Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
ratusca_mica spune:
Offf, ingrozitor PPS-ul de pe mailul comun cu avortul... noroc cu suzetele lui Cris ca m-au mai inveselit.
Ratusca 33+
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roco1617 Alexx multumesc mult am trecut acolo toate detaliile |
cu placere
34+ Yannis
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu cik ma vad cu anestezistu sa vb sa imi faca anamneza si sa discutam detalii. Cu dr vorbesc de ceza in ianuarie pe 7 si nu nu ai nevoie de nimic in spital, o sa ai nevoie acasa cand te intorci, la mine a nascut o prietena la euroclinic si alta la medlife, iti dau detoate , dar absolut de toate inclusiv un fel de camasa de noapte bine de aia din material dala cum sunt si halatelele de la control de le arunci dupa fiecare control. Ai si tu halatel si papucei de unica fol la fiecare control nu? 34+ Yannis |
pai nu, ca doctorul meu are cabinet parti si acolo ma duc la consultatii, doar nasterea va fi la Medlife ca e colaborator.
Ratusca 33+
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Ratusca nu conteaza firma asa mult, bine sa nu fie acum un no name. Conteaza mult capacitatea cu cat e mai mare cu atat mai bine, incearca sa gasesti unu acceptabil capacitate/pretz cele mai convenabile cred ca sunt alea de 250 de giga, acu vezi si tu la fata locului, vezi si de oferte eventual. Daca te intereseaza prietenea mea cea mai buna are firma de consumabile si are super pretzuri si iti face si factura pe PFA sa ai ce deconta . Acolo chiar ai cele mai mici preturi, noi si la mine la firma am luat consumabile de la ea ca avea cele mai mici preturi dintre toti furnizorii si si sotul acum la el la firma iau tot de la ea. Iti dau pe PM id-ul ei de mess ca ei iau multe comenzi pe mess si ii zici ca o contactezi din partea lui Alexandra de pe forum despre copii ca vrei un Hard disk extern sa iti zica ce preturi au, ce iti recomanda, daca au vreo oferta...ma rog ii zici ce vrei si vezi daca iti convine pretu. Ei au biroul in Dr taberii si fac si livrari. 34+ Yannis |
Multumesc!
Ratusca 33+
al3csa spune:
Am venit si eu .. dar nu cred ca stau mult .. am trecut doar sa va salut si sa va spun ca se vede ca s-au intors burticile ratacitoare ca s-a terminat cap trecut si ati mai scris si inca 6 pag din asta nou .. asa va vreau mai active ..
Ne mai citim maine dimineata la cafea ..
32+ Yannis Andrei
Poze
alexutzzza spune:
Deci eu sambata spre duminica am dormit pana la 9 cand am papat si am luat gynipral apoi la 10 la loc la nani si m-am trezit la 14 cand am mancat de pranz am mai vb cu mami si apoi la 16:30 iar nani pan la 19 cand m-am trezit am papat iar niste budinca si apoi am venit acasa aici si normal...acum nu mi-e somn am stat si eu cu fetele pe forum cat fu lume, apoi am papat niste laptic cu bisciti si niste mandarine, am calcat..vad ca lumea doarme so..ma bag si eu la nani ca maine vine tanti iar la curatenie. Trebuia sa vina abia miercuri dar deh fiind sapt cu craciunul m-a rugat sa vina maine sa isi faca si ei prin casa una alte spre miercuri asa ca..maine la 10 tanti aici....deci nu mai vad io nani toata ziua asa ca incerc sa adorm acum. Pupici pe burtici si noapte buna!
34+ Yannis