Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Mi-am schimbat semnatura, desi nici asta nu se potriveste
. SI nu am somn... Ma duc sa-mi verific dintii si apoi ma bag in pat, ca la 6.30 pe cai, iar...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Doamneee, eu nu am somn!!
Am stat sa se incarce pozele, intre timp mi-am facut baie si apoi m-a uitat d-zeu uitandu-ma la poze si filmulete
si invidiind-o pe Nico ca sta la Viena
Eu, cand ma fac mare, ma mut acolo definitiv!!
Mimo, ce mai, sunt data pe spate total! plus atmosfera de Craciun...de vis 
Pentru cafeluta, vieneza, desigur
, cu lichior de portocale si multa frisca
...mmmm, ce ziceti??
POZEEEEEE
Aaa, Nico, eu ii luasem lui Vlad de la H&M o geaca misto, groasa, cu 15 euro, dar din Brugge, si avea si la tine acolo. Si am vazut si o salopeta de fas, dar era mov...in rest, eu nu m-am uitat dupa din astea, ca ai mei au. I-as lua insa lui Vlad un costum de ski...
Maine va arat si cum s-au distrat craciuneii mei impodobind bradul
Ma duc la nani, cu toate ca n-am somn...
Ariel, unde esti?????

Nicoleta spune:
Mda... nici eu nu am somn... am stat in pat o gramada, si nimic!! 
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Super pozele! Si voi se vede ca v-ati simtit bine! Viena este un oras primitor cu turistii, foarte atractiv... Mai greu cand trebuie sa "te integrezi" nestiind limba... Si cand stii ca ai atatea de vazut, dar ca nu se poate cu pici-pitici dupa tine... Dar ne descurcam noi! 
Afara sunt 7!!! grade, bate un vant! S-a topit aproape toata zapada, sper ca dimineata sa nu mai fie nici vantul... Si vreau sa dorm si nu pot! 
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Bubu, la H&M din Donauzentrum nu aveau geci faine. Erau chiar uratele si peste 30 de euro. La C&A aveau cateva modele, dar erau toate mici si singura 92 nu era din fas... As vrea sa ajung maine in alte C&A-uri, ca vazusem mai demult o geaca faina... eu as vrea 2 piese, din fas bun, dar trebuie umblat... Si cu pici muciosi...
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
neatza!
Bubule ce distractie pe voi.. si imi ploua in gura
!!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
zozela spune:
Vine abuuuriiindaaa

!
Am salvat linkul Oanei,pup randunimea si fug!
Aaaa..Mimo-sunt fresh si cu mintea dupa mine
![]()

![]()

Vine Mos Craciiiuuun!!

gecko spune:
'neata
...cafeaua
si ceai si capuccino si bombocino
...si multa voie buna
Eu, intre timp, am terminat de cumparat cadourile (
cam multe tinand cont ca suntem la 17000 km distanta de 99,99% din familie si 100% din prieteni), am facut cumparaturile pentru de-ale gurii (
iar cam mult tinand cont ca nu gatesc nimic specific) , am reusit sa pun si felicitarile la posta (aici intelingenta mea si-a spus cuvantul...formularea clasica a fost "Sfintele Sarbatori sa va aduca/gaseasca etc...."...asa ca daca ajung la Paste sunt inca bine...ca nu am precizat sarbatorile
) si cam atat am facut
. Mai am de facut curat
, de spalat
, de calcat
...de
, de
, de
...dar, cum mai e un ceas de vreme pana ma duc dupa bestii, mai bine nu ma apuc de nimic ca sa nu raman cu treaba neterminata
.
Va pup pe toate si pe toti si va doresc o zi frumoasa...urmata de alte zile frumoase
Olgutzika spune:
Neata!
Deci in ultima poza a Bubulinei sunt eu peste 40 de ani
. Voi fi iesit duminica la o cafea si un Sacher-torte
.
Va pupa mama!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
cami33 spune:
AMR= 1+1/2![]()
bubulina
, ce mistoooo la Vienaaaa
Eu sper sa reusesc sa termin azi cumparaturile
, asta daca vine tatal meu babysitter
. Nici nu vreau sa ma gandesc ce aglomeratie o fi prin magazine
O zi frumoasa va doresc
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)