Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

hellooooo!
cam pustiu pe aici fetelor
ce facei?
sunteti bine?
ce fac copiii?
noi suntem bine pana acum,luni o luam din loc iar la recuperare,dar sper sa nu mai fie asa ger,ca dak va fi tot asa nu ne ducem,ca decat sa ne imblonavim sa mai patim si altceva,mai bn stam pe tusa o tura,dar cred ca se va mai incalzi;
andrei chiuie toata ziua,e un mic nebunatic,se joaca cu jucariile,ne scuipa

Madi merci de apreciere;
si alex vad ca e bucuros la zapada,si am vazut ca el sta pe burtica pe sanie;
ati inceput terapia?
va pupic si poate mai treceti si voi pe aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoni spune:

Buna ziua,

Va multumesc pentru primire.Admiratia mea pentru voi vine din faptul ca stiu cat de greu va este uneori,dar cu toate acestea va ridicati si mergeti mai departe in aceasta ,,lupta,,.Deci sunteti puternice si luptatoare,chiar daca uneori nu va simtiti asa.Si mai cred ca uneori aveti nevoie sa fiti incurajate si din exterior,ca sa puteti merge inainte.Asa ca,dragi mamici,va doresc sa aveti in continuare forta necesara pentru a face ceea ce trebuie spre binele copilasilor vostri.

Numai bine si sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Ramoni imi permit sa iti multumesc in numele tuturor mamicilor de aici,pentru admiratia si sustinerea pe care ne-o acorzi
ai mare dreptate ca avem nevoie de sprijin mai mult ca oricand,ca simtim nevoia unei vorbe bune,caci noi chiar dak incercam sa ne binedispunem,sa glumim,sa radem,rana di sufletul ostru tot ramane,este acolo si se vindeca odata cu fiecare gest nou,fiecare realizare a copilului nostru;
si in ciuda tuturor greutatilor,incercam sa ne pastram firea,sa ne ridicam si sa mergem mai departe in speranta ca vom reusi sa scoatem tot ce e mai bun de la copiii nostri;

te mai asteptam pe la noi,poate ne spui si povestea ta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fete dragi!
Imi fac curaj sa va scriu dupa ce v-am citit pagina cu pagina si capitol cu capitol de la inceput si va marturisesc ca pe langa admiratia pe care v-o port, m-ati ajutat de multe ori in clipe de deznadejde prin optimismul care reiese din postarile voastre.Pot spune ca va "cunosc"!
Acum nu pot, dar cand voi avea timp, va voi povesti despre noi!
Va pupam cu drag pe voi mamici puternice si pe prichindeii vostri minunati!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Katteryna, bine ai venit in randurile noastre!

Abia asteptam sa ne scrii povestea voastra. Orice experienta noua trebuie impartasita. Ajuta mult ! Curaj!

Pup!

Mergi la inceput

nikena punct ochit-punct lovit
ce fac piticii tai?
cum se descurca Cristi la scoala?
va pupic si astept vesti bune de la voi
noi luni plecam la recuperare asa ca mai vb peste 2 saptamani cand ne intoarcem

POZE

BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan

Mergi la inceput

Buna, fetelor-dragelor!

Ce mai faceti voi?

Noi suntem mai bine... Cristi a intrat din nou pe fagasul normal..e pus pe treaba si incearca sa faca tot mai bine mersul. Inca nu a depasit teama , dar e mult mai bine...speram sa capete mai multa incredere in el.

Vera, draga, Andrei chiar cva zici ca e regele zapezii acolo in poze. E cel mai tare , nu mai e nimeni ca el!

Stefanut, copilul tau e bun de reclama la ceva de papa! Nostim foc! Mai vrem si alte poze!

Mada, nimeni nu mai are chef de nimic, mai ales de scris, dar macar, asa, din cand in cand, mai scrie,ca tu ai asa un fel dragut de a scrie si ne bine dispui imediat! Ne face bine la curaj!

Restul fetelor sunt bine?
Cred ca din cauza frigului asta nu mai are nimeni chef de nimic. Noi , cel putin abia ne motivam sa mai facem cate una, alta...mai mult hibernam..

Va pup si va urez o ...iarna cat mai placuta!

Mergi la inceput

Vera, era sa uit...
spor la recuperare!
Oricum , pana pleci sper sa mai dai pe aici!

Mergi la inceput

Katteryna
bina ai venit in clubul nostru,in casa noastra unde impartasim necazuri si bucurii;
ma bucur ca ne-ai citit,ca ne sti povestea,ca ai fost alaturi de noi chiar daca din umbra si te asteptam si noi cu povestea ta,asteptam experienta ta in meseria de mama;
pupici si steptam vesti de la tine
cu siguranta te vei simti f bine aici la noi si vei gasi intotdeauna un raspuns la orice intrebare si un um,ar pe care sa te sprijini;

POZE

BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan

Mergi la inceput

Vera, te-am batut cu 3 secunde...

Mergi la inceput