Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 6
nikena spune:
UN AN NOU FERICIT VA URAM SI NOI!
SA FIE UN AN MAI BUN , CU MULTA SANATATE , BUCURII SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE!
SI MAI ALES SA NE INTARIM CREDINTA SI SPERANTA! SA AVEM MAI MULTA PUTERE DE LUPTA SI DE MUNCA PT A NE INPLINI TOATE VISELE!
LA MULTI ANI!
wnimra spune:
2009 sa va aduca voua:munti de sanatate;mese imbelsugate;fericire multa cu multi bani in punga.La multi ani !
Multi pupici de la noi
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
babette spune:
In prag de an nou, sa ne gandim la cei dragi, sa le dorim si sa ne dorim sanatate, bucurii, realizari, vise implinite!
Sa ne rugam pt taria de a merge mai departe, mai indarjiti, mai optimisti si mai luminati. Sa ne rugam sa fim mai buni si mai drepti, mai intelepti.
Domnul sa ne binecuvanteze!
LA MULTI ANI !
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si iubiti.
kariguld spune:
ma alatur si eu voua, mai multa intelepciune in toate, mai multa ingaduinta, iubire si putere de a merge inainte, indiferent de obstacole si piedici! sanatate si bucurii sa aveti din plin.
LA MULTI ANI!
ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
adrianapop spune:
Cand Mosul s-a impiedicat de pragul casei mele l-am ajutat sa se ridice cu o conditie:
Sa va faca sa uitati de toate grijile si supararile din anul ce tocmai isi numara ultimele ceasuri si sa va aduca in anul ce vine numai impliniri si sanatate .
Iar eu va doresc din suflet ca frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre,cu imaginea in suflet a celor dragi, sa va treaca in noul an impliniti, iubiti, fericiti.
LA MULTI ANI !!!!!!
PS .mosul se va tine de promisiune ,,,dar voi trebuie sa il ajutati!!
stefanut-08 spune:
La multi ani la toata luumea!!! Fie ca anul care incepe sa va aduca sanatate, fericire si multe bucurii.
Fie ca puiutii nostri sa fie sanatosi si sa ne bucure cu progresele lor.
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
las
Un an cu multa putere,rabdare si impliniri va si ne dorim!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nikena spune:
Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta!
Anul care a venit sa ne aduca tot ce avem si mai vrem, tot ce nu avem si ne dorim, tot ce ne lipseste si nu stim!
Buna dimineata, tuturor!
Multam' de cafea , Dodo-pui!
Merge la fix!
La multi ani!!