Puiuti de randunici 2008 (346)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Alice m-a innebunit fata ta cate stie si ce vorbeste!!!pupa mama pe ea de vorbareata!!!!!

Cuscra nu te ingrijora pentru Mihatp ca am vorbit eu cu saptamana trecuta si este bine, are mult de lucru
...astept cu nerabdare sa se indragosteasca Antonia de calut,ca ne-a rupt spinarile la amandoi cat facem pe calutul......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Grozav,Mihnea!!

Sa va spun ultima mea isprava?! Hai nu mai insistati ca v-o spun: in urma cu vreo 15 min.,fi'miu s-a kkcit iar..iritat pi la domnu' cur,zic sa-l spal nitel.Il bag la ligheanul de urgenta si-mi suna digi-ul care si-asa era el dus cu pluta.Raspund,era CTC-ul(a se citi Dan),il flitui si pun telefonul pe chiuvetaAsh..era bine daca era pe chiuveta,mioapa il pusese in wcFata-in veceu!! Si stateam si ma uitam la el,ca proasta,cum sa-l scot,ce sa fac?!Imi desfac tacticoasa o pereche de manusi chirurgicale,mi le pun pe-amandoua pe-o mana si purced..L-am scos,l-am spalat cu apa si sapun() si l-am pus la uscat pe un tricou de-al CTC-istuluiMai are vreo sansa de reanimare?!

Felicitari prietenei,luny!

leano sigur aerisisi bine?!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

avea inainte sa-l sapunesti si sa-l clatesti tu bine...amu, doar taica popa il mai rezolva.

Ca sa nu zici ca ai stat cu mainile'n san si te-ai uitat la el cum isi da sfarsitul ai putea sa-l desfaci bucati bucatele si sa-l lasi la zvantat vreo 2-3 zile...cine stie...poate, poate.
Oricum, decat sa te uiti blocata la el plutitor...sa tragi manusi chirurgicale...sa-l pescuiesti...mai bine trageai apa si-i rezolvai si loc de veci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, e super puzzle-ul cu ferma Animalelor, avem si noi identic. Ce dexteritate pe Ursulet!
Mi-e somn de mor, am o toropeala de-mi vine sa pun capul pe birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

chiar ma, Naty, cum te simti? scrie si tu 2 vorbe..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

M-am uitat in urma si am vazut ca brazii de care vorbeati de la Obi sunt cu radacina. Noi am incercat sa luam anul trecut asa, sa fim si noi ecologisti dar nu ne-a mers, caci radacinile au fost retezate ca sa incapa in glastra. s-a uscat parca mai repede decat daca era retezat. Ne-am zis ca nu mai repetam figura.

Ma intrebase cineva (Ramo parca?)daca nu ingheata fundul lui Sasa pe saniuta. Apai cu pampersoii aia, nu ingheata. Si ditai aina groasa. Doar labele picioarelor erau cam reci :(

Alice, iar m-ai dar pe spate cu vorbaria zanei tale! cum le stia ea pe toate din carte!

Ursa ce tare cum potriveste el animalele si cum si-a luat el jobul in serios

Liana, Teo tot cu painea in mana umbla?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

www.flickr.com/photos/45416274@N06/4199745447/in/photostream/" target="_blank">pt cine isi doreste

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.flickr.com/photos/45416274@N06/4199745447/in/photostream/" target="_blank">pt cine isi doreste

Vlad
Mami de ursulet
bebe

deci cand se schimba in fete :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce tare e Ursuletul cu puzzle-ul si am vazut verisori, o mama!
ia, ca vine omu de la cumparaturi, sunt curioasa daca a luat brad..nu l-am intrebat la tel..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Grozav,Mihnea!!

Sa va spun ultima mea isprava?! Hai nu mai insistati ca v-o spun: in urma cu vreo 15 min.,fi'miu s-a kkcit iar..iritat pi la domnu' cur,zic sa-l spal nitel.Il bag la ligheanul de urgenta si-mi suna digi-ul care si-asa era el dus cu pluta.Raspund,era CTC-ul(a se citi Dan),il flitui si pun telefonul pe chiuvetaAsh..era bine daca era pe chiuveta,mioapa il pusese in wcFata-in veceu!! Si stateam si ma uitam la el,ca proasta,cum sa-l scot,ce sa fac?!Imi desfac tacticoasa o pereche de manusi chirurgicale,mi le pun pe-amandoua pe-o mana si purced..L-am scos,l-am spalat cu apa si sapun() si l-am pus la uscat pe un tricou de-al CTC-istuluiMai are vreo sansa de reanimare?!

Felicitari prietenei,luny!

leano sigur aerisisi bine?!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

avea inainte sa-l sapunesti si sa-l clatesti tu bine...amu, doar taica popa il mai rezolva.

Ca sa nu zici ca ai stat cu mainile'n san si te-ai uitat la el cum isi da sfarsitul ai putea sa-l desfaci bucati bucatele si sa-l lasi la zvantat vreo 2-3 zile...cine stie...poate, poate.
Oricum, decat sa te uiti blocata la el plutitor...sa tragi manusi chirurgicale...sa-l pescuiesti...mai bine trageai apa si-i rezolvai si loc de veci.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput