi, cu multa dragoste, caldura in suflete , iar Mos Craciun sa va aduca cele mai frumoase cadouri!! Craciun Fericit tuturor!!!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Corina, tu esti din RM?! Daca vii de Revelion poate ne intalnim, daca stati in Chisinau.
Da, la prima sarcina e ok, dar timp de 72 ore dupa nastere trebuie neaparat sa-ti administreze imunoglobulin in cazul in care bebe are RH poz. Testul de prezenta a anticorpilor il fac in fiecare luna, sper sa fie bine. Dupa fiecare nastere am avut grija sa-mi faca injectia respectiva.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 15+

Nati, si eu sunt din Md, am impresia ca am mai zis asta intr-un alt capitol

Noi chiar daca vom reusi sa ajungem la ai mei, nu trecem prin Chisinau, mergem direct la Cimislia si stam acolo la caldurica
Dar daca am in perioada urmatoare vreun drum la Ch, te anunt si iesim neaparat la un suc

n_a_n_a, asta numesti tu masa modesta?!?!
Eu zic sa stai linistita ca esti asigurata pana la anu' cu atata mancare

Fetelor, vreau si eu sa va urez sarbatori frumoase, cu multa sanatate si bucurii. Iar urmatorul an sa fie imbelsugat si plin de realizari pentru toata lumea!

Va , Corina 13+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

sa aveti UN CRACIUN MINUNAT, LINISTE IN SUFLET, SANATATE PENTRU VOI SI CEI DRAGI iar MOSUL SA va aduca toate darurile pe care vi le doriti!

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 15+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Craciun Fericit tuturor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput