Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi, cheauni rau!

Groaznica treaba asta cu nesomnul. O sa incerc sa beau seara un lapte caldut, poate poate oi reusi si eu.

Roxana,Ramy bafta la medic.

Ami deci si tu ai avut o intalnire de gradul 0. Ce fain.

Rebiana,Ella multumim de vestile de la Andra.

Ina sarbatori fericite si tie si distractie placuta(dar cu limtite ).

Denisa mai esti de vis mamico. Sper sa mai faca astia concursul pentru gravidute ca sigur ai castiga locul 1.

Delia zi-i tatalui tau sa iti aduca ceaiuri de chimen, anason, pastile Galafor, mai sunt si niste granule, parca Galactogil. Cred ca astea cam sunt.

Delia ce frumos sa mergeti cu colindatul. Ce mai mergeam si eu cand eram copil.Bafta maine la dr.

Anca vrem pozeeee.

Vio apa de mare pentru nasuc, nu Olynt.Sanatate multa.
Si pe mine ma cam incearca iar gatul.

Ate wow ce burticuta frumusica am vazut laga brad.Iti sta ff bine.

Mihaela ai grija de voi. Nu treci pe gynipral?
Fff frumoase pozele din weekend.

Oanka abia asteptam poze cu mami si Maria langa bradut.
Si noi va pupam pe amandoua. Eric deja da din picioare.

Eu de azi incep mancarea pt sarbatori. Imi vin nepoteii miercuri si nu am cand sa mai fac. Fug pana la birou(a se citi tati fuge cu masina si noi cu el ) sa duc medicalele si apoi sa iau carne de sarmale. Azi le pun la fiert. Diseara cat mai tarziu mergem la cumparaturi ca e deschis la Auchan pana la 12 noaptea.
Maine fac salatele si dulciurile si de miercuri e tati acasa si o sa faca el curat. Deci o sa cam lipsesc de pe aici, dar mai bag un ochi intr-o pauza ceva.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata fetele,

Hai repede la cafeluta, eu ma grabesc tare ca azi taiem porcul si suntem la tara, e cu cantec, tuica fiarta si frrrrriggg. Vai ce-mi place. Nu fac eu mare lucru, doar traiesc momentul. rolul meu incepe abia dupa, cu umplutul carnatilor, caltabosilor , apoi prajiturele.

Vreau sa va multumesc pentru toate urarile voastre atat cele de dinainte de plecare, cat si cele de bun venit . Sunteti un grup de mare cinste si nadejde aici .
Nu am reusit sa citesc mare lucru, am vazut doar ca Ramona a avut un eveniment tare nefericit, condoleante Ramona, fii tare si asa cum ziceai chiar tu, viata merge inainte, desi niciodata nu mai e la fel .
Nu stiu exact ce s-a intamplat cu Andra, am inteles doar ca e in spital, pentru tratament de sustinere a sarcinii? Deschidere de col? Orice ar fi, Doamne ajuta Andra, o sa fim alaturi de tine, sper sa termine cu bine, sa ramana bebe in burtica cat mai mult timp, Doamne ajuta!!!!!!

Va las acum, la treburi . O zi buna tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Carmen spor la treburi dar sa ai grija cu frigul.
Mihai ce face? Se bucura de zapada?

Fetele eu am plecat la birou. Revin mai tarziu.Pupicei.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumesc fetelor pt gandurile bune , azi la analize

mihaela asta e activitatea preferata a lui ivan sa dea zapada jos dupa masina :)
ce frumoase pozele si nasterea e foarte frumos redata, asa e obiceiul si aici si se cheama belen

oana ce faci la birou?

denisa ma sunau in caz de diabet grav, dar eu in ziua aia pe langa provocarea la glucoza am facut testul coombs , chiar daca am rh pozitiv , pot dezvolta anticorpi si bebe sa iasa cu anemie, am mai facut si hemograma si urina si etc

denisa tu sunci? :))) tu pe la sfarsitul sarcinii vei fi perfecta la kg, pozele sunt foarte frumoase!

vio multa sanatate, sa.ti treaca repede raceala asta

azi noapte a nins tare de tot, s.a depus peste tot pe afara!
noroc ca pana la spital pot lua o statie metroul, ca pe jos mi.ar fi greu...iar cu masina e inutil sa spun cat fac, chiar daca e la doi pasi, strazile sunt pline de zapada iar aici oamenii nu.s obisnuiti sa conduca asa

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela acum am vazut si bradutul :) foarte frumos de altfel

si noi l.am facut dar nu i.am facut poze pt ca ivan in fiecare zi ia globuri de unde ajunge si le pune pe toate intr.un loc, ciorchine (cuvantul asta exista? asa s.o scrie ?¿ imi suna ciudat... ))

denisa cand am citit cate ai facut pana acum , curat, toba, platit facturi m.am uitat data la care a fost trimis mesajul :)))) nu de alta dar eu abia m.am trezit

ina vacanta placuta si sarbatori fericite

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata! Am o stare de-as dormita non-stop (a se citi zace)... o raceala mi-ar trebui acum si mi-ar pune capac.
Intru cat sa va pupacesc caci am ceva treaba.
Denisa oricat ar fi vrut invidia mea (declarata de-acuma!) sa gaseasca vreo urma de sunca la tine, n-a reusit! Ma duc sa ma uit la mine, in oglinda, ca sa am de ce plange
Mihaela faine pozele!
Revin.. mai tarzior! Pup gasca!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintei Mucenite Iuliana!

Am vazut si eu pozele cu burtica Denisei, intr-adevar arati f bine.

Spor la treaba/ cumparaturi, tuturor!
Vom pleca si noi spre CT, dupa ce se trezeste Ioana.

O zi placuta, si un inceput de saptamana minunat!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Mihaela am vazut si pozele voastre , cu ce activ. ati facut in weekend..f frumoase iar Elena e o scumpa.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumim pt complimente. Va zic eu ca sunt si ceva sunci care nu erau si celulita care era dar nu se vedea, dar am pus si eu pozele care nu scoteau asta in evideata..

Mihaela ce-mi plac copii care se joaca in zapada. Eu urasc frigul, dar ma bucur de bucuria copiilor care se joaca in zapada.
Roxana- din lista aia nu am facut nimic inca. Dacat am spalat vasele, strans pe aici una alta, bagat la spalat si acum ma pregatesc sa ma duc la facturi si farmacie, pe jos cu honey. O sa dureze o ora la mersul meu si la cheful lui honey de mirosit tot.
Dupa aia urmeaza toba, aspirator etc.
Cica azi e masina gata. Sa vad cum il conving pe tata sa se duca s-o ia ca pe mine ma omoara mersul cu tramvaiul. Imi face burta beton

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,burticutze!

Ce imi mai place,se simte aroma sarbatorilor la fiecare mesaj scris,vad ca mai toate aveti bradutul si casa pregatita de sarbatoare,sa dea Dumnezeu sa fie un Craciun linistit si cu sanatate,alaturi de cei dragi!
Raportez ca suntem in general bine,mai un nas infundat,mai o raguseala,m-am saturat sa feresc la zapada si sa car lemne...dar astea sunt nimicuri...Sper sa fim bine si sa avem sarbatori linistite,atat imi doresc...

Invariabil,imi zboara gandul spre Andra,deoarece acum 7 ani,la sarcina cu Sam a trebuit sa lupt cu doctorul,efectiv,sa ma lase acasa de sarbatori...deci stiu cum e,sa te ajute Dumnezeu,draga mea sa fie totul bine!

Dayanara:multumesc de ,te pup si eu cu drag!Imi place ca tu ai deja un obiectiv clar cu blugii aia!

Candy,Ami:bine ati venit!Sarcini si nasteri usoare si la termen,multa sanatate va doresc!

Miria:din cele scrise e clar ca esti super-implicata si stresata de toate,lasa harnicia exagerata,mai tii minte cand te plangeai ca o sa ai multe de facut de sarbatori si iti ziceam ca le vei face?Vezi,esti exact acolo unde ti-ai propus,acum scoate-te repede din ideile ciudate,esti ok la toate capitolele!Te pup!

Freedelia:voi sunteti ajutoarele mosului,asa-i?Va pup cu drag,sa se bucure cei mici de jucarii si voi,de bucuria lor!

Alina:va pup!Asa de dragi imi sunteti,sunteti asa de frumoase,amandoua cu Ioana(si cu burtica!),pisoiul e un scump,omul de zapada va fi imbunatatit ulterior,banuiesc...

Ellanik:,termina cu agitatia exagerata,ai grija de tine si de burticutza!

Denisa:mamica cu burtica si tot asa de sexoasa ca inainte(vorba Ellei,mi se ingalbeneste de invidie burta mea!)Mortal filmuletul cu cainele si bebe!

Vladi:daca nu mai intri,profit de scurtul timp ramas sa iti doresc sarbatori fericite si linistite,cu multa sanatate si bucurie,alaturi de cei dragi!

Kossir:wow,ce emotii am avut pt. voi,cand vedeam ce haos e pe aeroporturi si pe drumuri!Slava Domnului ca sunteti acasa si sunteti bine,bucura-te de sarbatori,pupa-l pe Mihai, care e un scump si un copil deosebit,si cand mananci ceva bun,gandeste-te si la noi!

Ami:chiar,vezi ce mica e lumea?

Ina:caprioara draga,va doresc distractie placuta la munte,sa nu zburzi prea mult,ca-l zdruncini pe bebe,sarbatori fericite cu liniste si sanatate,alaturi de cei dragi!

Delia:wow,ce fain ,ai fost la colindat!!!Sa iti treaca carcelul,ai grija de tine!

Castelana:

Oana:nu te surmena cu muncile,sa te poti bucura si tu si burtica ta de sarbatori,nu sa pici lata de oboseala!

Anca:nu stiu de ce nu pot sa vad pozele puse de tine

Fatelor,va doresc spor la pregatirile de Craciun,eu o sa mai fiu la lucru si azi si maine si miercuri-au innebunit sefii astia-,asa ca va invidiez ca puteti face cate una-alta linistite,habar nu am cand si cum si ce o sa pregatesc pentru Craciunul asta,in fine,lasa sa fim sanatosi ca apoi restul le rezolvam!

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput