Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
Andre_lina spune:
hai IRINA!
LILLYKA, Luca e fff frumos... sa va traiasca si sa fie cuminte!
noi alaptam.... si revenim 
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
alicredo spune:
felicitari micky

larisel ai niste printese......

irrinaa

alexutzzza
ca ai intrebat de mine....stiu ca trecut cam mult....v-am spus de cearta, mi-ati dat sfaturi si am disparut in ceata..Dar am cazut intr-o depresie...asteptam sa-si ceara scuze, sa se intample ceva..si nimic. De abia azi dupa o saptamana ne-am impacat...acum nu stiu daca e pe bune sau e doar ca vine craciunul si vrea sarmale...sper sa fie pe bune!!!! mersi inca o data...si imi pare rau ptr toate care ati avut discutii.m-am simtit vinovata ca am dat startul...
am fost azi la dr.din cauza ca mama are inceput de diabet mi-au luat azi sange...maine sunt sa vedem cum stam cu rez de la analizele de la glucoza...sper sa fie totul bine si sa nu mai repetam testul. bb e ok ...cu capul prea jos...se pregateste si el sa vina dar i-am spus sa stea acolo pana dupa sarbatori![]()
32+ 
xela_07 spune:

Am terminat si noi oficial curatenia, e luna ... pana maine la pranz![]()
.

Hai Irinaa!!!

Am vazut poze cu bebeluse superbe de larisel si bebe Luca de lillyka adorabil. Sa va traiasca fetelor si sa fie sanatosi. Sa vea dea Domnul putere sa treceti de primul an
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
33+
Cristian
cris_mario spune:
onitza felicitari ptr vestile bune de la eco
alicredo...fii mai optimista,totul este bine si va fi ,nu doar akm de sarbatori
catalutza,nikole 

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
My_Lady0091 spune:
feteeeeeee...ce agitatie la voi..cum era la noi acum vreo 2 luni...acum bate vantul
. imi place aici la voi...cred ca o sa va vizitez mai des..aici am gasit mereu caldura
...si HAI GAGICI,BURTICI, MAMICI SI BINEINTELES.......PITICI!!!!!!!!!!![]()

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

My_Lady0091 spune:
feteeeeeee...ce agitatie la voi..cum era la noi acum vreo 2 luni...acum bate vantul. imi place aici la voi...cred ca o sa va vizitez mai des..aici am gasit mereu caldura...si HAI GAGICI,BURTICI, MAMICI SI BINEINTELES.......PITICI!!!!!!!!!
BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf