Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
briza_marii spune:
Neata asa mai tarziu si de la mine. Azi la mine e zi de spalat lenjerie si perdele, ca acus vine Craciunu si eu tot nu sunt gata
. De maine ma "mut" la mama la bucatareala: sarmale, toba..alea alea.
Oana ce harnicuta esti..auzi..are deja sarmalele gata...
Bluekidoo woaw ce de musafiri se anunta!! Mai, dar ei nu stiu ca tu esti burtica si ca ti-e greu sa pregatesti casa si masa singurica.Ai grija sa nu te obosesti prea tare..
Cenia si eu imi fac culculs, eu am niste perne de alea lungi asa ca un sul - eu le zic "salamurile mele" - si imi pun una in stanga una in dreapta ca sa imi sprijin burtica indiferent pe ce parte ma asez.
Freedelia scuze ca
dar auzi..sa te stie dr ca tu esti ala care a lesinat cand a nascut nevasta. Asa sunt de curioasa cum o sa fie si la noi, ca tare am impresia ca si al meu e tot asa " fire tare" la faze de astea
. Oricum, ce spui tu acolo de noul spital, pentru noi e deja SF. Ce bine de tine ca aveti asa ceva!
Gaby eu am facut cura de oua de prepelita cu rezultate f bune (faceam caderi de calciu), dar ideea e sa le consumi crude!! Cum am spus, tare bine mi-au facut, dar erau f greu de inghitit (le amestecam cu lapte)
Eeee ma duc sa imi fac curat in dulapul de pe balcon...si am asa un chef de asta...
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
23+
Eric Mihai
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaa28 Yaya, sper ca a fost doar indigestie...bine ca a trecut.. ![]() |

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanaiacovita spune:
Neata burticutelor!
Am venit si eu sa fac prezenta sa nu ma uitati
si ma intorc la ale mele.
Nu prea am chef, dar ma bucur ca azi noapte am dormit mai bine. Am ajuns tarziu acasa, pe la 10.30 si pana am adormit era aproape 12, dar pana la 4 am dormit dusa si atunci m-am trezit sa merg la baie si nu prea m-a mai luat somnul decat de la 5 la 6. Dar tot a fost bine
Am citit ce ati scris, dar nu prea am retinut multe asa ca dau pupici in grup.

Aaa, Rebiana te astept cu drag la sarmale. Si ai avut dreptate, aseara cand am intrat in casa de la cumparaturi mirosea tare tare bine. Si ce daca era 11 noaptea, am mai bagat 3 cu smantana.![]()
Aaa, eu le fac foarte mici , cum se fac in Moldova, deci 3 nu erau tare multe.![]()
Pupici la toate fetele.
P.S. si pentru ca avem emoticoane noi, am facut modificari la semnatura.![]()
Oana
30+
Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bluekidoo spune:
Ba stiu briza marii dar stii cum e, daca nu esti tu in situatia asta nu stii cum e, plus ca socramiu i-a invitat si nu prea le-a dat de ales.. el saracu nu vrea decat sa aiba casa plina de sarbatori si nici nu stie cum e sa fi gravida si sa faci totul singura... da trecem si peste asta... daca totul iese bine la final sunt multumita si eu...
sa nu mai spun ca ieri imi povestea cineva ca tocmai i-a nascut fica iar in ziua in care a venit din maternitate au inceput sa apara musafiri care vroiau sa vada copilul.. doar ca au uitat sa mai si plece
au stat pe capul lor pana la 1 noapte
.. asa ca se poate si mai rau, sunt si oameni care nu gandesc de loc 
freedelia dragut sotul tau cu lesinul
al meu pana acum insista sa asiste si el la nastere, acum mi-a spus ca el nu vrea sa vada fata singur prima data ca ii e teama ca lesina cand o vede asa mica
L-am intrebat cum ar rezista langa mine cand nasc daca el lesina daca o vede singur... a zis ca atunci as fi eu langa el si ar avea curaj 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
dayanara spune:
freedelia felicitari pt rezultatele la control! nu te.a tentat deloc sa intrebi ce e?:)
denisa , oana ce ati cumparat frumos aseara pt bebelusi?:)
cenia si eu am folosit salopete care se deschid de sus pana jos, cel mai mult, daca e sa mai iau cate ceva din alea voi lua, foarte usor de folosit , de schimbat....
rebiana sanatate multa ! bine ca luca nu a zacut deloc
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ramy mi.au iesit bine analizele, merci de intrebare 
acum ecografie pe 19 ianuarie , si in februarie alte analize si eco, ultimele, si ieri mi.au dat si programare la discutia cu anestezistul unde ne prezinta teoretic anestezia epidurala in toate variantele ei si ne pune un film , apoi ne raspunde la intrebari....dar cred ca sar peste ca am fost deja la asa ceva cand eram gravida cu ivan, sa vad ce chef o sa am
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bluekidoo spune:
ah si am uitat sa va intreb... de fapt pe fetele care se afla la a 2, a 3-a sarcina.. din ce va amintiti, comportamentul copilului din timpul sarcinii se "mosteneste" si dupa ce se naste? sa fiu mai explicita: fimea toata ziua doarme, misca din cand in cand, dar de la 12 noaptea pana la 9 dimineata nu are stare, iar intre 3-4 dimineata este apogeul.. imi da niste lovituri de zici ca iese prin piele
... asa o sa faca si dupa ce se naste? ziua doarme si noaptea danseaza? (nu ca nu ar avea cu cine semana
)
a.. si am mai observat ceva.. ziua cat doarme ea nu imi este foame de loc.. mananc putin sa nu zic ca nu am mancat, dar in clipa in care se trezeste imi e o foame crunta din ora in ora.. adica foame cu ghioraituri de stomac iar daca nu mananc apar crampe si stari de rau.. pot spune ca noaptea mi-o petrec mancand.. si mananc consistent.. alaltaseara de exemplu am mancat o farfurie mare de sarmale, la 1,5 ore una mare de cartofi fierti iar la vreo 2 ore iar sarmale.. m-am chinuit sa adorm ca sa nu mai mananc dar dimineata m-am trezit cu gandul la mancare
.. ieri ammancat pe zi, seara am mancat o farfurie de supa si una de mazare, la 12 ammancat o farfurie de cartofi fierti, la 1 paine goala, la 3 imi venea sa plang de foame asa ca am mancat o farfurie de mazare cu un sfert de paine iar la 4 imi era foame dar n-am mai mancat ca trebuia sa fac analize dimineata.. dupa analize abia asteptam sa ajung acasa sa mananc ca aveam crampe de foame.. bine ca eu mai am o nedumerire: de ce nu ma ingras daca mananc atat?? m-am ingrasat 6 kg toata sarcina dar nu se vad de loc... toata lumea ma intreaba daca sunt la cura de slabire si nu ma cred cand le spun cat mananc.. si nici fata nu este foarte mare sa zic ca macar se pune la ea... pe 30 noiembrie era cu o saptamana mai micuta ca si greutate (649g la 25 saptamani), ca sa nu mai spun ca si burta e micuta... unde so duce toata mancarea aia?
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
dayanara spune:
bluekido, la ivan n.a avut nici.o legatura comportamentul din timpul sarcinii cu cel de dupa...plus ca la prima sarcina m.am indopat de ness (2 pe zi) si cola fara cofeina si e foarte linistit , deloc agitat
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ramy77 spune:
Buna fetele si de la mine,
Vad ca sunteti care de care mai ocupate si bagate in curatenie si gatit, ma faceti sa va invidiez, eu stau doar si ma uit la altii cum fac. Nu zic ca e foarte rau asa, dar na, cand faci tu cu manuta ta e una, cand face altcineva e alta
, ca sa nu mai zic ca mi-au trebuit 2 ore sa-mi fac consortul sa inteleaga ce si de care si de unde sa faca cumparaturi,
si parca vad ca mai urmeaza gramada de telefoane pt lamuriri... Ce sa fac, asta e, trece cumva si asta.
Gaby si eu stiam de oua de prepelita ca sunt f.bune pentru organism, dar tot cure cu oua crude...dar cine stie poate sunt ok si pregatite, decat deloc...
Aaa si tu te gandesti la mancare? eu caut de zor retete de tot felul, de parca eu m-as apuca de bucatarit nu mama, dar asa simt si eu ca fac ceva
.
Dayanara, ma bucur ca esti ok. Am dus si eu ultimele rezultate la dr.ieri, a zis ca sunt ok, desi erau unele valori diferite de etalon...nu erau mari diferentele, dar erau. Dar dr a zis ca e ok, asa ca...el stie mai bine.
Bluekidoo, patesc si eu la fel, dimineata cand se trezeste bebelina ma ia o foame de mi se face rau, trebuie sa mananc urgent ceva ca de nu...e jale.![]()
Spor la treburi va doresc si aveti grija sa nu va suprasolicitati,bebeii sunt mai importanti decat curatenia, mancarea,musafirii etc...Asa-mi zice maica-mea ca sa ma consoleze ca eu nu am voie sa fac mare lucru...
Va
pe toate, pe mai tarziu
Ramona, 28+
Briana-Maria
dayanara spune:
oana frumos emoticonul ales de tine, mie mi se potriveste asta 
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE