Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Am pus si eu poze pe cont comun.
Mira, frumos cantecelu, pacat ca nu cunosc melodia.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 15+

Uite aici melodia,e tare frumoasa: http://www.youtube.com/watch?v=g9HH3AyAM0k

poze
Cristina20+Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cris, merci mult.
Mira, foarte emotionante filmuletele. La What is this? chiar am plans. SI la Cami e perioada cand pune aceeasi intrebare de mii de ori. M-a intrebat ieri de 30 de ori daca vin s-o iau eu de la gradi, caci nu vrea s-o ia bunu.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici!

Azi am dat indicatii pretioase sotului la bucatarie (daca eu nu mai pot, cineva tot trebuie sa gateasca ). Am pregatit amandoi sarmalele si friptura si le-am pus la rece pana maine cand o sa le punem la foc, si deja fierb incetisor, incetisor raciturile. Maine mai facem o supica de gaina (a pregatit deja zarvatul, gaina am transat-o eu, el e foarte sensibilos si nu e in stare de "macelarit"), si ceva salate, gen ciuperci cu maioneza, vinete, si oua umplute. In rest, pentru platouri, mai am o gramada de mezeluri - de casa si de cumparat - si vre-o patru feluri de branza. Prajituri chiar nu pot sa il pun sa faca, mi-e si teama de ce s-ar putea intampla , asa ca maine cumparam de la cofetarie (stiu eu o cofetarie-patiserie cu produse excelente, care mereu au rezerve pentru intarziati ca noi). Ceva mai modesta decat de obicei, dar totusi o pregatire de Craciun onorabila, mai ales pentru un barbat proaspat "promovat" de la curatat cartofi .
Arturica, zau ca mi-as face singura, dar nu imi gasesc unghiul potrivit si mi-e frica sa nu imi trag un vre-un flegmon. La sotul ii mai fac de urgenta, cand are crize de rinichi, el nu vrea sa imi faca mie, se teme. Am o vecina care e asistenta pe ambulanta si ma ajuta ea cand e acasa, daca nu mai am o cunostinta asistenta de pediatrie de care ma mai rog. Sa stii, ca fara sa ma gandesc macar, m-am trezit si eu cu doua rochite de mov, globuri de pom mov, farduri mov - mi-a picat fisa cand m-am gandit la tine
Andrada, te rog, da-ne si noua reteta pentru ochisori minunati, asa cum are Antonio, chiar daca acum e prea tarziu, macar sa stim pe viitor cum se face
Ely, ma bucur atat de mult pentru tine!!! Doamne da sa se rezolve si restul la fel de usor! A, si eu si tati avem Rh pozitiv, dar asta nu are nicio legatura.
pentru toata lumea care si-a facut griji pentru noi (nu dau nume ca mi-e teama ca nu cumva sa uit pe cineva).

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Dragele mele burtici, intru scurt sa va urez din tot sufletul un Craciun luminos si voios, minunile care au intrat in vietile voastre si asteapta sa paseasca in lumea asta sa va faca mai veseli, mai buni, mai increzatori, sa aveti parte de tot ce e mai bun in ziua sfanta de Craciun!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 17+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

intru si eu pe fuga, nu am citit nimic din ce ati povestit insa recuperez cand revenim de la....surpriza!
Deh, e saptamana Craciunului asa ca avem zilnic cate ceva.

Am fost la dr si am reusit sa il impacientez (si pe asta) cu placenta mea praevia centrala.
Zero efort, agitatie, stres, ridicat, etc. Cica e posibil sa apara sangerari in trim 3, mi-a dat procedura de mers la spital in caz de contractii/sangerari si m-a programat de urgenta la echo ptr sapt 28 (in mod normal pe a doua echo o faceam dupa sapt 30).

Cam asta e, un pic de panica la mine insa trece.
(a, nu mi-a dat nici un medicament sa iau ca cica nu trebe)

Revin cand voi .

Somn usor!!!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Arturicii,

Suntem colege de "grija" cu placenta praevia. Eu incerc sa gandesc cat mai pozitiv si ma tot rog sa se ridice pana in saptamanile 28-30.La mine e si posterioara,nu stiu daca e mai usor sau mai greu sa se ridice.Nu mi-a spus daca e centrala, in eco scrie doar "placenta posterioara, jos inserata, insertia inferioara depaseste OI cu 54mm". Pana una alta, tot asa, fara efort,mai mult odihna, doamna doctor mi-a spus sa fiu cuminte tare, din toate punctele de vedere. tot asa, nu e tratament pentru ea,pur si simplu stam si asteptam sa vedem cum evolueaza.
Succes si tine-ma la curent daca mai afli ceva,orice noutate despre treaba asta!!
Sarbatori fericite!!
Virginia 18+

Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mama, lipsesc si eu 2 zile si nu mai reusesc sa recuperez.
Am citit tot, sa vedem sa nu uit ce vreau sa va zic.

Eu am fost alaltaieri la morfofetala, azi la dr meu, toate bune si frumoase, fetitza mea a stat numai cu manutzele pe fatza si nu i-a putut face pozica...dar nu conteaza, sanatoasa sa fie!
Virgi, Ely felicitari pentru fetitze
Sorana condoleante! Imi pare foarte rau, ce sarbatori cu gust amar. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Discordia ai slabit la prima sarcina?? A fost sarcina toxica?? Nici nu conteaza pana la urma daca e bb sanatos!
Arturicii super surpriza pentru copii...pozele sunt cu ei?? prea sunt cate doi
Cris_09, alessico imi plac semnaturile...ia sa mai dau si eu o raita pe la emoticoane!
NicoletaB ma bucur ca toate au iesit ok la analize!
Nati f frumoasa burtica! te cred, daca te tii de aerobic...iar cu Kg, asa se pun, de pe o zi pe alta, eu niciodata nu pun 200 gr, pun direct 1 kg. Pana acum am pus 5 kg, dar dr meu a spus ca e f bine. E prea scump, mereu ma linisteste de toate panicile...
SabinaPericuloasa masinarie, daca face paine si dulceata...eu una incerc sa ma feresc Socrii si-au luat 2 masini d-astea de paine si voiau sa ne dea si noua...am refuzat, asta ne lipsea, ne faceam cat porcii...numai de la miros si bagi 1/2 de paine odata!! Dulce foc Ale cum il cauta ea pe Mosu in cada!
Andradapce frumos e Antonio, l-am admirat eu si la primele poze...are o fetisoara perfecta. Si bradul e frumu. Noi tot bicolor il facem rosu-galben.
Mira drum bun si sper sa ii bucurati pe toti cu surprizele pe care le-ati pregatit...Sotul isi face mana pentru cand o veni bb Hohoho..
Moni_or Craciun Fericit si tie!
R ocsy hai ca esti simpatica cu ROZ-ul tau!! Sa stapanesti sanatoasa ce ai achizitionat!
Nana imi pare rau de experienta cu spitalul! Sper sa nu mai ai ocazia pana nu nasti! Sa fie totul bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun. Ieri am aflat ca Ilinca e nume de sfant, ca vine de la Sf Ilie, asa ca pot sa pun fetii si numele care imi place mie: Sabina Ilinca. Mai ramane sa ma razboiesc nitel cu sotul, dar nu renunt!

Mergi la inceput

Uitam:

Mira eeei, eu deja cant cantecelul asta de ceva vremusca! E super!
Alineterro felicitari pentru baietel!!

Gata, fgug la culcare, maine e zi lunga si plina. va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Dragi viitoare mamici de flori de liliac de Mai-Iunie,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica

Laura 10+

Mergi la inceput