Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaelagrosan spune:
Am venit si eu acasa din oras, vai ce nebunie, mai ales ca mie nu-mi place aglomeratia in general, apoi acum e
. De nervi era cat pe ce sa ma cert cu sotul ca numai el e de vina ca nu si-a cumparat la timp pantaloni
, dar am renuntat, ca am zis ca nu are rost sa ne suparam acum inainte ce Craciun. Si de ciuda mi-am luat si eu o pereche de pantaloni si una de colanti
. Oricum sunt franta, am umblat prin frig, acum mor de somn, dar nu pot dormi ca-s singura cu Elena.
Dayanara, Ioanaact, Vio mersi de aprecieri. Elena e foarte mandra ca a facut ea singura bradutul, eu am pus instalatia, vreo 4 globuri si margelutele. Nici eu nu ma asteptam la asta. A crescut asa de mult. Imi amintesc cat de mult m-a incurcat anul trecut
.
Honeybaby nici mie nu-mi place frigul, ma bucur foarte tare cand o vad pe Elena ca se bucura de zapada, desi nici ei nu-i place in frig. O las sa se arunce in zapada cu totul, am grija doar sa fie locul safe. Ea spune ca se balaceste
.
Ina sarbatori frumoase si drum bun!
Kossir ma bucur ca ati ajuns sanatosi in Ro, distractie multa la tara ca acolo e cel mai fain.
Oana nu iau Gynipral si sper sa nu ajung sa iau. Trece cu repaus, cel putin pana acum.
Freedelia si eu iti recomand ceaiul ala de la Fares si Galactogil, Garmastan. Eu atat am folosit. Succes la doctor!!
Mihaela
25+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
ami_84 spune:
Ziua buna tuturor! Si o 
Oanka la Avicena ne-am intalnit. Mi-ai zis ca tb sa intri din nou ca nu statea fata sa-i vedeti fatuca. Intradevar e mica lumea...![]()
Honey arati f bine in poze. Si eu desi am luat deja 10 kg, colegele mele de munca chiar azi imi spuneau ca in afara de burta nu mai creste nik!![]()
Diana il rugam pe bebe
sa mai stea in burtica la mama ca-i cald si bine, ca afatra a venit gerul!
Vio intradevar am observat si eu ca de la citrice simt arsurile mai puternice. Mai ales cum mananc in fiecare seara inainte de a ma baga in pat cate cel putin doua portocale...
Apropo de vise... Aseara am visat ca eram in Spania cu sotul meu, pe plaja la picnic si mancam... paella. Si era asa gustoasa!
Dar asta mai mult ca sigur pt ca zilele astea tb sa soseasca de pe acele meleaguri, dar nu fara turon! Realaura 
Cam atat mai intru mai tarziu de acasa ca acum sunt la munca. Tuturor fetelor cate o
si spor la treba ca stiu ca asta e ocupatia tuturor in aceasta perioada, dar cu GRIJA!
Andreea
28+ cu
Irina
honeybaby spune:
Am terminat cu toba si am lasat-o pe mama s-o fiarba ca pute
. Eu stat sa ma odihnesc ca se cam intarise burta dupa inotat prin zapada si stat pe scaun in bucatarie.
Ma bucur sa aud ca Andra e bine
. Nici nu se putea altfel.
Ma bate si pe mine gandul sa trec maine pe la dr sa vad ce-mi mai zice. Desi nu cred ca are ce sa-mi zica, parca nu as sta pana dupa sarbatori.
ROxana- ma bucur ca esti sanatoasa tun
Yaia suna destul de urat ce povestesti tu .
Oana super asa surpriza. La noi se tin lant numai cheltuielile neprevazute
Cred ca zic pas la aspirator ca nu mai ma tine spatele si la cumparaturi diseara.
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
bordeancavio spune:
dayanara, felicitari pt analizele bune!!!
denisa, spor la cumparaturi, la ce agitatie e deja prin oras! ti-a venit masina?
vio asteptand pe bebe
21+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi de la doctor. Cred ca au folosit si urarile de bafta primite de la voi, uite cate o
pentru fiecare.Asa, deci, avem 1400 g,40 cm, totul in parametrii normali, IR-urile super ok. Singura chestiuta, nu vrea bebelina sa ne arate toata fata nicicum...
i-am vazut doar profilul, oricat a insistat docky
...Deocamdata si cu firul de cerclaj stam bine, e tot acolo unde l-a pus,a zis dr. ca e multumit. Suntem happy![]()
,ne-am mai linistit acum.
Gaby Hilla, trimit PM.
Merg sa-mi termin de instalat bradul, am rezolvat cu priza...adica merg sa-mi supraveghez consortul, sa nu faca vre-o nefacuta din exces de zel...![]()
![]()
Revin,
Ramona, 28+
Briana-Maria
dayanara spune:
ioana sanatate multa ai grija la tuse!
ai gresit odiseea iar :))
rebiana ce face luca?
ramy felicitari pt eco si bebe grasuna
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
zau cum reusesc? 
Ioana,
28+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Roxy, unde am postat de data asta? sa-mi recuperez mesaul...![]()
Ioana,
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaa28 Roxy, unde am postat de data asta? sa-mi recuperez mesaul... Ioana, 28+ , si Alexandru ,07.04.2006.noi... Alexandru icoane pe lemn BEBE...in burtica.. |
aici jos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146452

roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
ioanaa28 spune:
Salutare burtici..
Eu sunt terminata cu tusea asta.
in seara asta ma duc pana la medicul de familie ca nu mai pot .Am incercat toate remediile naturiste fara succes, iar disconfortul s-a mutat din gat undeva in piept, si mi-e teama sa nu fie ceva mai grav...Ma doare burtica de la atata tusti..asa ca neaparat un consult, doar sa soseasca sotul acasa.
Roxana, exact asta face si Alex cu globurile Nici nu ma mai obisesc sa le rearanjes. Pupici lui Ivan
, si burticii
, si tie
Denisa, Mihaela, frumoase pozele...ia uite ce inseamana mamici tineresi
pentru Elena
Carmen, bucura-te de toate, dar sa fii atenta ca e tare frig...
![]()
Ina, sa aveti Sarbatori fericite !!! ce frumos ..la munte
Grija de voi si multe poze pt noi !!!
![]()
Delia, bravo..ce frumos sa colindati..imi amintesc de facultate cum umblam si noi de nebuni..faine vremuri..
pup burtica,
si mamica
Oana, tu esti eroina de-a dreptul cum le faci pe toate...dar sa lasi pe toti sa te ajute la cate ceva. Eu nu cred ca as fi in stare de musafuri acum..
Sa ai grija cu gatul ala..sper ca e alarma falsa. Ai vazut ce cadou? Mosul stie cina e cuminte...
Spor la toate
![]()
Diana, am vazut sfaturile date Deliei..Eu la sarcina anterioara nu stiam de asa ceva..doar de ceaiuri. Tu esti o comoara la casa omului. Nu ma chinui sa retin atunci, sigur ne vei aminti daca va fi cazul in perioada respectiva.![]()
Stii cum se spune..visele trec cu noaptea.. Pup mamica model si bebe cuminte..din ce in ce mai mare la mama in bultica
![]()
Gaby, asteptam poze ...si cu mamica si burtica frumoasa
![]()
Vio, sa treaca odata..cred ca te-ai saturat si tu de starea asta..
![]()
Samaria faci cat poti...eventual fa-ti o listuta cu strictul necesar..ai sa vezi ca va fi mai mult decat suficient
nu merita sa fii obosita de sarbatori![]()
Oanca, la fel si tu, ma gandesc ca nu e usor singurica. Nici eu nu ma laud cu prea multa ajutor, exceptandu-l pe Alex
Asa ca iti inchipui. La bucatarie mereu spune ca e bucatarul sef
iti poti imagina ce spor am
O sa vezi pestecativa anisori..doar ca tu o sa ai o fetita harnicuta si cuminte
![]()
Yaya, sper ca a fost doar indigestie...bine ca a trecut..
![]()
Ramy, super vestile..

ami 84, Candy, bine ati venit,

sau mai bine

Poate puneti si niste pozici..![]()
Ioana,
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..