Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

ANDRU-MAMI singura solutie pt david este
sa ma rog la dumnezeu sa l ajute
WNIMRA
nustiu ce sa mai fac sint cu nervi la pamint
am mers la cluj , se zice ca aparatul e mai bun
si primeste medicamentul potrivit
dar tot care la avut il ia
va pup dumnezeu sa va ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mdanicoleta

buna fetele
am vazut miercuri la stiri la antena 1 un geniu de copil....
al cristinei...babette...
felicitari pt olimpic cristina

pupici la fete si la puiuti

http://family.webshots.com/album/574262978uAuhNI]

Babette, sa inteleg ca despre acest copil e vorba:http://observator.antena1.ro/social/Inventii-pentru-viata_3601.html ???
Fara cuvinte!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Citat:
citat din mesajul lui mdanicoleta

buna fetele
am vazut miercuri la stiri la antena 1 un geniu de copil....
al cristinei...babette...
felicitari pt olimpic cristina

pupici la fete si la puiuti

http://family.webshots.com/album/574262978uAuhNI]

Babette, sa inteleg ca despre acest copil e vorba:http://observator.antena1.ro/social/Inventii-pentru-viata_3601.html ???
Fara cuvinte!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

diuna asa este,el este,CORNEL AMARIEI,este baiatul Cristinei-BABETTE,este un geniu de copil,are 6 medalii castigate la concursuri internationale,3 de aur si 3 de bronz,ma mandresc ca il cunosc personal;
asa parinti,asa copil

POZE

BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Buna dragele mele
si ptr toate mamele si piticii luptatori,,,,,
Imi cer scuze ca nu am aparut de mult pe aici dar sa stiti ca v-am citit cand am apucat ,,,,
E greu cu copii ,casa ,masa mai ales ca ne pregatim intens de scoala si avem ceva de lucru nu gluma
Vestea buna e ca Adrian,luptatorul si minunea noastra face progrese vizibile cu scrisul,a ajuns la litera L facut de tipar si il face singur in caiet normal ca si cosmin,,,,la inceput nu reusea sa se incadreze in spatiu mic,,,dar cu rabdare si perseverenta reuseste,,,,,
Mi-am alocat tot timpul de cand nu am mai scris pe aici lor,,,,deoarece au inceput sa imi simta lipsa ,,si gandindu-ma la ei m-am simtit un pic vinovata,,,el toata ziua are gimnastica,scris si program de scoala cu educatoarea,,,iar gimnastica si noaptea doarme cu ortezele,,,iar cand era liber sa se joace ,,,eu eram ocupata cu casa ,,,si intr-o zi mi-a spus,,,Mama nu te mai indragostesti de mine deloc?( adica trebuie sa ma uit gales, sa imi flutur genele si sa ii spun te iubesc printul meu,la care el ma saruta si imi spune SI EU PRINTESA ) plus saruturi ca in filme,,, asta e printul meu de care ma indragostesc in fiecare secunda iar si iar ,,,el e dependent de dragoste,,,,si ceilalti la fel,ca daca vrea unul vreau toti,,,in medie ma indragostesc cam de 5-6 ori zilnic de fiecare copil,,,, ca sa intelegeti cu ce ma ocup in timpul liber
In rest multumim lui D-zeu ca santem sanatosi si putem sa muncim si sa ne ocupam de familie si copii,,,,,ca ei sant realizarea noastra cea mai mare.
Imi pare rau ptr unii ca au necazuri,,,asta e viata si din pacate nu ne putem opune,,,,doar rabdare si credinta ca totul va fi bine,,,,
Ma bucur ca au venit si alte fete,,,desi as dori sa se stinga subiectul asta din lipsa de mame si copii speciali pana atunci sper sa gasiti aici o vorba buna de incurajare si un umar pe care sa va spuneti off-ull atunci cand simtiti ca nu mai puteti
Va pup pe toate de la mic la mare,,,de la pitici la parinti luptatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Noi ne-am intors de la dr care ne-a facut eeg insa desi Raisa a facut 2 crize in timpul eeg, nu au aparut si ne-a zis ca a iesit bine.Nu-si explica de ce nu au aparut si nici eu nu mai inteleg nimic....In final ne-a dat Depakine pe langa fenobarbital si ma rog sa ii alunge crizele si sa ne putem vedea de recuperare. Imi pare tare rau ca nu am intalnit-o pe Andru mami care probabil se internase deja dar am avut o calatorie cu "peripetii" pana la Obregia si am vrut s-o caut cand ieseam de la consultatie dar socoteala nu mi-a iesit ca a inceput sa-mi urle de foame strumpha
L-am admirat pe Cornel de Babette!
O pup cu drag si pe Adriana, mamica vesnic indragostita pe care o admir si o invidiez cu respect!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata la toata lumea,

Las si eu , sper sa va placa.Am avut cateva zile calculatorul blocat, asa ca abia aseara tarziu am reusit sa intru pe net.M-am bucurat sa vad ca se scrie din nou mai mult, cateva saptamani a fost cam liniste pe aici.
Noi mergem din nou la terapie ca inainte de frigul care ne-a paralizat cu totul.Stefanut nu a uitat de gimnastica, ieri a facut cu placere toate exercitiile, cred ca de asta sunt asa de fericita.Parca, parca ar incerca sa stea in 4 labe si reuseste ptr 2-3 secunde sa isi tina echilibrul.Acasa exersam mereu si facem toate exercitiile de cateva ori pe zi.Tati se descurca mai bine ca mine, asa ca in ultimul timp il las pe el sa faca asta.
Mersi ptr urarile care le-ati transmis sotului meu.
Baboo - imi pare tare rau ptr micul tau, sigur o sa se gaseasca si ptr el medicamentele sau dozele care sa ii opreasca crizele.Puiul meu are 3 luni de cand a facut criza aia urata.El ia acum pe langa DEPAKINE si RIVOTRIL.O sa mergem pe la inceputul lui mai la Oradea, trebuie sa mai sun prin martie ptr confirmare.
Babbete - felicitari ptr campionul tau,ai intr-adevar un copil cu totul deosebit.
Katterina - nu dispera cu crizele astea, sigur se vor opri daca ai primit si DEPAKINE.Noi tot la Obregia am facut de cateva ori EEG si nu iesea nimic chiar daca el facea de cateva ori pe zi crize scurte.Abia la EEG-ul de somn i-au iesit cateva varfuri iritative.
Ma intalnesc la medicul nostru neurolog cu o mamica a carui copilas abia dupa al cincilea medicament anticonvulsivant i-au incetat crizele.Acum a trecut un an de cand nu mai face crize si incearca sa ii scoata macar un medicament din cele 5.Bebe e mai mare cu cateva luni ca Stefanut si a recuperat mult in anul acesta.Cat timp a facut crize nici capul nu il tinea, iar acum se ridica singur in patut.

Mergi la inceput

Buna dimineata la toti
Profit pana copii mananca micul dejun sa va las si eu o cafea

Katteryna - multumesc de apreciere,,,intradevar sant o persoana vesnic indragostita,,,asa am crescut intr-o familie in care nu este rusine sa iti arati dragostea fata de copii,,,si asa i-am invatat si pe copii ,sa fie dragostosi,jucausi,veseli,,,mi se pare ca o persoana iubitoare si vesela trece mai usor peste necazuri( cel putin asa a fost in cazul meu)
Cat ii priveste pe copii vostri,,,,nu disperati,nu va ganditi ca nimic nu se poate face,intodeauna e loc de o schimbare.
Imi amintesc acum vreo 3 capitole WNIMRA era distrusa ca dr i-a zis ca ALEX nu va vorbi si azi citesc ca toata ziua ii aude gurita spunand MAMA ,MAMA si multe alte exemple.
Intradevar asteptarea e grea,rezultatele vin asa greu si dupa atata efort ca crezi ca nimic nu se poate schimba,DAR copii nostri sant niste pasari phoenix care renasc din cenusa lor,,,,trebuie doar sa ii ajutam sa isi gaseasca locul.
Rabdarea ,credinta si dragostea parintilor e ingredientul necesar de care au nevoie,pe langa multitudinea de tratamente si terapii.
E foarte important sa gasiti tratamentul care sa il ajute sa opreasca crizele,dar cu rabdare si cu multe incercari o sa vedeti ca totul o sa fie bine.
doamne ajuta
Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

bunaa

In sf am putin timp....azi aveam centru, strazile in cartier sunt necuratate, este dezastru, gheata si mormane de zapada murdara, mocirla etc...centrul este la 10 min departare de mers pe jos(cu carutul), un taxi nu ma ia ca este prea aproape , asa ca m-am inarmat cu rabdare si l-am zdruncinat pe Alex la greu , pe multe stradute ocolitoare si am facut 25 de min, soferii mi-au facut semn ca sunt nebuna, impingeam carutul direct pe sosea, pai nu aveam pe unde, doar sa imi creasca aripi, m-a luat plansul, ma intepau ochii si am injurat toooata Romania...ajuns la centru surprizeeee logopedul in concediu medical , psihoterapeuta abea a fost anuntata ca tre' sa plece pe teren, cand m-a vazut si-a cerut scuze dar na cu ce era femeia vinovata, asa ca am luat inapoi drumul spre casa , am mai pacalit gheata si craterele din sosea si ajung in sf la marchetul din fatza blocului, intru sa iau una alta si o tanti se trezeste sa imi aranjeze copilul in carut , ma rog sa ii traga fularul bla bla, am vazut negru ...doamne cum am putut sa o privesc , a iesit prin usile alea cu o viteza, imi venea sa o dau cu capul de toate alea....cred ca o iau usor usor prin porumb,iar...de nervi nci nu mai reactionez cum trebuie, ca doar nu mi-a maltratat copilul , pur si simplu a pus mana pe el, si eu??? mare ti-e gradina Doamne !...cu mine umbland prin ea.
Acum fimu sta la desene animate ...traiasca minimax, bona excelenta, nu ma contrazice, nu face figuri , unde mai pui ca sunt desene chiar educative, Alex sta sa il spal pe dinti de cand se uita la "Lumea lui Elmo".
Imi cere apa si am o lene sa ma ridic , dar trebuie ca altfel se serveste singur, a se intelege ca se inunda, si-o toarna toata pe el si in final ramane cu tetina in gura plin de nervi si mort de sete.
M-am racorit la voi, tre' sa fac mancare , cred ca bag o tocanita de porc cu mazare...sa ii dau si lui alex sa pape si sa il culc.

IMI PARE RAU pt fetele care au copilasii cu pr si fac crize, stiu ca va este greu, mai devreme sau mai tarziu tratamentul trebuie sa isi faca efectul, cel putin eu asa sper, stiu cum e sa il tii drogat cu fenobarbital, sa tresara aiurea in somn sau cand este treaz, sa isi de-a capul pe spate cu privire fixa, alex a avut noroc ca nu l-a tinut mult , acele crize se datorau mialginului care mi-a fost administart mie ,daca crizele continuau nu isi mai revenea niciodata.
Cum zicea si Adriana , nu disperati si aveti rabdare, cel mai oribil cuvant stiuuu...dar in acest cuvant se afla cheia succesului, un autocontrol bun o sa va ajute si pe voi si pe cei mici.
Dupa ce mi-am revenit cat de cat din "nebunie" mi-am promis ca Alex indiferent cum o sa fie leguma,in scaun cu rotile, cu un retard sever-psihic...nu conteaza, dar o sa am grija sa fie un copil FERICIT, nu un copil TRIST, am vazut copii tristi, care inteleg ce se petrece cu ei, care nu se pot exprima , parintii lor sunt praf iar ei nu sunt decat tristi si traiesc din inertie, asa ceva este inadmisibil.
Sunt mandra ca am reusit sa am rabdare, stiti cum e ?? cand ai o cunostinta REA ,dusmanoasa, razbunatoare si mai bine preferi sa nu o placi dar sa ii fii prieten decat dusman, ....e asa e si cu rabdarea mea, ne scuipam dar convietuim cat de cat acceptabil , iar Alex mananca BINE, este o minune cum s a transformat in 2 luni, papa kg de fructe , nu a facut salturi spectaculoase in recuperare, este la fel de posibil sa nu vorbeasca dar pt ca ma striga MAMA mai conteaza?

Gata , am zis am zis , imi iau picioarele si o tai la bucatarie apoi ture intre cratita si fimiu, dupa am promis sa fac ceva la calc pt o prietena si mai vad eu.
Va pooop pe tooate , o zi buna

Adriana pe "mamica vesnic indragostita" cum bine zicea
katteryna.

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Buna,

azi las flori,,,nu cafele sa nu faceti tahicardie,,,,doamne feri de vreo boala,,,,
Azi sant bucatareasa sefa,,,fac branzoici,,,,,eu fac,,sper sa si iasa,,,
In rest numai ganduri bune,,pline de dragoste si optimism
Va pup

WNIMRA- va pup si eu,,,mai ales pe Alex,las sa vezi cum peste inca 2 capitole striga si tata,,,eu sant convinsa ca v-a vorbi ,,si astept ziua in care o sa scrii asta,,,,apoi sa vezi cum te pun la cheltuiala,,,,,nu scapi fara o pizza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Irina ma bucur ca Stefanut incepe sa stea in 4 labe!
Eu citesc cartea "What to do about your brain injured child", de care am aflat pe net, am comandat si devine din ce in ce mai interesanta desi n-am citit nici un sfert.Autorul, Glenn Doman zice ca la copiii "normali" sunt 4 stadii de dezvoltare:prima e imediat dupa nastere cand are miscari ale mainilor si picioarelor involuntare, a doua este cand bebe incepe sa se tarasca pe burta, a treia cand se ridica si merge in cele patru membre si apoi cand incepe sa mearga si sa alerge.Ideea lor e ca daca bebe invata sa se tarasca, SIGUR va merge mai devreme sau mai tarziu.Va mai povestesc ce mai citesc interesant prin carte.A mai citit-o cineva?
Madalina e normala reactia ta din magazin!Spun asta pt ca si eu mai procedez asa
Adriana multumim pt floricele! Eu am luat 2 sa ii dau si Raisei care s-a trezit zambareata azi Ieri a fost prima zi cu depakine iar crizele au fost mai dese ca de obicei dar am inteles ca oarecum asa se intampla...sa vedem ce o mai fi azi!Doamne ajuta la toti copilasii
Branzoaice!!!!YAMMMMY! Pofta mare!!!

RAISA MARIA

Mergi la inceput