Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 5
nikena spune:
Mos Craciun sa va aduca un sac plin... fericire, speranta, iubire... In ciuda a toate si a tuturor sa numaram doar impliniri si reusite, sa daruim, sa ne bucuram din suflet, cu adevarat! Sa traim cu suflet de copil fiecare Craciun!
Va imbratisez cu drag!
LA MULTI ANI!
andru_mami spune:
La multi ani Stefanut,sa fii sanatos,sa cresti mare si frumos,sa fii un copil binecuvantat pentru parintii tai si sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume,iar d-zeu sa te vegheze la tot pasul,sa te indrume acolo unde este cel mai bine!-
o zi frumoasa,o seara faina si petrecere frumoasa
POZE
andru_mami spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele de Stefan si celor ce isi sarbatoresc ziua de Sf. Stefan!
POZE
stefanut-08 spune:
Andru_mami multumesc ptr urari.Ma bucur ca te-ai gandit la noi.Eu nu am intrat deloc pe net zilele astea.Numai de evenimente triste am parte in ultimul timp.Sotul unei bune prietene a murit, exact in ajun de Craciun a fost inmormantarea.Inca nu imi vine sa cred, era un tip super sanatos si cu un suflet mare.La 32 ani fara un motiv anume a facut un stop cardio-respirator, a intrat in coma si cam asta a fost.Prietena mea nu cred sa isi mai revina vreodata.Ma tem sa nu se imbolnaveasca si ea. A slabit 20kg in 3 saptamani cat a stat langa el in spital.Ieri deasemenea am fost la inmormantare, baietelul altei prietene de care v-am povestit a murit dupa o suferinta grea.Era bolnavior de distrofie.Acum a scapat de suferinta si cred ca in sfarsit poate sa alerge si el alaturi de ingerasi.
Va doresc la toate sarbatori fericite incontinuare si multa, multa sanatate.Ma gandesc mereu la voi chiar daca nu pot sa scriu de cate ori as vrea.Fie ca anul viitor sa ne aduca mai multe bucurii decat tristete iar puiutii nostri sa aoba parte numai de bine.
Bucuria mea cea mare este ca puiul meu nu a mai facut nici o criza si progreseaza incet, incet.
oe toate mamicile si copilasii speciali.
Dodo-pui spune:
La multi ani! tuturor sarbatoritilor acestor zile (Cristine,Cristiani,...Stefa/Stefanii...)
La noi ploua pentru a doua zi ...ieri a torential ,,,azi e mai ok
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
stefanut-imi pare tare rau ptr cei care au plecat dintre noi,sa le fie tarana usoara-dumnezeu sa ii odihneasca;
apropo,voi ce pregatiri faceti de revelion?
hai sa aud ceva retete aici,ca eu nu mai stiu ce sa fac,in afara de cele stabilite de mine,poate mai gasesc vreo idee;
va poop si va doresc o seara placuta
POZE
andru_mami spune:
fetelor,asa tare v-ati suparat de nu mai dati deloc pe aici?
hai mai intrati si voi si dati un semn,sa stim ca sunteti bine,mai spuneti ce pregatiri faceti,ce fac copiii...
va poop pe toate si va doresc spor la treburi si o zi frumoasa
POZE
kariguld spune:
Stefanut, imi pare rau sa aud ca ai pierdut prieteni dragi.....ce putem face in fata mortii? mai ales cand vine asa....pe neasteptate? decat sa ne rugam si sa fim increzatori ca ne vom gasi linistea si pacea cumva.
andru_mami, ce vredinca esti! tu scrii aici cel mai des!
acum trebuia sa merg la scoala, dar sunt cu picioarele rupte de umblat asa ca stau acasa la caldurica!
sa aveti o seara linistita! pe toate
ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Dodo-pui spune:
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,
Gabi mami de Donu'Dodo si Isabella
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost si sper ca ne vor mai fi alaturi!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
paula2003 spune:
Va multumesc pentru toate urarile frumoase.
Am avut multe si nu am intrat de foarte mult timp pe aici.
A fort racita Alex si apoi Paul, intre timp, Mos Nicolae, zi de nastere Alexa, apoi serbare, petrecere in fam....Craciun, acum Revelion si duminica face Paul 4 ani. Deci, vorba sotului meu " tort la mic dejun, tort la pranz si tort la cina :)". Luni facem petrecere cu copiii...o tinem intr-o petrecere. Apoi Sf. Ion, avem nasi, fini...alte torturi...si la final de luna ianuarie avem pe nasa si o prietena. Apoi rasuflam....cu buzunarele goale!
Va urez sa aveti un an nou plin cu multa sanatate, noroc si realizari pe toate planurile.
Eu nu-mi doresc decat sa fim sanatosi si ce mai vrea cel de sus.
Va pup.
La multi ani!