Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

onitza, cu placere. asa cum zici tu sunt eco 3D/4D. toate. sa vii cu vesti bune si cu col luuung!

eu stiu ca se aplica contractul colectiv de munca la nivel national in cazul in care firma nu are propriul contract colectiv.
daca va convine mai mult sal mediu pe unitatea sotului, depuneti acolo cererea.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

poze cu bebe luca
http://picasaweb.google.com/andreeakatona2000/BebeLuca#

am inceput sa ma simt mai bine de cand dorm mamele cu noi, si l-am pus pe bebe mai mult la san, inca nu am renuntat total la formula...dar oricum mai mult san decat formula...
iertati-ma pentru iesirea pe care am avut-o era oboseala si m-am speriat ... e minunat cu bebe... as sta numai cu el...ma distrez cu sotul copios pe seama lui, cand il vede se incrunta...ii face in ciuda, isi scoate manusile si si le pune sub cap numai sa fie lasat in pace, ii place sa aiba spatiu sa isi intinda manutele altfel nu poate sa doarma...e asa de haios...imi vine sa il mananc...si cel mai fericit e pe burta mea spre disperarea sotului care cand il ia in brate incepe sa urle...
o sa va mai povestesc...e asa de frumos sa ai bebe, numai sa apuci un pic de odihna si atunci esti cea mai fericita mamica din lume...

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

UAAAUU!!! Chiar ca dragoste la prima vedere!!! E un dulce, sa-ti traiasca si sa bucure pe mami si pe tati asa un flacau frumusel!

Ce bine-mi pare ca te-ai mai linistit si ca acum ai inceput sa vezi partea minunata a maternitatii!

Ratusca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

onitza, cu placere. asa cum zici tu sunt eco 3D/4D. toate. sa vii cu vesti bune si cu col luuung!

eu stiu ca se aplica contractul colectiv de munca la nivel national in cazul in care firma nu are propriul contract colectiv.

Se poate sa alegi tu unde sa depui cererea pt salariul mediu, la sot sau la mine?
Ca daca da tare mi-ar conveni la sot.
Eu lucrez in invatamant si la noi sunt salarii mici.
La el sunt mai mari.

34+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Eu stiu ca ccm la niv. national e cel mai prostanac. Adica in cazul in care firma are ccm acesta va cuprinde automat tot ce cuprinde cel national + diverse alte facilitati aplicabile strict la societatea respectiva. Ar fi super sa poti sa faci cerere la sot. Al meu are salariul muuult mai mare decat al meu. O sa vad ce stie si el...

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

Se poate sa alegi tu unde sa depui cererea pt salariul mediu, la sot sau la mine?
Ca daca da tare mi-ar conveni la sot.
Eu lucrez in invatamant si la noi sunt salarii mici.
La el sunt mai mari.

34+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Doar daca mama nu e salariata poate face tatal cerere.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

onitza, bafta multa la eco. mie la ultimele 2 eco nu mi-a putut masura colul la eco abdominal, ca e mandra cu capul jos, il umbrea. asa ca ultima data, la 34s, mi-a facut special si eco intravaginal, ca sa il masoare. daca nu vede clar, spune-i ca vrei neaparat sa moasoare,intravaginal, daca se poate.

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am uitat sa va zic: am semnat contractul cu maternitatea si am platit avans 20% (2000lei). am ales pachetul de nastere+bebe, care include niste consultatii pt bebe si alte alea. nu mai am cale de intors

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Am rezolvat cu cadoul sotului, i-am luat Western Digital conform sugestiilor, maine vine. Multumesc frumos pentru sfaturi!

Acuma am trecut la mami. Ma tot innebuneste ca vrea sa isi faca supa crema, ca ii place ei foarte mult. Acuma intrebarea mea e: cu ce aparat se produce minunea asta? Cu un Blender? Sau n-are nici o legatura?

Ratusca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

despre ccm, eu nu sunt 100% sigura ca merge peste tot, dar fetele de la RU de la sotul meu de la serviciu imi spuneau la alma ca daca le aduc in scris ca nu imi da firma, dau ele. la mine nu era profitabil. dar ele asa mi-au zis. interesati-va. in ccm scrie ca daca mama nu e salariata, dar stiu fete care au luat de la sot ca era mai convenabil. mai multe nu stiu sa va zic, si nici nu sunt expert. dar eu m-as interesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am rezolvat cu cadoul sotului, i-am luat Western Digital conform sugestiilor, maine vine. Multumesc frumos pentru sfaturi!

Acuma am trecut la mami. Ma tot innebuneste ca vrea sa isi faca supa crema, ca ii place ei foarte mult. Acuma intrebarea mea e: cu ce aparat se produce minunea asta? Cu un Blender? Sau n-are nici o legatura?

Ratusca 33+

Cu un blender se face, dar pentru profesionisti este un fel de bormasina care se baga in oala si paseaza tot pe acolo. Si mai merge si cu mixerul normal. Cu www.amazon.com/dp/B0017PFEWG/ref=asc_df_B0017PFEWG988856?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=shopzilla_rev_159-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B0017PFEWG" target="_blank"> ustensila asta.

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput