Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani Andreea.
Adriana, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna, Fetelor!

Ce mai faceti voi?

Sunteti bine si sanatosi cu totii?

Noi suntem bine. Adica binisor...

Cristi ne face mari surprize... A inceput sa ii fie teama sa mai mearga singur in picioare.
Imi e tare ciuda! Nu stiu unde am gresit.
Poate il presam prea mult si cerem de la el imposibilul. E terorizat de mers! La sfarsitul fiecarei sedinte de gim incepe sa planga si sa se vaite ca nu a facut nimic bine si ca nu e bun de nimic.

Degeaba ii tot spunem ca e totul ok si ca a fost totul super bine si ca el e un grozav si un adevarat sportiv de performanta si etc etc
Simte el o diferenta si nu-mi dau seama ce anume il nemultumeste, ce anume il face sa nu aiba incredere in el...

Adevarul este ca si noi am gresit pt ca l-am vazut ca poate sa mearga si am inceput sa-l presam f tare si sa ii cerem din ce in ce mai mult... si poate ca el, saracul, momentan nu poate mai mult...

...Si noi care ii tot promiteam tot felul de lucruri daca merge mai mult, iar la sfarsit , daca nu putea sa faca ce asteptam noi incepea sa intre in panica ... Si noi mai rau puneam gaz pe foc: "lasa ca daca maine reusesti vei primi maine"..

Si acum e foarte demoralizat, nu mai are deloc incredere in el...

Trebuie sa schimbam ceva ca altfel nu mai rezolvam nimic!

La voi toate bune?

Mai scrieti si voi ceva pe aici?

Va pup si va doresc un week-end placut!

Mergi la inceput

Las si o cafeluta , poate va momesc asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multam de
eu/noi cu terapii si gradi...in rest ok.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor,

nikena, poate ca doar se teme, cred ca e bine sa-i aratati ca-l iubiti si aveti incredere in el, fara sa-i mai spuneti nimik un timp. stiu ca-l iubiti, sa nu ma intelegi gresit! copiilor daca li se promite ceva, un cadou, o excursie, orice, ei asteapta cu dorinta imensa sa primeasca acel lucru. si atunci cand vad ca nu-l primesc, se simt inselati, pentruca stie ca n-a facut nimik rau si atunci se simte nedreptatit. incearca sa nu promiti niciodata nimik, daca stii ca exista o sansa ca sa nu primeasca ceea ce ai promis. si sa nu faci niciodata promisiuni pe termen lung, de ex: "saptamana viitoare iti dau/cumpar cuatre, daca tu.....".
sper ca nu te-am intristat!

noi suntem bine, copii destul de afectati, bunicul e bolnav. (socrul meu) bolanv in faza aproape terminala. am tot vb despre moarte zilele astea, e ceva ce face parte din viata si ne lovim mai devreme sau mai tarziu de ea. unul din cei dragi, din cei pe care-i iubim, pleaca in alte zari......e greu sa le explici fenomenul, dar e acum momentul pentru lectia de viata numita moarte.

gata sa nu va intristez prea mult, sa aveti o duminica reusita si va las cafea pentru la dimineata

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Multam' de cofee, Kari!

Merge la fix!

Imi pare nespus de rau de bunicul vostru! Este o perioad grea. Sa fiti tari si sa treceti cu bine peste ...
Imi aduc aminte cum a fost cu bunicii mei si ma intristez tare mult...A fost o experienta grea pt un copil... niciodata nu o sa uit!

Va trebui sa fii foarte aproape de copii tai si sa le explici totul ca sa inteleaga ca asa e facuta viata...

Suntem aproape de voi si va sustinem din tot sufletul!

Cat despre Cristii sa stii ca ai mare dreptate ! si num a supar deloc...altfel nu as mai cere sfaturi de la voi..
Am sa schimb strategia. Trebuie sa gasim un mod de a-i impune sa-si faca treaba fara sa se simta constrans, apasat.
Cateodata nu mai stim ce sa facem sa-l convingem ca e numai spre binele lui.
Daca face doar gimnastica, totul e ok!...problema apare cand trebuie sa faca mersul, la final.
Vom vedea! deocamdata o vom lua mai usor...

Va pupam pe toate si sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

helloooo la ceas de seara
meyyy fetelor sa imi iertati absenta,dar am fost plecati la recuperare si acasica tot cu treaba toata ziua;
chiar daca mai tarziu,dar niciodata nu e prea tarziu,vreau sa ii urez si eu toate cele bune Andreei,fiica adrianei,sa ii dea DD multa sanatate si sa creasca inconjurata de dragoste alaturi de fratii ei; La multi ani Andreea!

mai da ce e cu linistea asta aici?
inainte era mult mai animat,acum daca mai scrie cineva un mesaj pe zi;
fetelor,unde sunteti,ce faceti??ati parasit forumul?v-a suparat cineva?
dati si voi un semn de viata:iona,stefanut,babooo,nicoleta,mady,babette,crismac, ce faceti,unde sunteti?

noi sa zicem ca suntem pe drumul cel bun,andrei recupereaza destul de frumos zic eu,la ginastica nu mai plange asa,ba chiar intre stimulari face bravo,ii zambeste,iar la sfarsit intinde mainile sa o ia de gat sa o pupe pe terapeuta
iar la terapie ocupationala este f atent,a reusit chiar sa traga lego singur si sa il puna la loc la comanda,a aratat capul terapeutei(cu ocazia asta o mai trage si el de par),ii place ff mult;
reuseste sa faca cateva lucruri la comanda,cum ar fi:face bravo,da noroc cu mine,ma iubeste ,ma scuipa,imi da bataie,il striga pe tata,pe tae(tataie);
ce maiincet,incet vad ca progresam si noi,cel putin nu facem munca in zadar,avem o satisfactie;

hai ca am scris un roman aici
va pupic dulce pe toate,si pe copii bineinteles si va astept sa mai dati si voi un semn pe aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

andru, lipsim motivat! parca ti-am mai spus ca ti-am dus dorul?

sa aveti o zi excelenta, cu mult soare! desi am inteles ca ninge in RO.

fetelor, pentru fiecare cate

si multe

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

andru, lipsim motivat! parca ti-am mai spus ca ti-am dus dorul?

sa aveti o zi excelenta, cu mult soare! desi am inteles ca ninge in RO.

fetelor, pentru fiecare cate

si multe

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

sentimentul e reciproc draguta mea;
asa este,la noi ninge tareee,drumurile deja s-au blocat,circulatia este ingreunata,dar asa e iarna,o sa treaca ea...si cand va veni vara cu calduri de 40-43 grade,o sa ne plangem ca e prea cald,deci cum ai lua-o tot nu e bine

poop toate fetele si o zi faina sa aveti

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

poftim la , mmm fierbinte si buna.
Nu am dat cam de multisor pe aici dar am tras cu ochiul sa vad ce ma scrieti.Are dreptate Vera ca e cam liniste pe aici in ultimul timp.Eu sunt tare prinsa cu sesiunea acum, asa ca timpul nu prea imi ajunge.Momentan facem gimnastica doar acasa.Drumurile sunt inzapezite peste tot.Ultima oara am stat 3 ore in trafic cand ne intorceam de la terapie asa ca facem doar acasa pana se schimba un pic vremea.Miscari noi nu prea mai facem acum, trebuie sa lucram intensiv ptr statul in 4 labe.Acum reuseste sa stea cateva secunde in 4 labe si manutele parca s-au intarit un pic.
Prietenii nostri din Germania au luat legatura cu o clinica de Neurologie Pediatrica din Göttingen.Am trimis toate investigatiile pe care le-am facut la Bucuresti ptr ca profesorul sa isi faca o idee despre puiul nostru.Acum tinem legatura direct cu el, mi-a cerut multe detalii despre Stefanut.I-am trimis chiar si un filmulet ca sa il vada exact ce poate sa faca.Parerea lui este cu totul alta fata de a d-nei Magureanu.El spune ca RMN-ul arata foarte bine, ca atrofia este discreta si nu "ingrozitoare " asa cum a spus d-na Magureanu.Nu este deloc de acord cu diagnosticul pus la noi care se bazeaza mai mult pe faptul ca este ceva genetic deoarece am mai avut un copilas cu probleme asemanatoare.O sa vedem cand ne programeaza acolo ptr analiza genetice iar intre timp ii dam inainte cu gimnastica.
In rest suntem bine, nu a mai racit deloc, nu a mai facut crize.Sper sa fie asa incontinuare.Este mai agitat si se trezeste noaptea de vreo 2 ori dar m-am obisnuit deja cu asta.
la toate mamicile si numai bine.

Mergi la inceput