Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 15
katteryna spune:
Noi mergem la dr.Iliescu.Noua ni s-a recomandat Bobath, Vojta nu am facut deloc. La Obregia am facut 4 zile kineto cu Mirela parca, stiu ca e graviduta si tare rau imi pare ca nu am continuat!
I-am trimis ieri mesaj doctorului si inca mai asteptam raspuns cu privire la crizele Raisei, poate ne da altceva ca deja suntem pe doza maxima de fenobarbital.
Inca ii mai dai Depakine lui Andrei?
RAISA MARIA
andru_mami spune:
katteryna te-am bagat in lista,trebuie sa imi dai accept;
si noi tot la dr. iliescu suntem,am facut si noi cu Mirela mult timp BOBATH,acum facem cu TINA -vojta;
nu ii mai dau DEPAKINE de la 1 an si 8 luni,am rugat-o sa il scoata treptat ,fiindca daca el nu facea nimic,de ce era sa ii tin creierul amortit cu ala?
si eu sunt prin zona
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
andru_mami spune:
gata ,am dat
poti sa stergi mesajul
scrisesem fara anderline
POZE
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
mdanicoleta spune:
buna fetele
cati, daca ajungi la centrul robanescu cere sa faci terapie cu oana daca nu ai mai fost acolo si nu ai terapeut
conteaza cu cine prinzi de la inceput ca nu se mai schimba decat ...in cazuri rare
pup la toate fetele si puiutii
katteryna spune:
Mdnicoleta e prima data cand ne ducem la robanescu.Atunci o sa cer cu Oana! Saru'mana de sfat!
RAISA MARIA
katteryna spune:
Buna dimineata! Las si eu cate o cafeluta
Sa aveti o zi de weekend minunata!
Io mi-s treaza de la 4.30 si umblu pe varfuri prin casa ca zuza sa nu se trezeasca piticii mei, desi pe al mare (a se citi sotz) nu-l trezesti nici cu bormasina!
RAISA MARIA
andru_mami spune:
neata!
eu akum m-am trezit,de fapt toti ne-am trezit acum,asa ca fug repede sa imi fac ceaiul si lui andrei lapticul si vorbim dupa,ok????
o zi faina tuturor
POZE
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
crismac spune:
Buna fetele ! Ma bucur sa revin printre voi ! Am trecut printr-o perioada de izolare totala. Nu am mai avut net de pe 3 ianuarie ! Ne-au furat cablurile iar Romtelecomul rezolva probelmele in ani lumina si intre timp iti trimite fectura de plata !
Ionut este bine , desi nu prea inaintam deloc cu olita , adica tot cu scutecele !
Dar e sanatos ! Eu am zacut de 3 zile , acum parca sunt mai bine !
Intre timp parca e un blestem : nu reusesc sa scap de spitalele astea ! Inca dupa Craciun umblu prin spitale cu unchiul meu care m-a ajutat foarte mult si care acum a fost diagnosticat cu tumora pulmonara maligna iar dr. a spus ca mai are 3-4 luni . A facut raze la Fundeni iar acum este acasa si urmeaza citostaticele !
Intre timp prin casa toate se strica !
Ma bucur pentru voi si pentru toate reusitele copiilor vostri !
Katteryna nu renunta niciodata ! Bafta la recuperare !
Vera ma bucur pt. Andrei !
Mada in fond si la urma urmei sa petrecem timp cu puii nostri este cel mai important !
Babette nu am citit nimic despre Vladut . Ce mai face ?
Restul fetelor va pup ca nu mai reusesc sa va scriu pt. ca mi s-a ars stabilizatorul de curent de la calculator si la 1.40 calculatorul trage la somn ! De doar e facut pt. 2.20 .
www.gradinacris.blogspot.com