La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 14
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Andy si Alecsandra
Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici, sa treaca racelile, mucusorii si toate celelalte probleme!!
Avem zapada multa!! Si se pare ca pentru prima data in ultimii... multi ani... va fi un Craciun Alb adevarat. Ma rog, cu toate inconvenientele iernii... da' asta este.
Ma apuc de impachetat cadourile ... maine seara facem bagajele si poimaine... o taiem la drum!
Am pus pozici noi pe contul comun cu bebe ajutor de nadejde la aranjat bradul... si cu zapada
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
bebelusi au sosit cerceii!
sunt superbi! Imi plac ff mult!
Azi am fost la controlul de 11 luni; are 10,76 kg (adica a luat 600 g luna asta dupa ce luna trecuta nu luase decat 50) si 78 cm (a mai luat aproape 2 cm); in rest e ok;
cu somnul sutem la fel da asta e... dupa craciun o sa incerc sa mai limitez trezirile si de bagat lapte praf nu am de gand panain februarie cel putin
sper sa ma tina nervii si balamalele!
iuliacris spune:
Dragelor, eu plec in California maine dimineata si nu stiu daca mai pot sa intru, asa ca va urez s-aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si La Multi Ani!, sa ne auzim cu bine la anul!
LMA si licuricilor care isi vor serba ziua in urmatoarele doua saptamani! Sa cresteti mari, sanatosi!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
bebelusi spune:
Iulia Craciun Fericit, sa te intorci cu bine.
Porumbita ma bucur daca ti-au placut. Sa iti dea DD putere sa rezisti pana in februarie si sa mai ai si laptic pana atunci.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor ati facut pregatiri de Craciun??? Nu am facut absolut nimic, si nici nu am cand , stau cu copiii pana la 19,00 seara singura ca Mircea e la teatru, si apoi mancam si noi si Vlad si una alta.....somn, iar maine e ajunul....Nici macar instalatia nu am facut-o....bine ca am facut bradul
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata,
Selene multa sanatate Dariei... sa treaca cat mai repede raceala...
Porumbita felicitari pentru parametrii...
Bebelusi nu am facut pregatiri, aseara am reusit sa calc ceva, iar asta seara cine stie cand ajung.
Lucrez in afara Bucurestiului, si cateodata fac si 2 ore e drum... Maine lucram dar nu stiu pana la ce ora...
Iuliacris Craciun fericit si LA MULTI ANI!!!!
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
anna-mama spune:
1 ANISOR LA MULTI ANI, DAVID ALEXANDRU!
Dark, este super Mister, iar in poza in care doarme cu tati e mortal!
Iulia, Sarbatori fericite, linistite! Sa fiti toti sanatosi si plin de voie buna si anul nou sa va aduca tot ce va doriti!
Bebelusi, eu de azi ma apuc de mancare, si maine seara fac bradul! Dar eu am ajutoare, mama si sora
Porumbita, felicitari pt parametrii lui Robert!
Lisa, multumesc Anusca cum se mai simte?
Micola, Selene, sanatate puiutilor!
Carmen, l-am vazut pe Stefan, tare scump!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
Leditia spune:
La multi ani,David-Alexandru!
Iulia,drum bun si Sarbatori fericite.
Porumbita,felicitari pt parametri si sper sa fie bine pana in febr,sa ai laptic si sa te tina nervii.
Selene,multa sanatate Dariei.
Dark,drum bun si Sarbatori fericite,in caz ca nu mai apari pe nicaieri.
bebelusi,nici eu n-am apucat sa fac nici cumparaturi,nici pregatiri,nimic(bradul l-am facut..:))) )..N-am apucat sa-i iau nimic lui David de Mos,nici de ziua lui noi nu i-am luat nimic,ca a primit si nu stiam ce sa-i iau si am fost si cu altele pe cap.Si chiar daca am facut curatenie de nu stiu cate ori pana acum,casa iar e devastata,trebuie sa fac curat,sa fac cateva cumparaturi,mai mult mi-e sa nu raman fara ceva pt David si sa fie magazinele inchise.Si maine e Ajunul,dar nu stiu,eu nu prea simt Sarbatorile ca in alti ani,prin urmare n-am nici o tragere de inima.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa si linistita.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David