Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana stiu ca sunt prob mici dar ma deprima la maxim . Ma gandesc ca o sa se fac mucegai de la apa si asta e camera bebelunei.
Plus ca eu nu mai muncesc iar pomii din curte nu vor nici de ai naibii sa faca si ei bani.

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

in sfarsit am reusit sa citesc tot ca am cam ramas in urma.
DANAYARA mersi mult ca i-ai transmis Andrei mesajul meu.pup si .

GABY foarte frumoase hainutele,superbe.si carutul mi-a placut mult. ah maine ar trebui sa ajunga si al nostru ,abia astept.

IOANAA28 insanatosire grabnica.

RAMY felicitari pt bebelina grasunica.ma bucur tare .peste o saptamana avem si noi programare la eco si abia astept sa vad cat a mai crescut,cat cantareste

REBIANA 27 felicitari si pt voi pt vestile grozave de la eco si insanatosire grabnica si tie.

ANDIRA off imi pare rau ca aud iar de branula :(

OANAIACOVITA dupa sarmalele cu care te-ai laudat nu-mi trimiti si mie prin posta o portie?suport eu toate cheltuielile ca mie nu-mi ies . am zis ca o sa incerc totusi sa fac o salata bouef cu maioneza din ou fiert.sa vedem cum o sa iasa asta. e prima oara cand fac asa maioneza pupici

SENSIBILA SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI SI IMPLINIRI ITI DORESC SI TIE.

AAA de 3 zile trebuia sa schimb semnatura . am mai crescut o saptamana
Va pupic pe toate si scuze daca am omis pe careva.

27+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am zis de semnaturica si tot am uitat

28+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Buna seara burticute!Intru sa raportez : azi am intrat in sapt 28 si bebe e grasunel are 1200g .Dragul de el nu vroia sa stea la poza ne scotea limba si apoi se baga cu capu in placenta si cu gura deschisa intr-una manca sau canta cine stie ce facea el acolo da avea activitate nu gluma.Totul mi s-a spus ca este f bine. cat despre colindat ce pot spune e si distractie si oboseala ,dar.. in 6 zile am facut aproape salariul meu pe 2 luni, punem bani pt nastere. Va pe toate.

Delia13 28+ David Andrei

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru si eu pe fuga ca sunt franta. Nu am reusit sa fac ce mi-am propus pentru ca efectiv nu pot daca dupa 1 ora-2 nu stau in pat un pic. Asa ca am inceput mai multe, dar am terminat doar dulciurile. Pentru cine vrea sa vada, am pus poze la semnatura.

Denisa,Delia felicitari pentru vestile bune de la eco.

Denisa cate gr avea bebeluna? Nu te mai stresa, asa si eu am probleme mari cu umezeala si cel mai tare in dormitor unde va sta si bebe si desi is izolati toti peretii imi curge apa din geamuri si cu tot cu dezumidificator e umed aerul. Sper ca pana vine bebe sa mai rezolvam.

Rebiana sanatate multa. Sigur trece pana la Craciun.
Tinem pumii sa vii cu vesti bune maine de la eco si cu o bebelina grasuna.

Sensibila drum bun si SARBATORI FERICITE!

Andira multa multa sanatate printeselor!

Alina2 pentru mine sarmalele sunt una din cele mai usoare mancaruri si cu placere o fac. Iti trimis si prin posta daca vrei.

La multi ani,LARA! Multa sanatate o nastere usoara, si un bebe sanatos!

Eu va zic noapte buna ca sunt franta. Pupici multi.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Cenia si eu merg la dr Ciupilan si mi se pare ok, insa acum este f aglomerata si uneori ma intreb daca mai are rabdare sa trateze, sa urmareasca sau sa asculte toate pacientele la fel...

Rebianasa treaca raceala si bafta maine la doctor sa vii cu vesti bune.

Freedelia felicitari pentru rezultatele bune de la control.

Sensibila sarbatori fericite in Bucovina. E o zona care ne e f draga si noua.

Andira imi pare rau pt ca ambele fetite sunt bolnave. Sa dea Doamne-Doamne sa se insanatoseasca repede!

Delia13 felicitari pt bebe grasunel. Si bebe al nostru saptamana trecuta avea 1100 g.

Oana felicitari pt sarmalutele gustoase! Iar despre dulcegarii nu pot sa zic decat FELICITARI! Arata extrardinar! Vreau si eu...

Lara la multi ani!

Castelana, Eleanik unde sunteti fetele?

O seara buna tuturor in continuare!

Andreea 28+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Lara - La Multi Ani, sa fii fericita!

Dayanara - multumesc!

Honey - multumesc ! Nati sper sa nu faca tot 7 zile, dr a spus 4, si apoi incercam cu antibiotic sirop. Vedem maine, mergem din nou sa o asculte.
Din fericire, azi n-a mai facut temperatura si nici n-a mai varsat.

Te inteleg perfect cu zapada asta. Azi ma gandeam si eu cat de prost ne-a prins, exact cand aveam mai mare nevoie de masina, pentru deplasarile zilnice la spital. Noi n-am pus cauciucuri de iarna la masina, asa ca de cand a dat zapada sta cuminte in spatele blocului. Circulam doar cu masina de servici a sotului, care e dotata.
In schimb, pentru intoarcerile de la spital am luat taxiul, pt n-am mai vrut sa expun copiii in inghesuiala, ar fi trebuit sa schimbam vreo 2 tramvaie, si-n plus mi-e foarte greu asa.
Si-am cheltuit o gramada de bani pe medicamente, bani la dr si asistente, plus transportul.
Iar cu peretele, imi pare rau...

Asteropi, Oana, Andreea - multumesc frumos!

Andreea, Delia - felicitari pentru grasunei!

Hai sa va spun ce-a scos Nati din ea mai devreme : le aratam pe o carte cu autocolante animalele pe care sa le lipim, si dupa ce le lipeam le puneam sa repete ca sa si stie ce sunt, nu numai denumirile generice de maimuta, peste, floare (castor, stiuca, urangutan, gorila etc).
Evident, nu le vor tine minte, dar macar incercam incetul cu incetul .

Si eram la pesti, si le spun "uite crap, stiuca, somn, nisetru, peste vela".
O intreb apoi pe Nati, eu aratand spre somn: "deci cum il cheama pe mustaciosul asta?" La care Nati victorioasa striga "dormitor!!!!"

Facuse si ea o legatura, intre somn si dormitor, si copilul mi-a aratat ca a tinut minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andira Ce rau imi pare ca si Nati are branula!Sper sa reziste si sa treaca cu bine peste perioada asta! Sanatate multa si Irinei.. si tie rabdare sa faci fata tuturor greutatilor!
Asteropipan maine merg la eco.. si sper sa te auda Dumnezeu si sa vin cu vesti grozave!
Denisa, Oana, Andreea
Alesicoo, sigur ca te tinem minte! Sarbatori fericite si tie, bebe sanatos!
Sensibila multam' de urari.. le intoarcem! Sa aveti sejur minunat!
Delia13 felicitari pentru grasunel!!
Oana mi-e gandul numai la tortul tau diplomat si la cornete!! Abia mi-am luat ochii de la ele... dar m-am gandit, maine -in drum spre Bucuresti- trec pe la Cluj
Denisa nu fi supi! Bine ca e bebelina in grafic si ca dr te-a asigurat ca e ok... peretele se usuca si cum da putin caldura chemati pe cineva sa se ocupe de acoperis!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, va dau si eu Buna Seara!
Sotul a monopolizat calculatorul de cand e in concediu..se joaca intr-una ca un copil.
Nu stiu cum am reusit acum sa-l conving sa spele niste vase, asa ca m-am strecurat pe forum.
Eu sunt ok, dar ma simt f greoaie, picioarele ca niste butuci...si nu cred ca e retentie de lichide ci de grasime.
Pe 26 as vrea sa pecam intai la ai mei 4 zile la Gl si apoi de revelion in jud Buzau.
Oare ma aventurez prea tare?
Va pup!

26+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- nu am facut eco. Am fost doar sa vb despre morfo facuta la Albu pe 14. La greutatea de acum o sapt de la morfo se referea ca e normala.
Tortul arata super bine. Desi nu sunt fan dulciuri cred ca o sa fac si eu niste negrese pt invitati. Asta daca ma lasa burta ca vad ca am prog zilnic de contractii seara
Rebiana- Peretele e de rigips si se vede urat daca se uda, se increteste, plus ca se uda si vata minerala din spatele lui si nu stiu in cat timp se mai usuca.Iar pana la primavara mai e o gramada si astia anunta iar ninsori dupa craciun. Dar ce pot sa fac..

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput