Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetele cucuitelele si pruncii nazdravani din mijlocul troienei de zapada de la Sibiu:)!

venim si noi! l-am impodobit acum o saptamana si tare drag imi e de el, ca e mic si gras! Promit azi sa fac poze:)

Honey am vazut pozele! Grasa ai? Sunci? WHAT?
vezi ca ma frustrez peste masura! Eu si Kossir cred ca mai avem atatea kile:) si delia cred ca zicea ca e in top! vezi ca il superi pe Dzeu zicand ca ai facut sunci! Zau, eu am impresia ca puneti poze de astea sa primiti complimente:)

Am citit ca Andra ar fi in spital! Tin pumnii si rugam pe al de sus sa mai tina bebe la cald ca sa nu fie cu probleme!!!

Roxana cum a fost azi la doctor? Parca te si vad in zapada... ca pisica aia care calca in apa... pashh pashhh...

Oana mai ai treburi nerezolvate pe la munca? Ti-a trecut infectia? Vad ca te lovesti rau de insomnii! Lapte cald cu miere nu merge? te mai scapa si de constipatie! eu vad ca dorm in timpul zilei beton! noaptea ma foiesc invariabil!

Vladi sarbatori fericite si linistite! Gasesti tu o modalitate sa te distrezi altfel decat de obicei! Nu exista sa te plictisesti e Craciun:)

Ina distractie faina si tie si sarbatori fericite!

Kossir sa mananci de toate sa iti pice bine! Ai grija la frig si distractie faina cu Mihai si tot familionul in Romania!

Ioana sa aveti drum bun! Nu mai sunt probleme cu zapada?

Noi am fost vineri intr-o expeditie pana la Bucuresti! Spun expeditie pt ca am fost in masina cu lopata, lanturi,mancare si paturi! Am cumparat patut si haine pt bubu! Va pun poze mai pe seara!
Era oferta faina la Marks Spencer cu 10% reducere!

Nu am luat saltea la bubu! Nu ma pot hotara daca sa iau din aia cu cocos sau cu arcuri! mi sr pare important sa aiba tratare din aia antialergica si antimicrobian! si inclusiv aia cu arcuri are!

trebe sa intru in sedinta:( revin... pupici!

In 11 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Freedelia, roaga-l pe tatal tau sa-ti cumpere ceai de alaptat de la Fares (are 20 plicuri), e f bun si placut la gust. Fa-ti stoc. Apoi Galactogil, Galafor si Nutrinatal. Nu stiu daca iti poti comanda de prin Irlanda sau UK pastile pt. alaptat cu Fenugreek, sunt f f bune si pe mine m-au salvat la Andrei.
Tot pt. urgente, cere-i si 2 cutii de Metoclopramid. Este antiemetic dar are ca efect advers galactoreea . Pt. urgente se poate folosi, o sa-ti spun doza si durata daca ai nevoie (sa speram ca nu).

Apropo de vise...azi-noapte am visat ca am nascut. Era 31 decembrie, ora 00.30...

Spor la treburi!

Diana 32 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oanka, denisa, oana, dayanara, mercic de sfaturi! sper sa treaca mai repede, pana de Craciun adica.

oana, sper sa nu te ia din nou gatul. multa sananate si spor la cumparaturi si pregatiri! infectia a trecut? esti bine acum?

kossir, bine ai venit acasica, mmm... ce frumos trebuie sa fie la tara! mi-ai facut pofta. eu stau cuminte in casa, dar oricum n-am unde sa ma duc la tara la taiat de porc si astea. doar socrii stau la Oltenita la curte, dar in oras, si nu cresc porc.

mihaela, am admirat pozicile cu zapada, foarte frumoase si tu si fata ta e o scumpa!

dayanara, bafta la analize, sunt sigura ca sunt ok, dar macar scapi de o grija, si mai bifezi o etapa care a trecut. si uite asa, o sa treaca 9 luni si gata

delia, ce dragut ca ati fost la colindat! cred ca e foarte frumos!!!

gabyhilda, sa stapaneasca sanatoasa bebelina patutul si hainele! si asteptam poze!!!

denisa, mi-au placut pozele cu bradul si burtica! foarte dragute.

vio asteptand pe bebe 21+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Oana si Diana -- multumesc

Diana, fenugreek cumpar de aici, vreau doar ce este romanesc, ce se recomanda in Romania, ca sa am tot ce se poate, in caz ca am probleme. Si Metoclopramid am, habar nu aveam de efectele lui secundare. Mersi Daca tot stai pana pe 31 Dec, macar mai rezista o zi, sa nasti in 2010 hahaha, ce vise...

Eu maine merg la doctor, sa vedem bulinutza si sa vedem cum se prezinta colul si toate cele. Nu am mai fost de 6 sau 7 saptamani asa ca astept cu nerabdare.

Va pup!

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Delia tu nu ai somn? cat e ceasul la tine?
iti tin pumnii la eco! o sa fie bine! sigur!

Fetelor care mai aveti un bebe, ati avut carusel cu jucarii? de care? cu lampa? cu proioector? il baga in seama bebe?

Pupici

In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gaby -- e abia 8 jumate la noi, nu-i asa tarziu. Noi am avut carusel la John, chiar doua, nu era foarte impresionat, adica se uita dupa jucarle in primele luni, apoi nimic, nu aveai sanse sa il pacalesti sa stea acolo pt carusel. La Jodie nu imi amintesc si pace, cred ca nu am avut, iar acum inca nu am, sa vedem daca o sa cumpar sau nu.

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am venit si eu de la birou. Am avut o surpriza mareee, nici nu ma asteptam sincer.
Am primit bonuri cadou de 4 mil si un cos cu bunatati.
Chiar nu ma asteptam, dar prind foarte bine avand in vedere ca avem musafiri si cheltuieli mari.
Asa ca ma apuc si eu de sarmale, diseara mergem sa facem cumparaturile si maine restul.

Roxana,Gaby am fost la birou sa imi duc medicalele si sa le zic colegilor Sarbatori fericite ca pana la anu' nu-i mai vad.

Rebiana ia ceva preventiv sa nu te a raceala. Un Oscillo ar fi tare bun daca ai.

Denisa lasa modestia, ca tu chiar arati fff bine.

Samaria off ce mult lucrati si voi zilele astea. Nu are nimeni cine sa te ajute cu pregatirile?

Gaby,Vio nu stiu daca mai e infectie. Ar trebui sa repet urocultura sapt viitoare dar nu stiu daca e vreun laborator care lucreaza, asa ca dra a zis sa lasam dupa 1 ianuarie. Nu mai am senzatia de usturile decat atunci cand sare bebe pe vezica, dar eu sper ca am scapat de ea.

Gaby asteptam poze cu noile achizitii.

Diana desi tot ar fi devreme, ai avea cam 33 de sapt si eu zic ca poate veni bebe si de anul nou.

Delia t asteptam cu vesti bune de la eco.

Cu insomniile, am citit si la fetele de la pufuleti ca sunt multe care se lupta cu ele, deci nu prea cred ca au leac. Dar o sa incerc diseara cu laptic si miere.

Ma bag la bucatarie. Pupici la burtici si bebici.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am ajuns si eu de la analize, totul perfect...hemeoglobina a scazut dar e tot ok adica 13, in rest toate bune

gaby exact asa mergeam , ai descris perfect, si in gand injuram toata zapada! sa nu o vad

asteropi i.am spus andrei ca te gandesti la ea dar nu ai cum sa iei legatura

andra va mai sta in spital pana pe 30 sau 31, si spera sa.l tina pe bebe pana la 34 cel putin, asa ca totul e bine si ea foarte linistita si optimista, intreaba de noi toate

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna tuturor!
Eu sunt in urma rau cu cititul, de joi seara nu am mai intrat, vineri am stat numai in pat, am vomat de cate ori m-am ridicat din pat, vomam chiar si apa. Seara am reusit sa mananc 2 felii de paine prajita si sa beau un pahar de Fanta si alea nu au mai iesit pe unde nu trebuie. Nu am avut febra, doar voma, dureri de muschi si durere de cap. Poate a fost o indigestie, poate vreun virsul stomacal luat de la serbare de la Tudor, poate vreo forma atipica de porcina...cine stie? Bine ca a trecut!
Dar de atunci nu am mai apucat sa va citesc, am aproape 2 capitole de recuperat!
Azi am facut si eu testul de sange pentru anticorpi si testul de diabet gestational, sper sa iasa bine.

Sa aveti o dupa-amiaza si o seara placuta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia, sanatate multa si bine ca nu te.ai deshidratat
bafta la analize

ella sa poarte Geo sanatos hainutele noi :)

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput