La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 21
IRA_LIZA spune:
Buna dimineata, am intrat sa va uram CRACIUN FERICIT de care sa va bucurati alaturi de copiii & sotii vostri. Va pupam cu mult drag!
Ira, mamica Elizei
crisspy spune:
Craciun Fericit tuturor licuricilor, mamicilor si taticilor!!!!
La Multi Ani Cristinelor si Cristi-lor (daca pot sa zic asa)
Multi pupici tuturor,
Razvi, Crisspy si Adi
anna-mama spune:
Craciun fericit, plin de bucurii si voie buna!
Noi am terminat cu deschiderea cadourilor, iar Vladut a adormit acum. Cand se trezeste o sa plecam la socrii.
Am un copil atat de bun si de intelegator, este lumina ochilor mei, sufletul meu. Il iubesc enorm! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil sanatos!
Ii place tare mult bradutul, dar a inteles ca nu are voie sa traga de el. Are un singur globulet pe care il ia si se joaca cu el.
Incerc sa pun si poze zilele astea.
Lisa, am facut tortul cu coacere, si am pus zahar dupa gust. Diseara il gust, ca deja mi-e o pofta! Multumesc pt ajutor 
Fetele, va pup pe toate si va imbratisez cu drag, va multumesc pt toate sfaturile si gandurile bune! 
Edit: Este asa de frumoasa Edith!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
Leditia spune:
La multi ani Cristinelor,Cristianelor si Cristianilor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
ariya spune:

CRACIUN FERICIT tuturor!Sa va dea Dumnezeu sanatate multa si sa va bucurati de copilasi pt ca sunt cea mai mare bucurie si realizare a vietilor noastre!Pt mine nu exista nimic mai mult in lumea asta,decat zambetul si lumina din ochii copiilor mei...cand vad cele 3 perechi de ochi cand se uita la mine, cand le vorbesc,simt cum imi pocneste inima de bucurie...Aseara nu am vrut sa merg unde eram invitati si am facut masa in familie,toti 5 in jurul mesei cu Miguel in frunte,bineinteles...Doamne nu as fi dat clipele alea pe tot aurul din lume!!!!A fost superb !
Va pup pe toate si,sper ,sa mai pot intra! 
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!