Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Buna fetelor! Mai apar si eu in peisaj.

Deja mi s-a resetat calculatorul de 4 sau 5 ori, e a patra oara cand incep sa scriu acest mesaj.

Si netul a mers destul de greu, insa aseara am reusit sa mai completez niste date si nume de bebei in prima pagina. Asadar va rog sa mai aruncati un ochi si pe acolo, iar daca sunt greseli sa le semnalati. Ate mersi ca ai mai completat si tu zilele trecute.

Noi nu am facut pregatiri de Craciun pentru ca ne pregatim sa fim musafiri. Vom merge la parinti, socri, bunici, nasi, prieteni si abia astept sa vad ce pregatiri au facut ei.

Totusi m-am bagat din nou putin la croitorie si i-am facut nepotelului meu o pijamaluta pe care i-o voi da cadou de Craciun. Am pus poza daca vreti sa o vedeti aici.

Ieri mi-am facut nervi pt ca pe tabelul de la asociatie mi-a aparut de plata la incalzire 100 lei pe noiembrie cand eu nici nu am dat drumul la repartitoare. Explicatia firmei cu repartitoarele a fost ca se plateste caldura care a circulat prin tevi!!! Interesant e ca o platesc doar cele 3 apartamente de pe scara care nu au centrala, de parca pe la ceilalti nu ar mai fi tevile! Dar nu asta e problema, pt ca nu ar fi corect sa plateasca nici ei, ca de asta s-au debransat, iar eu tot de asta nu am dat drumul la caldura, ca sa nu am de plata! De asta sunt puse nenorocitele de repartitoare, ca sa platesti cat consumi, la fel si apometrele sau contorul de energie electrica. Dar si cu apometrele am avut de plata in plus niste pierderi cica, diferenta intre citirile din apartament si apometrul de pe scara, pierdere care iarasi s-a impartit la cele 3 apartamente care beneficiau de apa calda. Imi pare rau ca atunci nu am facut reclamatie la OPC, dar acum fac, pt ca e hotie pe fata!!! Si nici nu mai dau drumul la calorifere, voi incalzi cu radiatorul si platesc 100 lei la curent, dar macar stiu ca am incalzit cand am vrut.
Gata, mi-am spus oful, in caz ca va plictiseati si nu aveati ce citi de pe forum. (PS: stau in chirie, asa ca nu ma pot debransa ca vreau eu.)

In final, in caz ca nu reusesc sa mai intru, vreau sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU BEBEI SANATOSI!!!
Va pup pe toate.

23+ cu Matei
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata si de la mine!

Multumesc fetelor, celor care ati vazut rochitele, pantofiorii si dresurile Ioanei, si pt aprecieri!

honeybaby iti spun cum am procedat anul trecut avand-o pe Ioana mica (11 luni), am lasat-o in patut (tarc) pt ca deja se obisnuise, de la 8 luni sa stea si singura mai mult 1h , ..iar ea se juca pana cand o lua somnul si adormea..mai mergeam din cand in cand la ea..
Anul trecut de Pasti, am procedat altfel, fiind m micuta (3-4 luni), am luat-o cu mine in bucatarie, am pus-o in carut, iar ea ma privea cum faceam treaba, vb cu ea..si la un moment dat cand m-am uitat la ea, ea adormise..
Chiar si anul asta (adica azi) am luat-o pe Ioana cu mine in bucatarie, am pus-o la scaunul cu masuta si ii explicam ce fac (am pus sa creasca aluatul pt paine, fiert cartofi, morcovi +oul si carnita pt salata beouf)..as fi lasat-o sa umble prin toata casa..dar avand soba in hol, se duce si scoate cenusa din ea (credeam ca a inteles ca nu e voie, dar ea tot se duce ).
Am reusit sa termin de spalat o masina + papusa 'Ingeras' a Ioanei..acum 30' am pus-o sa doarma, dar nu stiu daca doarme, cu zgomotul care il fac cei cu termopanul (cu toate ca nu se aude nimic din camera ei)..au venit in sfarsit sa puna un geam si o usa la baie iar la bucatarie un geam, sa speram ca in 30 ' va termina.

Eu astept sa fiarba legumele si carnea, apoi ma bag la tocat + maioneza si ornatul salatei, si pus painea in cuptor si cam atat pt ziua de azi..
Maine voi face sarmalele si friptura.
Restul: toba, carnatii, caltabos, lebar..le-am cumparat, aa carnatii doar sa-i prajim.

Va doresc sa aveti spor la treaba si sa va odihniti din cand in cand!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Clar azi e toata lumea in priza.
Lindal frumoasa pijamaua iar nu esti talentata.
Ate - sarbatori fericite in caz ca nu te mai prind pe aici
Roxana la cat sunt eu de organizata ( a se citi dezorganizata) nu o sa mai fac nimic dupa ce vine bebeluna.
Alina clar Ioana e un copilas cuminte.
Mai am speranta atunci. Desi cred ca in primele saptamani si honey o sa ramana nemancata.

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Gata, au plecat cei cu termopanul dar geamul de la bucatarie nu l-au adus .

Denisa da, e cumintica Ioana! Tu o mai ai si pe Honey..Sper sa fie si Maya un copil cuminte si sigur te vei descurca.

Irina, LindaL multumim! Sa aveti si voi un Craciun minunat alaturi de cei dragi si sa fiti vesele de Craciun!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

linda frumoasa pijamaua, cred ca vei face o gramada de hainute interesante pt bebe

ioana depinde de copil , ce sa mai, ivan acum se joaca singur sau cu ta.su pe mine nu prea ma ia la joaca, dar cand era mic , il puneam si eu in carucior si cand ma vedea ca ma asez pe canapea sa.mi beau cafeaua incepea sa urle :))) asa ca mult timp si cafeaua am baut.o cu el in brate,dar imi placea ca.l tineam in brate si mergeam cu el prin casa si in timpul asta ii vorbeam si.i aratam ce fac , mi.e tare dor sa.l mai tin asa
apoi cu timpul a inceput si el sa mai stea cu mine in bucatarie, sau depinde unde aveam treaba

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

LindaL frumoasa pijamaluta!
Nici noi nu vom sta a 2 - 3 a zi de Craciun, acasa..dar tot fac mancare si le voi duce parintilor/socriilor..asa stiu ca se procedeaza + alte dulciuri..

Am plecat sa vad daca s-au fiert legumele si sa strang mizeria facuta de cei cu termopanul.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Roxana la anul si Ioana se va juca singura..ca va avea 3 ani..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

mai ce fete harnicute pe aici!!!
Deja simt miros de sarmalute...salate boeuf si alte minunatii!!
alina sa ai spor la treaba!!!
Ce cuminte e ioana din ce spui tu. Peste cativa ani o sa ai un ajutor de nadejde in bucatarie
lindal foarte frumoasa pijamaluta!! Sa o poarte cu placere !!

Eu bantui pe net..ca nu mai am chef de nimic azi..e o atmosfera de sarbatoare prin toate birourile..toata lumea fuge la cumparaturi pe ultima suta de metri. Diseara ma incumet si eu sa iau una alta sa duc acasa.

asteptam un 28+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Multumesc tuturor pt aprecieri!
Noi plecam cu totul din Iasi, asa ca mergem numai cu cadouri, nu si cu mancare.

23+ cu Matei
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

eu sunt la munca, plictiseala mare dar ce sa facem, nu mai am concediu si trebuie sa vin si maine. ne-am hotarat sa recoltam celule stem si am contactat firma sa ne trimita contractul. Moasa de la spital ne-a spus sa avem lucrurile pregatite din saptamana 33 ca sa nu mai agit atunci pe ultima suta de metri.

Pentru fetele care nasc la filantropia am gasit la ei pe site informatii privind bagajul pentru spital (mama si bebelus):
http://www.spit alulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html

29+

Mergi la inceput