Scrisoare deschisa a diasporei DC catre Basescu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu sincer spun ca nu ma prea intereseaza ce se intampla in politca romaneasca, dar mi-as dori ca presedintele ales sa faca niste schimbari substantiale in cateva sisteme importante ale Romaniei. (sistemul de pensii, sanatatea, invatamantul, sistemul de protectie sociala etc)

am avut emotii si am fost fericita a doua zi dupa alegeri, cand asteptand metroul in statie, am vazut pe ecran o stire :"Präsident Traian Basescu bleibt Präsident" -presedintele T B ramane presedinte.

dar cu emotiile nu se fac schimbari, sunt constienta de asta. pentru schimbari trebuie ratiune si minte!

si nu cred ca un singur om poate face ceva, guvernul este format si din alte persoane care au ceva de spus....

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Singura spui ca nu te prea intereseaza viata politica romaneasca dar l-ai votat pe Basescu, care terorizeaza o intreaga societate prin actiunile lui securiste si apoi afirmi ca ce emotii ai avut cand ai vazut ca basinescu este presedinte. Nu inteleg cum unii din Diaspora pot vota atat de iresponsabil.

Inca un lucru, nu am nimic impotriva votului Diasporei, consider ca oamenii trebuie sa voteze cu mult mai multa responsabilitate, voteaza pentru o tara in care nu mai locuiesc, in care nu isi mai platesc taxele si impozitele, in care daca au o problema medicala nu se duc in spitalele romanesti, nu sunt judecati in salile de judecata din Romania si lista poate continua si cei ce stau in tara o stiu foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Singura spui ca nu te prea intereseaza viata politica romaneasca dar l-ai votat pe Basescu, care terorizeaza o intreaga societate prin actiunile lui securiste si apoi afirmi ca ce emotii ai avut cand ai vazut ca basinescu este presedinte. Nu inteleg cum unii din Diaspora pot vota atat de iresponsabil.

Inca un lucru, nu am nimic impotriva votului Diasporei, consider ca oamenii trebuie sa voteze cu mult mai multa responsabilitate, voteaza pentru o tara in care nu mai locuiesc, in care nu isi mai platesc taxele si impozitele, in care daca au o problema medicala nu se duc in spitalele romanesti, nu sunt judecati in salile de judecata din Romania si lista poate continua si cei ce stau in tara o stiu foarte bine.

De asemenea, e foarte posibil ca multi din cei dragi lor sa continue sa traiasca in Romania, ca ei insisi sa revina acolo frecvent, de exemplu cu initiative educative, exclusiv in beneficiul celor din Romania, si sa se loveasca permanent de ignoranta sau rea-vointa celor care se opun.

Acum cativa ani a existat initiativa extinderii de Grandes Ecoles din Franta catre Romania, exclusiv prin efortul voluntar al diasporei si al francezilor. "Stiu cei din tara foarte bine" cata inertie si invidie a intalnit proiectul? Stiu cat de benefic ar fi fost pentru tinerii talentati din Romania?

Ministrul actual al educatiei poate fi usor considerat un membru al diasporei; vrei sa spui ca nu stie sa voteze responsabil? Poate ar trebui puse si restrictii la cine poate fi in guvern? "Unde-ati fost ultimii 5 ani?" "Ati mancat salam cu soia?" ...

_
"All we have to decide is what to do with the time that is given us."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Ce faceti cu scrisoarea, o mai trimiteti? Era o idee buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Ce faceti cu scrisoarea, o mai trimiteti? Era o idee buna.

E nevoie de un numar suficient de semnaturi ca sa aiba sens ... oricine e interesat ar trebui sa indice asta aici - sau un pm la admin.

_
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

GRESIT!!! total gresit. eu, NU l-am votat pe Basescu. ca sunt la 200km de cea mai apropiata ambasada.
doar consider ca Basescu e un presedinte mai bun! ai ceva impotriva? la fel cum altii considera ca altii sunt potriviti, eu le respect parerea! si da, am avut emotii, pentruca am dorit ca el sa iasa presedinte, dintre cei doi candidati.
dar deja e un subiect la trecut!

cat de usor se trag concluziile......

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinca86 spune:

sunt mustrari de constiinta pe aici.....

Mergi la inceput