Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
freedelia spune:
Mda, am jucat juma de ora si s-au razgandit, vor sa iasa afara. Acum se imbraca si ii scoate un pic femeia -- foarte bine, ca e soare si frumos, sa isi consume un pic energia.
Rebiana -- sanatate, nasol cu racelile astea...
Ioana -- sanatate si tie, noi suntem bine, slava Domnului ca tare nasol a mai fost! Si socrul meu e mai bine, dintr-o data, iercurea trecuta, a inceput sa isi revina si face progrese de la zi la zi, e constient, vorbeste (mai greu, dar vorbeste), isi misca din ce in ce mai mult partea dreapta. Ii asteapta cu nerabdare pe fii-su si nepota-su.
Noi in continuare nu vrem sa stim ce e bebe -- chiar mi-era frica sa nu imi spuna cumva, le-am zis de nu stiu cate ori sa nu cumva sa imi spuna. Si nu mi-au spus... Acum, am rezistat 7 luni, mai rezistam inca 2, nu???
Gaby -- da, am schimbat medicul. Asta e dr cu care am nascut data trecuta, numai ca intre timp spitalul ala a ajuns cam in ruina si cand l-am vazut, am zis ca nu nasc acolo. Asa ca m-am dus la alt spital, tot entru straini, dar nu imi placea atmosfera de acolo asa mult si nici dupa doctorita nu ma innebuneam. Acum vreo luna mi-a zis cineva ca spitalul ala unde am nascut data trecuta a deschis o sucursala (nu stiu daca asta e cuvantul potrivit) noua. SI am mers sa vedem si este super, ca un hotel de 5 stele, iar doctorul cu care am nascut-o pe Jodie merge si aici, asa ca ne-am hotarat instantaneu sa ne transferam aici. Azi am avut prima programare si a fost exact cum ma asteptam, doctorul nemaipomenit, profesionist pana in maduva oaselor, cu o atitudine foarte incurajatoare, atent la detalii, toata lumea zambitoare si vesela -- ma simt de milioane, abia astept sa nasc :)
Ma duc sa pun un film pana vin inapoi piticii de afara.
Pupici!
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
miria_cristina spune:
Buna dimineata, fetele!
Am dormit destul de bine, iar acuma o pregatesc pe piciulina sa manance ca s-o luam cu noi pe unde trebuie sa ajungem.
Am avut niste zile in care, desi seara, oricat de obosita eram, intram sa vad ce ati scris, am bananait prin magazine si am rezolvat din treburi. Asa ca, acuma am mai ramas cu cumparaturile usoare pe care le iau de jos de la butic.
Iar maine ma apuc de sarmale, ca sa leam deja facute pentru data de 24 dec. Atunci vreau sa le pun la foc si pe ele si friptura, fierb soriciul cu mirodenii si mai fac nitica ordine prin casa si gata. Asa sper.
Dami e in culmea fericirii asteptandu-l pe Mos. Desi i-am povestit in fiecrae zi cand si cum vine, ea dimineata da o fuga pe la bradut sa vada daca a aparut ceva sub el.![]()
I-am luat la cadouri de sa-i ajunga pentru un an. Jucarii, lucrusoare, jocuri educative, sper sa se joace cu ele ca mi-e toate mi-au placut la fel de mult.
Sunt asa incantata de bucuria ei!!
De primit o sa le primeasca pe 25 dec. dupa intoarcerea de la biserica, asa ca, mai are de asteptat.
Merg acuma sa ma imbrac si sa o intindem sa vedem ce mai rezolvam.![]()
Ieri am rezolvat si cu concediul pe anul asta. Dupa sarbatori voi intra in concediul de odihna, apoi in prenatal direct. Hai, ca m-am descurcat!
De colegi mi-e dor, nu si de munca pe care o faceam, insa, am vorbit cu cativa zilele astea si poate deasta. Aveam un colectiv bunut pentru care am si stat atata acolo.
Hai, ca am vorbit destul!
Va pup pe toate cu bebei cu tot si merg la treburi!
Spor la treburi pe ziua de azi, fete!

Cristina +21
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
babyangel spune:
Gaby, am vazut patutul alb...cool! si eu am tot de lemn , alb...asa mi-am dorit mereu. Si saculetul ala de dormit e bestial
prajituri- fac Prajitura "Polar"( gasesti pe net sa-ti faci o idee), fac o reteta de prajitura alba , cu nuca de cocos, si mi-am cumparat foi de vanilie si cacao, sa fac 2 creme..si gata. De obicei imi comandam prajiturile la cineva, dar anul asta invaluita cu sarcina si bebe , m-am trezit cam tarziu cu comanda, iar astea din comert-asa zise "de casa" nu-mi plac.
Bluekidoo, in caz ca nu mai apari urmatoarele 2 zile..
..Craciun fericit si sa ne auzim cu bine
!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 29 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Tocmai citeam pe undeva ca ouale de prepelita sunt bune in tratamentul anemiei! Imi spuneau finii nostrii din Spania ca sunt foarte apreciate pe acolo gustarile cu oua de prepelita prajite puse pe o bucatica de paine si masline!
Na sa stiti ca ma tenteaza:)
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia, sanatate multa si bine ca nu te.ai deshidratat bafta la analize |
Mersi mult! Probabil pe 7 ianuarie o sa am rezultatele la analize.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
ate_09 spune:
neatza infrigurat si de la mine!!!
Ma alatur si eu voua cu o cana de capuccino. Vad ca toate fetele sunt harnicute...deja miroase a brad impodobit pe aici..a mirodenii si carnati....
Eu in afara de curatenie n-am facut nimic...sunt la serviciu si azi si maine
...maine seara trb sa fac bagajele si poate reusesc sa ajung sa iau cate ceva
pt ai mei inainte de plecare
. Doamne ajuta sa se mai inmoaie vremea asta ca mi-e putin teama cu drumurile.
freedelia ma bucur ca totul a fost bine la medic si bebe este in grafic!! 
oana woow ce prima frumusica!!! Bravo!! Sa o cheltuiti cu placere. Noua nu ne-au dat decat cate un cozonac
..
pupici la toate
asteptam un
28+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
honeybaby spune:
Neata!!!
Inca doi bebei grasuri . Ce de iepurasi mari avem. Fericitari fetelor
.
Gaby frumoase hainutele pt bebita. Eu le vad pe ale altora mari, numai ale mele mi se par mici
.
Cenia si mie imi plac salopetele alea, dar majoritatea care le gasesc sunt largi, ma gandesc sa nu-i fie frig in ele daca sunt asa de largi.
Aseara dupa ce am venit de la cumparaturi mi s-a intarit burta. Nu s-a lasat pana nu i-am dat no spa.
Bine macar ca am bifat si capitolul cumparaturi. Am luat si cadouri, tot ar mai trebuie ceva pt copii dar nu stiu cand.
Masina mea tot nu e gata, normal. Tot in casa trebuie sa stau, si mai ziceam ca ma duc si la dr azi....
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Yaia suna destul de urat ce povestesti tu . |
A fost! Ce bine ca e la trecut.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
bluekidoo spune:
Neata burtici
aseara am trebaluit pana pe la 1 si apoi m-am bagat in pat dar nu am putut dormi pana la 4.. la 7 m-am trezit si am fost la analize, la 9:30 am ajuns acasa si am incercat sa dorm un pic dar iar n-am reusit.. acum tre sa ma apuc iar de treaba... cu odihna .. probabil aproape de revelion, ca dupa craciun tre sa fac iar pregatiri ca vine sf Stefan si in fiecare an am avut musafiri neinvitati ca deh o Stefanie cunosc si ei ![]()
hai ca dau fuga in bucatarie . va 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
GabyHila spune:
La un moment dat cineva a scris o reteta de biscuiti din aia de ii poti taia cu forme si pune la cuptor? Va rog o mai scrieti odata?
Mi-am cumparat forme de iarna din Ikea (reni, mos craciuni, etc) si as vrea sa fac niste biscuitei din aia de ti se topesc in gura:)
Dupa cum vedeti, ma aflu la servici degeaba:) tot la mancare imi sta capul!
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)