Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 20
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudyyya katteryna va dorim mult succes la recuperari noi nu bucuram de ultima zi de vacanta,de maine iar la gradi,desi iasminei ii place.cand trebuie sa plecam cam de fiecare data plange acum suntem happy pt ca icepand de maine nu mai mergem la logoped,zice k nu mai e nevoie pt mamici si piticei http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele |
Claudia, bine ai venit la noi. e un loc cald, cred eu, unde suntem ca in familie! daca doresti sa ne dai datele de nastere si numele copiilo si al tau, ca sa trec la prima pagina!
ninge la Bucuresti......e frumos, imi place zapada, sper insa sa se indrepte vremea pana plec.....mai sunt cateva zile.
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
wnimra spune:
bunaa
Kari ca sa treaca tusea si sa ai parte de vreme buna cand pleci.eu imi doresc soooare sa nu mai merg pe gheata cu alex in brate ca ma rupe.
katteryna drum bun si sa va intoarceti sanatoase, pup pe Raisa
Dodo-pui ce viata antrenanta ai, ma bucur ca sunteti bine , pupici lui Bodo si micutei alpiniste
babooo pupici si de la noi, curaj, rabdare si o sa vina si ziua fara crize, eu asa ma rog pt voi, stiu, usor de zis dar simt ca o sa ne mai auzim pe aici si o sa ne dai vesti bune
claudyyya felicitari pt Iasmina, ma bucur ca nu mai are nevoie de logoped...va doresc o zi frumoasa maine la gradinita
pupici pt toate fetele
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
kariguld spune:
hallo stilatelor,
vad ca n-a dat nimeni cafea de dimineata, asa ca va dau eu un Iacobs nemtesc, bun si fierbinte sa va incalziti!
wnimra, imbratisari calde tie si lui Alex
restul fetelor, va doresc o saptamana cat mai buna, cu multe realizari. chiar daca afara e frig si bate vantul.....
eu sper sa se indrepte vremea, ca sa pot zbura acasa.
nu reusesc sa ma odihnesc noaptea, vin tot felul de ganduri.....poate cand voi ajunge acasa.....
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
Happiness_4_us spune:
Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare, in special adresata mamicilor ai caror puiuti au epilepsie.
A folosit cineva Decortin ( substanta de baza Prednisolon)?
Este un medicament pe baza de steroizi.
Ma intereseaza si pe mine daca a folosit, pe ce perioada, ce varsta avea copilul, cate kg, cel mai important daca a fost de ajutor, in sensul daca a oprit convulsiile, si care au fost reactiile adverse.
Va multumesc din suflet!
Multa sanatate tuturor!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
katteryna spune:
Am revenit dintre nameti!Bineinteles ca n-am reusit sa iesim din oras de dimineata sa ajungem la Bucuresti Erau blocata si autostrada si drumul prin Urziceni!De groaza nu alta!Am stabilit cu doctorul sa ne ducem maine...acum sper sa si reusim
baboo Doamne ajuta!
Kari cand ai zis ca trebuie sa pleci?Poate se indreapta vreamea pana atunci
Nana sper sa stie cineva sa te ajute cu informatii.Multa, multa sanatate!
Pup toate fetele "stilate" si pe piticii lor!
RAISA MARIA
kariguld spune:
kateryna, ce curaj pe voi sa plecati pe vremea asta! stiu ca era o necesitate, dar trebuie multa grija pe vremea asta de crivat. speram ca mine sa fie mai bine si sa reusiti sa ajungeti la Bucuresti.
Nana, poate stie ceva babette, dar din cate stiu nu este in Bucuresti acuma si nu stiu daca are acces la net. cred ca pe 10, 11 va fi acasa.
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
kariguld spune:
am facut capitol nou, am sa trec si mesajul lui NanaMotoc la capitolul nou. asa ca va invit dincolo, sa ne impartasim mai departe bucuriile si clipele mai putin usoare!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!