Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

oana frumos emoticonul ales de tine, mie mi se potriveste asta

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

eu nu le-am vazut pe-astea noi pana acum... si mie mi se potriveste asta!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Yaia am citit si eu din urma, sanatate multa!

Multumesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
raportez una bucata sot racit cobza si eu cu ceva "piuneze" in gat (ca la cat ma ustura nu stiu ce poate fi). Ma bucur ca au iesit f bune analizele la tine!
Yaia multa sanatate; bine ca acum ti-ai mai revenit!

Saru-mana! Si sanatate si voua...asta lipsea in prag de distractie de sarbatori!

Seara ma simt mai aiurea (dureri difuze de cap si stare de nestare) dar ziua imi fac de treaba. Trece pan' de Craciun.. it must!!
Maine voi fi prin Bucursti, all day long, asadar va voi citi pe seara si tot atunci voi da raportul: cum sunt Ir-urile, bebelina, una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Sunt o gospodina desavarsita...am reusit si azi sa ard mancarea(am ars-o si ieri)...asa ca o luam de la capat.Norocul meu e ca mai am carne in frigider si nu tre sa ma duc la cumparaturi...

27+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Trece pan' de Craciun.. it must!!
Maine voi fi prin Bucursti, all day long, asadar va voi citi pe seara si tot atunci voi da raportul: cum sunt Ir-urile, bebelina, una alta.

That's the spirit!
Tin pumnii sa iasa toate bine! Si grija sa nu te epuizezi maine.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutare la toata lumea!

V-am citit mesajele si gandurile,sper ca sa avem numai vesti bune de sarbatori!

Ioana:,sigur asa o sa fac!Multa sanatate si ai grija de tine!

Ramy:ai vesti minunate!

Oana:,multumesc de atentie!A stiut mosu' ca ai fost asa de cuminte,de aia ai primit cadou!Auzi,deja-s gata sarmalele?!

Rebiana:pentru gat am folosit in timpul sarcinii cu rezultate foarte bune:septogal cu lactoferina,decasept cu propolis,merg si pentru ceilalti,incearca! Sa vii cu vesti bune!!!

Bluekidoo:fa totul cu calm,nu te panica,se rezolva pana la urma toate!

Cenia:

Freedelia: si ma bucur de vestile bune!

Anca:

Gabi:ce sa te faci cu poftele nou-aparute?Sa ti le faci!

Fetelor,am vazut si eu noile emoticonuri,si mie mi se potriveste f bine asta......
Si cand vad cum trebuie sa stau efectiv degeaba la servici si acasa as avea atatea de facut...
Va pup cu mult drag pe toate,inchei aici,ies inainte sa va molipsesc cu starea mea de nemultumire,aveti grija de voi,multa sanatate va doresc si nu uitati ca de fapt Craciunul nu e doar pregatiri cu mancare si curatenie,e ceva spiritual si trebuie si o stare sufleteasca la inaltimea sarbatorii...

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

samaria ai mare dreptate in privinta Craciunului!
Anul asta eu nu am tinut postul, zapada de saptamana trecuta m-a tinut in casa si nu am ajuns sa ma spovedesc. Mi-am dorit mult dar ce sa fac, s-a circulat atat de greu prin oras si eu trebuia sa il strabat de la un capat la celalalt ca sa ajung la biserica.

si eu pierd timpul pe la munca, nu am nici un chef, foarte multi colegi sunt deja in concediu si e mare plictiseala!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana bafta multa la medic! poate gasesti ceva frumos prin bucuresti pt eva si luca

despre cosmetice eu la inceput n.am de gand sa.l sterg la fund decat cu apa si ceva sapun neutru , fara servetele - le tin doar pt cand suntem plecati de acasa, apoi cand mai creste o sa le folosesc, crema cat mai putina

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

La multi si fericiti ani,Lara!Sa dea Dumnezeu sa ai parte de sanatate,noroc,bucurie,impreuna cu cei pe care-i iubesti!

Greenfrog:nici eu nu am mers sa ma spovedesc,iar despre postit,nici vorba... Din pacate...

Maria 27+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Yaia, Rox, Samaria
Roxi nu cred sa ma avant prin magazine pentru copii maine (din nefericire :( ...). Un motiv ar fi ca nu cunosc zona in care vom merge si al doilea ca soata mea uraste sa faca cumparaturi. Ne vom opri la vreun supermarket sa cumparam cele de trebuinta pentru masa de Craciun.

Mergi la inceput